Построим ли магистралите, всички ще гласуват за ГЕРБ!

Премиерът Борисов не виждал смисъл в предсрочни избори
Обновена: 5 яну 2012 13:16 | 5 яну 2012 13:16,
569
Построим ли магистралите, всички ще гласуват за ГЕРБ!
Снимка: БТА

Няма да има предсрочни избори, категоричен бе премиерът Бойко Борисов и обори твърденията на лидера на БСП Сергей Станишев, че управляващите трескаво се подготвят за предсрочен вот.

"Не ми се слушат глупостите за предсрочни избори. Кой ще отиде да гласува за нас, преди да сме си построили магистралите?", попита той и допълни, че след като пътищата бъдат построени, едва ли щял да се намери българин, който да гласува за друга партия освен за ГЕРБ.

По думите му предсрочните избори са само в устата на политическите му опоненти и не почиват на реалността.

Борисов заяви, че не са се сбъднали и прокобите на опозицията, че Европейската комисия няма да възстанови средствата на България, похарчени за инфраструктура.

Той благодари на еврокомисаря Барозу, че още на 15 декември миналата година ЕК е превела парите на страната ни - 250 млн. лева за строителство на магистралите.

Премиерът заедно със строителния министър Лиляна Павлова и вицепремиера Симеон Дянков направиха днес инспекция на строителните дейности на автомагистрала "Тракия" при пътен възел Нова Загора.

Борисов остана много доволен от видяното и от изпълнението на строителството, което с 2 месеца изпреварило предварително заложените срокове.

"До 30 юни тази година ще бъде завършен трети лот от автомагистрала "Тракия", както и началото на четвърти до "Петолъчката", убеден е той.

Още по темата

През март ще бъдат подписани договорите за строителството на автомагистрала "Струма", похвали се и министър Лиляна Павлова и побърза да уточни, че Агенция "Пътна инфраструктура" ще разполага със 700 млн. лева за разплащане на строителство по пътищата в страната.

По думите й вече са обявени търговете за строителство на трасетата край Враца, Монтана, София-Калотина.

От март пък започвала рехабилитацията на нови 240 км от второкласната и третокласната пътна мрежа.

За да не остане по-назад, финансист №1 Симеон Дянков също се похвали, че дефицитът на България за миналата година е 2,1%.

"Това е с 0,4 % по-малко от прогнозирания дефицит от 2,5%", каза той.

Така във фискалния резерв оставали 400 млн. лева и те можело да бъдат използвани за съфинсиране на европроекти на правителството.

"България е изключително привлекателна за чуждестранните инвеститори заради ниските данъци", каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


569
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
520
2
 
15
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Дупе те лъже.От 20 год.насам не е имало по-голяма мизерия,а на него все магистрали в главата.Бойко,народа трети път няма да се излъже.Хич не се надявай и не си фантазирай нов мандат.
519
0
 
7
 
! Отговори
фр преди 12 години
Май е време да отлитам от Бг!
518
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тикво,и до Луната да прокараш магистрала,пак няма да гласувам за теб!Просто е - МРАЗЯ хората с Партийни билети!
517
1
 
12
 
! Отговори
до 517 преди 12 години
За бързането, бързат, защото герб не знаят в кой момент народния гняв ще ги отвее.
516
0
 
16
 
! Отговори
На дали преди 12 години
Ей ,ама Брат Бройко ,май наистина много си вярва!!!!!!Ще гласуваме ,АМА ДРУГ ПЪТ И ЗА НЯКОЙ ДРУГ!!!
515
2
 
16
 
! Отговори
точен преди 12 години
Групата за Експресно Разграбване на България-----това много ми харесва. Мноого точно.
514
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ох,тоя *** ме умори от смях!
513
2
 
15
 
! Отговори
Георги преди 12 години
На сайта на министерството на финансиите е обявен фискален резерв на Р България на 31.7.2009 год.- 7 700 млн. лв., на 30.11.2011 год.- 5 317 млн. лв. !? Познайте колко ще бъде фискалният резерв на държавата ни догодина, когато Мутрата иска да гласуваме отново за Групата за Експресно Разграбване на България ??
512
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тук във форума на няколко *** им се развиха мозъците да пишат едно и също,на следващите избори ще искаме от ГЕРБ да спрат пенсиите на партийните секретари!Не може хора,които цял живот са играли джобен тенис,ровили са по дупките си и са изследвали съдържанието да получават пенсии-нека пенсиите ги изплащат назначените им олигарси.Нека тия тунеядци да облекчат пенсионната ни система,всички ние с нашите отчисления плащаме и на политическите капитани на кораби-които получаваха колкото барото....
511
4
 
17
 
! Отговори
Веник преди 12 години
Бойко, уважавам те много и досега съм гласувал само за теб, но с пенсионната реформа, която направи напук на всички и без много-много да се замислиш, ме загуби като привърженик! Вече броях на пръстите на ръцете си кога ще се пенсионирам, а изведнъж се оказа, че ще трябва да изчакам още една година допълнително! И вече пръстите на ръцете и краката не ми достигат в сметките... Загуби като привърженици и семейството ми, а сигурно и не само нас...
510
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много платени герберо комунисти в тоя форум бе
509
3
 
24
 
! Отговори
Бойко Българоубиеца преди 12 години
Докато построим магистралите тук вече няма да е останал жив българин. Гарантирано от ГЕРБ. Ще има само *** и те всички ще гласуват за ГЕРБ.
508
1
 
16
 
! Отговори
Румен преди 12 години
Ще гласувам за тези, които вкарат мутрите в затвора, включително и ББ ! Ще гласувам за тези , които вземат парите на мутрите и мутресите и ги вкарат в образованието и здравеопазването за бедните българи !!
507
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** ВКУПОМ РЕВАТ - РАДОСТ ЗА УХОТО И ОКОТОЛ
506
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"До 30 юни тази година ще бъде завършен трети лот от автомагистрала "Тракия", както и началото на четвърти до "Петолъчката", убеден е той.ПЕРФЕКТНО! ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!
505
2
 
7
 
! Отговори
Баце Боб преди 12 години
Аз съм министър пръцпредател като говора ща *** слушате.
504
2
 
16
 
! Отговори
Орисия преди 12 години
То и Пабло Ескобар строи детски градини,ама..вредите...!? Престъпника си остава ПРЕСТЪПНИК!!!!
503
2
 
14
 
! Отговори
идиотин преди 12 години
лъжи,бибитко,лъжи,че до изборите магистралите няма да издържат!
502
16
 
5
 
! Отговори
Вярвам преди 12 години
И на Премиера и на Министър Дянков - дори и да ги саботират пак ще успеят да измъкнат страната ни от батака!!
501
2
 
11
 
! Отговори
Кой е това? преди 12 години
Социопатот Уикипедия, свободната енциклопедияНаправо към: навигация, търсенеСоциопат е разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Не проявява лоялност дори към близките си. Такъв индивид е неспособен на уважение и не спазва общоприетите норми на поведение. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро и зло са силно изкривени.