Сидеров за плакатния протест в НС: Лъжем ли?

"Не мога да си замълча за захаросаната картина на Плевнелиев"
Обновена: 19 яну 2012 15:25 | 19 яну 2012 15:20,
189
Сидеров за плакатния протест в НС: Лъжем ли?
Снимка: БТА

"Всеки гражданин на България има право да изрази мнението си".

Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира нападките към поведението на депутатите му по време на речта на новоизбрания президент Росен Плевнелиев пред парламента.

Днес ПГ-то на националистите издигна плакати с надписи "Плевнелиев - "избран" с измама!".

Още по темата

Сидеров обяви, че подобен протест е практика в цяла Европа и често се прилага в Европарламента.

По думите му "Атака" остава единствената партия, която казва истината. "Аз не мога да си замълча и в момента, в който г-н Плевнелиев излиза и обещава светло бъдеще и цялата захаросана картина, да си замълча и да не кажа, че той е избран с измама", аргументира се Сидеров.

Той обясни, че е силно загрижен за демокрацията в България, която по неговите думи "отива на кино".

Според него няма нужда от предсрочни парламентарни избори, защото ГЕРБ ще "начертае процентите, ще си купи хората и ще сложи МВР да контролира всичко".

Волен Сидеров отрече слуховете, че се е срещнал с премиера Бойко Борисов събота и неделя.

Лидерът на "Атака" бе категоричен, че няма никакво намерение да подава оставка като председател на партията.

"В добро здраве съм. Ако чуете, че съм се самоубил, значи не е вярно, някой ме е убил. Ако чуете, че съм катастрофирал, също се замислете. Това е единственият начин да бъда отстранен", обясни той.

Сидеров допълни убедено, че "Атака 2" няма да има.

"Атака" е една. Тя е създадена от мен, тя е измислена от мен", каза той по повод слуховете, че отцепилите се от групата му депутати ще направят своя националистическа формация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Всичик тия неща са верни, но пробелмът е че ги казва сидеров, а той не е алтернатива.
154
0
 
5
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Сидеров е прав, но защо ли народа не го разбира. За съжеление демокрацията в България от давна е на кино. В България няма демокрация а борба за капитал, всеки който дойде на власт гледа капитала и това се казва капитализъм. Бедния става все по-беден, а богатия все по-богат. През дългото време на прехода се родиха капиталисти, мафиоти, убийци и какво ли не и всички се борят за парата. Навъдиха се лъжливи политици, които лесно мамят простия народ, ето стигнахме до там че избрахме *** пожарникар.
153
0
 
11
 
! Отговори
БоСимеонов преди 12 години
Аз лично харесах комедията вчера. Много се смях на речта на Плевнелиев. Отдавна не бях слушал толкова дълъг виц. Който му е писал речта си е объркал професията. Препоръчвам на "Комиците" да издирят кой е този човек и да му направят атрактивна оферта за работа.
152
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
400 години София е била столица на бейлербейството на Балканите. Правнуците на тогавашните слуги на бейлербея, сега управляват България. Затова сме на това дередже - роби от Освобождението, че досега. Те не са имали, няма и да имат милост към Българите. Единствените тюрки в България са Печенегите и техните потомци. А те са разбойници в кръвта си. Така че, колкото и да спорите, докато те ни управляват, вечно ще сме в нищета.
151
1
 
10
 
! Отговори
Въпрос? преди 12 години
Познавате ли някой, който е гласувал за ГЕРБ?Аз не познавам такъв!
150
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има голяма истина в протестите на Атака. Но нали точно Атака беше преди изборите най-верен съюзник на ГЕРБ в четворната коалиция ГЕРБ -Атака-СК-РЗС. А Плевнелиев спечели изборите с откровени лъжи, което се видя след изборите и в стачките на БДЖ, мините и земеделците. Корупцията на ГЕРБ и купените избори станаха възможни точно с милионите на Плевнелиев от спекула с имоти и пране на пари от укрити данъци.
149
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най -болната партия / психически/ е АТАКА.До като има психо-болни ще я има и нея.!
148
5
 
15
 
! Отговори
Продължение на №166 преди 12 години
Повръща ми се от всички политици!!! Един дол дренки са.Непонятно е за мен това, че в интернет пространството не забелязвам голямо одобрение към ГЕРБ, а в същото време спечелиха изборите с над 50%, а и сега при някои от социалогическите проучвания пак имат такъв процент одобрение от народа. Б.Б и сие, са извадили партийната касичка.
147
3
 
15
 
! Отговори
С. преди 12 години
Аман от Бай *** в българската политика. Първо Яне Янев, ту с ГЕРБ, ту срещу ГЕРБ, сега пък пак са с ГЕРБ. Явно интересите на партията са по-важни от всичко друго, видяха, че няма да оцелеят и пак станаха първи приятели с управляващите. Сега Атака, взеха им голяма част от субсидията и Сидеров обърна гръб на ГЕРБ - "Плевнелиев избран с измама" - ПИТАМ "Къде бяхте г-н Сидеров когато бяха изборите, защо тогава не излязохте с тези плакати?" Сега сте само едно псе, което лае, но не хапе!!!!!!!!!
146
1
 
8
 
! Отговори
bigballs76 преди 12 години
Автомат Калашников ,не е прашка не е лък а е правен в Казанлък,за всичкии в перламента без изключение.Кервана си върви, кучетата си лаят, ана третото лице не му пука ни за кервана.ни за кучетата.
145
0
 
14
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
за да се промени България е нужно да се промени системата коренно.От толкова много крадци няма нужда.И без това половината с със купени дипломи другата половина са на партийни функционери или деца или роднини и не могат 2 приказки да вържат камоли да разсъждават и само схеми за крадене мислят или им ги спускат от горе.Бай *** искаше митницата за една година аз искам съда и 30 сидии и за 1 година ще успея да озаптя тази пасмина
144
0
 
14
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
едно мога да кажа на хората които са тук и живяха през прехода когато държавната собственост мина в ръцете на виши партийни функционери и днес те имам къщи по Бояна,Драгалевци,По ски курортите в Европа на най хубавите и екзотични места.и ни най малко не ги интересува дали ще ви вземат жилището дали ще ви отровят земята и дали ще ви умре детето при раждане и какво ядете и че стоите на студено за да не умрете от глад.защото не е имало промяна.без кръв никои не дава власт току така.
143
0
 
5
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
просто на тези хора им влиза в характеристиката да показват плакати в народното събрание да вдигат шум когато обстоятелствата предразполагат това.И какво,нещо да е станало нещо да са променили.Маи не,защо ли?Защото това са подбрани хора обучени ,сложени.това им е работата да симулират националистически възгледи и от това да произлизат някакви действия.Тоест пародия като пародиите с предните политически партии СДС,БЗНС,НДСВ,РЗС,ГЕРБ И ЗА КОИТО НЕ СЕ СЕЩАМ ВСЕ ЕДНО И СЪЩА ТЕАТЪР ЗА НАИВНИЦИ
142
0
 
0
 
! Отговори
ххххх преди 12 години
хххх
141
1
 
21
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
Хубаво е да се запише речта на Плевнята и да му се пуска всяка година на този ден. Да няма пак локуми с печат "Гарантирано от ГЕРБ".
140
16
 
10
 
! Отговори
Диш 142 преди 12 години
Сидеров държеше Борисов на власт, но това беше по заръка на хората от БСП, които създадоха проекта Атака. Борисов трябваше да е на власт 1-2 год. за да закрепи страната, да отмине кризата и тогава след като е принуден да приеме редица непопулярни мерки, хората ще го намразят и БСП пак ще се върне във властта на бял кон - това беше поставената от БСП роля на Сидеров и той я изигра брилянтно. Но Бат Бойко ги изпързаля и сценария им отиде по дяволите! С проевропейската политика, която водят и прозрачното си управление ГЕРБ печелят все повече обичта на хората и следващия мандат пак ще го спечелят!
139
1
 
19
 
! Отговори
историк преди 12 години
При разораването на целините в СССР през миналия век на митинг в едно селце партийният секретар завърши речта си с думите: С всеки изминал ден се приближаваме към хоризонта на комунизма.Един селянин попита селския учител: Какво е това хоризонт?- а той кратко му го обясни - Нещо, към което колкото повече се стремиш, толкова повече се отдалечава от тебе.Та днес РАПлевнелиев толкова напоително обясняваше за 2020г, като че ли ще стигне хоризонта!
138
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ ПРЕЗИДЕНТ!
137
22
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Волене,поздравявам те че не си мълчиш като другите мушмороци в парламента,а ясно и категорично казваш това което мислят повечето българи.
136
13
 
22
 
! Отговори
мариан преди 12 години
не се хаби воленчо проигра си шанса.............