Сидеров: ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог

Обяви и имената на депутатите, които са декларирали членство при управляващите
Обновена: 21 дек 2011 19:29 | 21 дек 2011 18:29,
200
Сидеров: ГЕРБ е мафиотска партия, Борисов лъжец и демагог
Снимка: БТА

Волен Сидеров обяви имената на депутатите, които вече "по сърце и душа" са заявили с декларация членството си в ГЕРБ.

Това са Валентин Николов, Калина Крумова, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов и Цвета Георгиева.

"ГЕРБ вече се вписа в мафиотските партии, които ограбиха България", съобщи още лидерът на "Атака" на пресконференция след Националния сбор на партията. Според него, всеки, който критикува властта е подложен на удари и репресия.

"Целта на Борисов и Цветанов е да откраднат нашите пари, за да не можем да си вършим дейността и за да бъдем с вързани ръце. Това е причината, за да бъдат купувани депутати. Борисов разкри маската си на действащ задкулисно политик – лъжец, измамник и демагог и от тук нататък опозиционната ни линия ще бъде категорична и последователна", допълни още Сидеров.

Според него напусналите групата на "Атака" са купени и е възможно да са предлагани пари и на други депутати от партията.

"Не мога да инжектирам морал на никого", каза Сидеров в отговор на въпроса какви мерки ще предприеме за запазване на парламентарната група.

Лидерът на партията разчита на съвестта на останалите в групата народни представители, но призна, че не може да направи нищо, за да предотврати такова напускане.

"Ако имат морал, ще стоят в парламентарната група на „Атака”, ако нямат – няма да стоят", смята той.

Партия „Атака” остана с десет народни представители – минимума за съществуване на група в парламента. В деня на Националния сбор на партията, решението си да напуснат групата на Волен Сидеров обявиха още Борислав Стоянов, Огнян Тетимов, Димитър Карбов и Петър Хлебаров.

"50 хиляди лева режат от нашата субсидия на месец – разделено на три, това означава, че ГЕРБ са готови да дадат на отцепниците по 17 хиляди лева на човек на месец. Вероятно са готови да им дават и други бонуси", каза Сидеров на въпроса колко струва един депутат на „Атака”.

Той посочи, че не може да даде еднозначна оценка на това била ли е в крайна сметка грешка подкрепата му за ГЕРБ.

"Нямаше как да се сканира една политическа сила, за да се предвидят действията й, по същия начин не можех да предвидя предателствата на моите депутати", коментира той.

Още по темата

"Подкрепата за ГЕРБ беше логична за онзи момент, а от друга страна, не знам какво би станало с „Атака",  ако не бяхме подкрепили тогава управляващите и дали ударите нямаше да започнат по-рано", коментира Сидеров.

"Моето условие да подкрепям правителството беше да се спазва политика, която е в подкрепа на националния интерес, но правителството поддържа колониалната си политика", аргументира се още той.  

Преди заседанието на Националния сбор в полицията беше получен сигнал за бомба в централата на "Атака". В крайна сметка след проверка взривно устройство не беше открито и конгресът се състоя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още по темата: Волен СидеровАтака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
12
 
4
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Колкото и да се напъват някои лумпенизирани симпатизанти във форума,с Атака е свършено .Само Герб!!!!
133
4
 
15
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 12 години
Волен е прав ! не съм атакист - фашист съм " НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТ" !Бойко БорисоФ управлява София а краде България !ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ !!!
132
8
 
4
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Атака няма да я има в следващия парламент,депутатите с ум в главата като Калина Крумова се ориентират правилно.Същото ще направи и интелигентната част от електората,за останалите Карлуково.Бойко Борисов е достоен българин,ще защити националните интереси,Волен вече не е нужен,той е отживелица!!!Само Герб!!!!
131
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Волен Сидеров е или голям *** или голям наивник. Май е второто.
130
15
 
4
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Електората на Атака,разбра че истината е една--- Бойко Борисов.Само Герб!!!
129
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами така става сидерче като преди беше прислужник на Борисов, сега той те извози яко.Повече да не повтаряш тая грешка и вярвай само на комунистите.
128
16
 
3
 
! Отговори
СУПЕРГЕРБ преди 12 години
Атака отива към батака!!!Само Герб!!!
127
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мисля ,че е краино време да се намали броя депутати с 2/3 най малко.И изобщо съкращаване на всичко дето не донася доходи.
126
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прешъс Уилсън ( ERUPTION ) - One Way Ticket vbox7/play:f7dba359
125
2
 
8
 
! Отговори
не че нещо ама... преди 12 години
истината е че АКО някой напусне парламентарната си група - вън от парламента и на негово място следващия в листата! Тогава нямаше да стават тези циркове и Атака и РЗС да гласуват винаги за Герб под страх от спиране на субсидиите от държавата!!! Но... милиционерите си знаят работата. Хора помнете че вече няма измъкване от герб! Дай на мутро-милиционерите властта и чакай после да я сдадат с избори.
124
1
 
13
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Волен създаде Атака и влезна в Парламента,кога Бойко бе...слуга на царя.Тогава единственоатакистите бяха...контра на антибългарските изстъпления на ДПС и рзобличаваха в Парламента задкулисните игри на тройната коалиция.Сега силният на...деня Бойко,когато го питаха за състояниети на Атака махна небрежно с ръка и каза че те изобщо не го интересуват,Не може така да говори политик,който до вчера е ползвал подкрепата на националистите,в правитвлство на малцинството.Това не е...морално и далновидно.
123
7
 
7
 
! Отговори
Бивш Атакист преди 12 години
Когато ние старите и истински националисти, издигнахме Атака на гребена на вълната, Сидеров си помисли че е велик и гений, изгони нас а се обгради с кариеристи, лъже-патриоти, които му плащаха, за да ги включи на избираеми места за депутати и общински съветнициДа Сидеров прибра доста пара от тях, но сега падна между двата столаЗащото не той на нас, а ние му бихме шута и престанахме да гласуваме за АтакаИ кариеристите сега го изоставят, защото е бита карта и нямат вече полза от него
122
2
 
4
 
! Отговори
beden преди 12 години
Siderov govori istinata , no nai goliamata istina e 4e vsi4ki v parlamenta ot 20 godini nasam BEZ izklju4enie sa v kjupa
121
7
 
3
 
! Отговори
Toranaga преди 12 години
Мисля, че няма проблем при посещение на личния си лекар, Волен да получи направление за преглед при специалист!
120
6
 
7
 
! Отговори
муспи преди 12 години
Щом българите не могат да приемат АТАКА и Сидеров нека се лашкат между двете посткомунистически банди докато изчезнат съвсем.
119
2
 
5
 
! Отговори
Боко Тиквоча преди 12 години
Имам задача от аналния ми господар-Ердоган ,да унищожа България,а тоя патриот -Сидеров само ми пречи......Дано Уорлик спомогне по скоро да го очистим.....
118
4
 
15
 
! Отговори
Ламбо преди 12 години
Сидер или е ***, или е масон-предателАко бях аз на негово място след изборите 2009 г. щях простичко да обясня на ББ :" Ти не си спечелил изборите. Защото не можеш сам да направиш правителство - нямаш 50 % от депутатите. Ако направиш коалиция с БСП, край с подкрепата за ГЕРБ на десния електорат. Ако направиш съюз с Доган - изоообщо край с теб и ГЕРБОставаме аз и Атака. Дай ми Правосъдното, Военното и разбира се Социалното министерства. Тези трима министри няма да са членове на Атака, но ще бъдат посочени лично от мен. Освен това на всеки 3 внесени в НС законо-проекта от ГЕРБ които ние ще гласуваме, вие пък ще гласувате 4-ти законопроект внесен от Атака.И накрая - моментално премахване на расисткия праг от 350 лв. бруто, с който са спрени детските на 550 000 бели деца, и на нито едно ***.Съгласен ли си ? О кей ...Не си съгласен - О кей - служебно правителство и нови избори, в които ти няма да помиришеш отново тези резултати
117
2
 
4
 
! Отговори
Сексолог преди 12 години
Вучката никога няма да напусне Тиквата....или обратно,не им знам ролите в хомосемейството..
116
1
 
5
 
! Отговори
Синеок Викинг преди 12 години
Един човек наскоро показа че сам може да е по силен от 10 000 мекотели.....Брейвикуване му е майката на ГЕЙберастните,брейвикуване.....
115
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Предателите трябва да се избиват , с куршум в главата... Партийното предателство , Национално предателство наказанието трябва е смърт. Всеки много добре е познавал Волен и аз гласувах за него да бъде контра на всички , за да знае народа какво става в парламента. Но никога не бих станал член на партията му.