Сидеров за плакатния протест в НС: Лъжем ли?

"Не мога да си замълча за захаросаната картина на Плевнелиев"
Обновена: 19 яну 2012 15:25 | 19 яну 2012 15:20,
189
Сидеров за плакатния протест в НС: Лъжем ли?
Снимка: БТА

"Всеки гражданин на България има право да изрази мнението си".

Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира нападките към поведението на депутатите му по време на речта на новоизбрания президент Росен Плевнелиев пред парламента.

Днес ПГ-то на националистите издигна плакати с надписи "Плевнелиев - "избран" с измама!".

Още по темата

Сидеров обяви, че подобен протест е практика в цяла Европа и често се прилага в Европарламента.

По думите му "Атака" остава единствената партия, която казва истината. "Аз не мога да си замълча и в момента, в който г-н Плевнелиев излиза и обещава светло бъдеще и цялата захаросана картина, да си замълча и да не кажа, че той е избран с измама", аргументира се Сидеров.

Той обясни, че е силно загрижен за демокрацията в България, която по неговите думи "отива на кино".

Според него няма нужда от предсрочни парламентарни избори, защото ГЕРБ ще "начертае процентите, ще си купи хората и ще сложи МВР да контролира всичко".

Волен Сидеров отрече слуховете, че се е срещнал с премиера Бойко Борисов събота и неделя.

Лидерът на "Атака" бе категоричен, че няма никакво намерение да подава оставка като председател на партията.

"В добро здраве съм. Ако чуете, че съм се самоубил, значи не е вярно, някой ме е убил. Ако чуете, че съм катастрофирал, също се замислете. Това е единственият начин да бъда отстранен", обясни той.

Сидеров допълни убедено, че "Атака 2" няма да има.

"Атака" е една. Тя е създадена от мен, тя е измислена от мен", каза той по повод слуховете, че отцепилите се от групата му депутати ще направят своя националистическа формация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
5
 
37
 
! Отговори
мистър Бийн преди 12 години
ЦЕЦКА ЦА4ЕВА Е НАЙ-КРАСИВАТА ЖЕНА,САМО ИСКРА ФИДОСОВА МОЖР ДА Я КОНКУРИРА.
134
8
 
18
 
! Отговори
4 4 4 преди 12 години
жалкото е едно,че ако Атака беше създадена от хора които са националисти и милеят за България ,а не от Държавна сигурност ,БКП и кръгът Олимп нещата които правят Атака и дори тези Плакати биха били в реда на нещата.Но уви не е така.Атака беше създадена да обслужи временните очаквания и надежди на хората.Разбира се всички вие бяхте излагани,а хората които създадоха и играха този театър бяха наградени,постове в европейския съюз ,разни проекти за този и онзи и някои и друг лев а на вас едно театро
133
2
 
17
 
! Отговори
манго преди 12 години
Ми аз преди да съм излязъл от къщи да гласувам,този ликуваше по телевизията предварително,чудя се как познал да ***...
132
2
 
4
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Нещо май не го разбрахте,ама както и да е
131
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
свестния луд го изкарват,а подлеца него почитат
130
15
 
21
 
! Отговори
ицо преди 12 години
Воленката,завалията ще свърши на 4-ти километър,спри са бе човек давай им я тая оставка и с младата невеста драсвай към топлите страни....
129
2
 
3
 
! Отговори
photograff преди 12 години
taq snimka mnogo shum ima isoto e visokoBTA se izlagat
128
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБЕРАСТИ СМОТАНИ да не забравяме ,че АТАКА подкрепяше 2 г ГЕРБ докато подмолно не и взеха депутатите.Не ви прави чест да плюете ,но вие сте *** друго и не очаквам от вас.Използвате които ви е нужно и мачкате БЕЗЗАЩИТНИТЕ СОЦИЯЛНО СЛАБИ И БЕЗРАБОТНИ БЪЛГАРИ С ИМУЩЕСТВО НЕ РОМИте които са ваш основен електорат.
127
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това с плаката ми най хареса в цялата церемония която беше прекалено пополиска и ала конгрес на БКП с начертаване на линия на възход към светло бъдеще .
126
0
 
18
 
! Отговори
до 137 преди 12 години
Това което си написал е невъзможно да стане понеже *** ни братя не фигурират като данъкоплатци нито като осигурявани лица и така гласоподавателите ще са много малко.
125
7
 
33
 
! Отговори
1 преди 12 години
да живее комсомолския секретар росен плевнелиев новия, президент на НРБ,никой да не се учудва,прмиера комунист ,президента комсомолски каква да бъде страната ни,неможе с такива управници да е демократична ,естествено НРБ ще бъде.
124
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
А на теб няма ли някои да ти тегли един отзад един които няма задна скорост и кара все напред
123
4
 
26
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,- Подигравката да имаме 7,0 милиона избиратели, при 7,2 милиона население е ПОЗОР, както и най-честните и независимите държавни служители прокурорите, при избори да БЕЗДЕЙСТВАТ!!!- Изборите трябва да се провеждат по ДАНЪЧЕН АДРЕС, който да е и социално осигурителен (или по учебен адрес). Това е изискването за уседналост, което отразява ЛИЧНИЯ ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС, на всеки гражданин Защото:- Всички сме свързани с БЮДЖЕТА И ОСИГУРИТЕЛНИТЕ системи ДАВАМЕ ИЛИ ВЗЕМАМЕ, а управниците, които избираме, имат САМО ЕДНА ФУНКЦИЯ:- ДА СЪБЕРАТ ПАРИТЕ НИ, ЧРЕЗ ДАНЪЦИ И ДА ГИ ПОХАРЧАТ!!!Протоколите от изборите и следващите ги четири бюджета, са петте части на ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР ЗА УПРАВЛЕНИЕ на България, който сключваме, ЧРЕЗ ИЗБОРИ, с партийте Участници/Страна в този договор, освен партийте, са ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ, независимо дали реално плащат данъци или са временно без работа Така се изълнява Конституционното изискване за ЕДИНСТВО НА ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ на българските граждани!!!СЛЕДОВАТЕЛНО:1. Чрез закона за избори, Председатели на Общинските, Областните комисии, ТРЯБВА да се назначават дейстращи прокурори - районни, Областни, а за ЦИК - Главния Прокурор!2. Избирателните списъци да се изготвят от НАП(а не от МВР), по ДАНЪЧЕН АДРЕС, ЗАЩОТО МЪРТЪВ ДАНЪКОПРАТЕЦ НЯМА! Подоходните данъци се плащат в България, когато човек е живял 6 месеца и 1 ден в България, следователно - Шест(6) месеца ТРЯБВА да е и изискването за уседналост (сега има хора с по две лични карти и два задгранични паспорта, но плащат данъци само на едно място и то не винаги е в България)- Ало-о-о, ДЕПУТАТИТЕ, КАКВО ЧАКАТЕ??? ВИДЯ СЕ, ЧЕ ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖА, ИЗМАМА И ОТКРОВЕНО ШАРЛАТАНСТВО!!!
122
2
 
8
 
! Отговори
chujdenec преди 12 години
Da gospoda,prav e Siderov, no ne e stoka.Prav e i moya bashta koito mi kaza -" Sine, byagai ot tazi mrasna darzhava".Dobre che go poslushah.Radko Dashliev, leka mu prast kaza- TOVA NE E NARODA NA BENKOVSKI I APRILCI.MOYAT NAROD SE BORESHE ZA SVOBODA I ISTINA. Segashniyat narod se upravlyava ot pederasi i mishoci.I Plevneliev/a/ e edin/a/ ot tyah.BOG DA PROSTI BALGARIYA!!!
121
2
 
14
 
! Отговори
само празни обещания преди 12 години
Както е тръгнало, направо вървим към нещо много подобно на романа на Оруел '1984',но в много по-съвременен вариант.Не съм гласувал за никого- отдавна съм разбрал,че и за който и да гласувам,дали с моя вот или без него,който са решили и нагодили да сложат най-отгоре просто ще го направят без да се интересуват от мнението на народа и резултатите от гласуванията.Всичко се е нагаждало и ще се нагажда докато сме така.Два поста 115 и 117 идеално описват картинката.Е, как да гласувам само за обещания
120
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
129 е Герберски ***
119
0
 
6
 
! Отговори
до 129 "българи преди 12 години
Ами човека е теглил заем не от хубаво.Ти като имаш от къде да цоцаш и да си живуркаш поне замълчи,защото повечето българи са на неговото дередже.
118
4
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Мили хора, забелязали ли сте огромната прилика между магистралната министърка (наследницата на Плевнелиев) и Гинето от "Пълна лудница"?
117
6
 
7
 
! Отговори
Ушко преди 12 години
Брей учудващо, как тъй не е говорил за парички днес.
116
8
 
34
 
! Отговори
към Комунизъм преди 12 години
Незнам Сидеров какъв е и що е, но в случая е прав. Плевнелиев е избран много съмнително.В момента България усилено върви по стъпките на Северна Корея,което автоматично ни прави най-глупавия народ след Корейския.