Сидеров за плакатния протест в НС: Лъжем ли?

"Не мога да си замълча за захаросаната картина на Плевнелиев"
Обновена: 19 яну 2012 15:25 | 19 яну 2012 15:20,
189
Сидеров за плакатния протест в НС: Лъжем ли?
Снимка: БТА

"Всеки гражданин на България има право да изрази мнението си".

Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира нападките към поведението на депутатите му по време на речта на новоизбрания президент Росен Плевнелиев пред парламента.

Днес ПГ-то на националистите издигна плакати с надписи "Плевнелиев - "избран" с измама!".

Още по темата

Сидеров обяви, че подобен протест е практика в цяла Европа и често се прилага в Европарламента.

По думите му "Атака" остава единствената партия, която казва истината. "Аз не мога да си замълча и в момента, в който г-н Плевнелиев излиза и обещава светло бъдеще и цялата захаросана картина, да си замълча и да не кажа, че той е избран с измама", аргументира се Сидеров.

Той обясни, че е силно загрижен за демокрацията в България, която по неговите думи "отива на кино".

Според него няма нужда от предсрочни парламентарни избори, защото ГЕРБ ще "начертае процентите, ще си купи хората и ще сложи МВР да контролира всичко".

Волен Сидеров отрече слуховете, че се е срещнал с премиера Бойко Борисов събота и неделя.

Лидерът на "Атака" бе категоричен, че няма никакво намерение да подава оставка като председател на партията.

"В добро здраве съм. Ако чуете, че съм се самоубил, значи не е вярно, някой ме е убил. Ако чуете, че съм катастрофирал, също се замислете. Това е единственият начин да бъда отстранен", обясни той.

Сидеров допълни убедено, че "Атака 2" няма да има.

"Атака" е една. Тя е създадена от мен, тя е измислена от мен", каза той по повод слуховете, че отцепилите се от групата му депутати ще направят своя националистическа формация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре бе, тоя Сидеров защо толкова не може да се примири с изборните измами?Ето, например ДПС. Дадоха им да хапнат по една филия със свинска мас и се кротнаха като овчици.
94
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Политически шут
93
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дааа, Сидеров държеше Борисов на власт, но това беше по заръка на хората от БСП, които създадоха проекта Атака. Борисов трябваше да е на власт 1-2 год. за да закрепи страната, да отмине кризата и тогава след като е принуден да приеме редица непопулярни мерки, хората ще го намразят и БСП пак ще се върне във властта на бял кон - това беше поставената от БСП роля на Сидеров и той я изигра брилянтно. Но Бат Бойко ги изпързаля и сценария им отиде по дяволите! С проевропейската политика, която водят и прозрачното си управление ГЕРБ печелят все повече обичта на хората и следващия мандат пак ще го спечелят!
92
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Волене заби си го сам отзад!
91
1
 
6
 
! Отговори
за 106 преди 12 години
НЕ Е ВЯРНО. Точно те казаха, че изборите не са били честни.
90
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добре бе, тоя Сидеров защо толкова не може да се примири с изборните измами?
89
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Безпристрастните чужди наблюдатели на изборите -казаха че това са едни демократични и спокойни избори!
88
7
 
7
 
! Отговори
fermer преди 12 години
Колкото повече ГЕРБ краде от депутатите на Сидеров, толкова повече Волен започва да се държи адекватно-лъжа ли е? ;-)
87
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като в детска градина са. Протестират, нареждат, обиждат се...Като не са доволни, поне от уважения към България да си малчат по време на клетвата.И за това им се плаща и то с наши пари. Да докажат че е било измама и/или всички заедно да свършат някаква работа в наша ползва. Глупаво за нас самите като нация и история е един президент да започва мандата си по този начин.
86
7
 
15
 
! Отговори
студент преди 12 години
Всички в тоя форум дето клеветят Атака забравиха че изборите бяха опорочени от медиите,*** гласове и парите на най богатите.Отново на българския народ паметта му стана по къса и от собствения му нос.
85
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"siderov, golyamo MAGARE si.tova e moeto grajdansko svobodno mnenie za teb,*** dolen "И моето свободно гражданско мнение в случая е абсолютно същото!
84
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДПС в следващият парламент няма да влезе. Освен ако ги наемат като келнери в барчето.
83
2
 
6
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Все ми се струва , че по този начин искаха да се преброят колко са останали в групата си , по ясно се вижда пък и другите да знаят!!!
82
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прочетете пост 42Точно това са Атака(в момента)!Пари , субсидии , банкетчета , далаверки и т.н.!Иначе "националистическата идея" им е много добра , но да не клони към расизъм!Т.е. казано с няколко думи:"Всички в името на България и само за България!"Лошото е , че и други партии използват горния израз , но вършат съвсем друго(просто продават България)!На Атака и трябва нов лидер(не от съществуващите)!Дано се намери!Успех!
81
15
 
9
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
На "АТАКА" им остава малко повече от година в парламента, след което отиват на политическото бунище. Народът не е толкова глупав и няма да им прости.
80
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прикритият комунистически *** Болен Сидеров вече напълно разкри своята долна същност на болен до полуда жалък кариерист, който след изборите окончателно разбра, че никога няма да стане президент, а ще си остане долна комунистическа ***, употребена и изхвърлена на бунището на историята. Жалко, че тоя психопат съсипа националистическата идея и партия Атака. За да се спрат обаче непрекъснатите му изблиците на лудост, трябва веднага да му се сложи усмирителна риза и да го лекуват професионалисти, иначе тоя луд е реална заплаха за околните!
79
8
 
8
 
! Отговори
Nemeca преди 12 години
До 91 Май нещо ти е къса паметта. Че нали точно Сидеров държеше Борисофф на власт. Нали той му лижеше най-ценното всеки ден. И точно преди изборите реши да говори срещу правителството и Бойко. Пълен *** е и той. В България няма политици. Има само ***.
78
11
 
9
 
! Отговори
запознат отвътре преди 12 години
От следващата седмица парламентарната група на Атака ще прекрати своето съществуване - така че - губят стаята в парламента както и субсидията която изцяло се прибираше от Волен ...
77
2
 
7
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
ПИТО - ПЛАТЕНО... ИЛИ ИЗБОРИТЕ МИНАХА - ЗАБРАВЕТЕ...- ВСИЧКИ СЕ ЧУДЕХМЕ КАК БОКО..., ЩЕ СЕ ОТБЛАГОДАРИ НА БКП, ЗА СЪУЧАСТИЕТО ПРИ ФАЛШИФИЦИРАНЕ ТА ИЗБОРИТЕ, ЧРЕЗ 700 000 МЪРТВИ ДУШИ В КОМПЮТЪРА НА... ЦИК...- Е, СЕГА ВИДЯХМЕ... С МИНИСТЕРСКИЯТ ПОСТ НА ПРАВОСЪДИЕТО.....!!! А ГЕРБ, УЖКИМ ИМАХА ПЪЛНАТА И АБСОЛЮТНА ВЛАСТ...!!! ДА...!!! СЕГА ЗНАЕМ И КАК Я ИМАТ... - С ПОДКУП ЗА БСП - МИНИСТЕРСКО КРЕСЛО...!!!- КОЛКО ЛИ ПЛАТИХА НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД И ДАЛИ НЕ БЕШЕ ПО-ЕВТИНО ДА ИДАТ НА НОВИ ИЗБОРИ?!?!?
76
2
 
5
 
! Отговори
шушу мушу преди 12 години
До Мистър Бийн:Абе верно е, от няколко дена не може да ми излезе от главата тази жена, много е секси.Жалко, ще звъня в НС да ми кажат телефона й.