Оправям се без първа дама, президентът може също!

Плевнелиева можела да си изразява различните разбирания, обяви Борисов
26 яну 2012 15:30,
313
Оправям се без първа дама, президентът може също!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов е уверен, че след като той работи добре без първа дама, така и президентът Росен Плевнелиев ще се справи.

Той коментира многобройните критики, че съпругата на държавния глава не присъства на официални събития, дори не уважи и встъпването в длъжност на съпруга си.

"В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот на хората. Това беше приоритет на други правителства", заяви премиерът пред Нова телевизия.

Юлияна Плевнелиева не участва засега в официални церемонии, но за сметка на това е доста активна в социалните мрежи.

Борисов призна обаче, че знае каква опозиция има в лицето на първата дама.

Макар и стари някои от по-острите съобщения на Плевнелиева се разпространяват активно в социалната мрежа.

"Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите…" Това е написала в Twitter на 18 октомври 2010 година съпругата на президента.

След спечелването на изборите на 23 октомври и победата на Йорданка Фандъкова Юлияна Плевнелиева пише: "… Десетки бездомни кучета, лаещи радостно… празнуват победата на Фандъкова".

"Това, че тя има свое мнение или че тя може да има други разбирания, ето това е демокрацията. Тя може да ги изразява", спокоен е обаче премиерът.

"Българските граждани гласуват за президента Плевнелиев, а не за неговата съпруга. В края на краищата всеки мъж или жена избират своя партньор в живота и е важно те да се разбират вкъщи. Щом имат три деца и се разбират, това е достатъчно за мен", допълни Борисов.

Вчера Росен Плевнелиев коментира публично отсъствието на съпругата си, като я определи като модерна жена. Обясни, че понятието "първа дама" не фигурира в протокола, а Борисов й прати много поздрави.

"Аз нямам честта да я познавам. Но като съпруга на мой приятел, на мой колега и сега президент на България, мога само да й изпращам поздрави и да й желая да се чувства добре", добави днес Борисов.

Той приема спокойно отсъствието й до Плевнелиев.

"Приемам го и, както аз мисля, че прекрасно си върша работата и без първа дама и никъде не ми е потрябвала, в интерес на истината, така и той мисля, че ще се справи прекрасно", смята Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
4
 
4
 
! Отговори
ДО 270 преди 12 години
ВСЕ ПАК ИМА И ПРОШКА И ПОНЕЖЕ НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е БЕЗГРЕШЕН, ТРЯБВА ДА ДАДЕМ ШАНС НА ПЛЕВНЕЛИЕВ, ЗАЩОТО ЗА ДОБРО ИЛИ ЛОШО ТОЙ Е ПРЕЗИДЕНТА.НЕКА ПЛЕВНЕЛИЕВ ПОКАЖЕ С ДЪРЖАНЕТО СИ ДАЛИ СЕ Е ПОКАЯЛ, ОТНОШЕНИЯТА МУ С ЖЕНА МУ И ДЕЦАТА МУ И ДА НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ СЕГА ХОДИ ИЗПРАВЕН, ЗАЩОТО ТОЙ ХОДИ НАКЛОНЕН НА ЕДНА СТРАНА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ БОРИСОВ КАЗВА , ЧЕ Е ИЗПРАВЕН.ОТ СИЛНИТЕ НА ДЕНЯ, САМО ЦВЕТАНОВ ЗАСЛУЖАВА ПРИЗНАНИЕ-ИМА ТРИ ДЕЦА ОТ ЕДИНСТВЕНАТА МУ СЪПРУГА, НЕ СЕ Е РАЗВЕЖДАЛ И ГАФОВЕТЕ МУ СА ПРОСТИМИ.
224
6
 
19
 
! Отговори
от една баба преди 12 години
ИЗЧЕТОХ МНОГО ОТ НАПИСАНИТЕ КОМЕНТАРИ .ПИШЕШТИ ЦИНИЗМИ,БЕЗПОЧВЕНИ КОМЕНТАРИ ,РАСИСКИ ИЗКАЗВАНИЯ И СТИГНАХ ДО ИЗВОДА ЧЕ .ТУКАШНИТЕ ФОРУМЦИ СА БЕЗ НИ НАИ МАЛКОТО ОБРАЗОВАНИЕ,ГОВОРЕЩИ И ПИШЕШТИ НЕ С ЕЗИК А С УСТА БЕЗ КАПКА ДОПИР ДО МОЗЪКА ,КОИТО Е ОБРЕМЕНЕН САМО С ГЛУПОСТИ.ВУЛГАРНОСТ И ТЪПОТИЯ. ЖАЛКО ЗА ТОВА ДЕМОКРАТИЧНО ПОКОЛЕНИЕ КОЕТО Е ДЕГРАДИРАЛО ВЪВ ВСЯКА СТЕПЕН.КОЛТО ПО ВЪПРОСА ЗА Г/ЖА ПЛЕВНЕЛИЕВА Е ЖЕНА С ХАРАКТЕР ,И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВА НАЦИОНАЛНОСТ Е.
223
4
 
12
 
! Отговори
Юлияна Плевнелиева преди 12 години
БОРИСОВ Е ДАМА НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ!
222
5
 
1
 
! Отговори
ДО 270 преди 12 години
ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛ, ЧЕ ПРИМЕРЪТ С *** Е ОБРАЗЕН И ТЯ СИМВОЛИЗИРА ЛИЧНИЯ ЖИВОТ КАТО ЦЯЛО И ТИ ДОКАЗВАМ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ ДА ОТДЕЛИШ ЛИЧНИЯ ЖИВОТ ОТ ОБЩЕСТВЕНИЯ, ЗАЩОТО АКО СЕ СЛУША ТЕБ, ОЗНАЧАВА ДА НАПРАВИМ ПРЕЗИДЕНТ НЯКОЙ МАСОВ УБИЕЦ ИЛИ КАНИБАЛ, КОЙТО ИМА ДВЕ ДОКТОРАНТУРИ ОТ ОКСФОРД И ЙЕЙЛ, И ПОНЕЖЕ УБИЙСТВАТА МУ И КАНИБАЛИЗМА СА ЛИЧНИЯ МУ ЖИВОТ, А ДОКТОРАНТУРИТЕ МУ СА ОБЩЕСТВЕНИЯ. ДЕЦАТА НА ПЛЕВНЕЛИЕВ СА ОТ ПЪРВАТА МУ ЖЕНА И ТОВА ГОВОРИ ЗЛЕ ЗА НЕГО-ДА ОСТАВИ ТРИ ДЕЦА ЗАРАДИ ДРУГА ЖЕНА.
221
5
 
17
 
! Отговори
яв преди 12 години
Как не ги е срам тия боклучари бе фалиралите Гърци минималната работна заплата е 740 евро ние бедстваме и мизерстваме бе ваща майка ония с тънкото гласче само едно знае пари няма,пари има *** не се прави вдигнете доходите на хората че се не издържа,ще ме занимават с женката на плевнелиев
220
5
 
12
 
! Отговори
КН преди 12 години
Писна ми от тоя селянин ББ
219
6
 
17
 
! Отговори
втора дама преди 12 години
Борисов пак лъже като дърт *** . Симеончо Дянков какъв е не е ли първа дама?
218
6
 
11
 
! Отговори
??? преди 12 години
А защо трябва да лицемерничи жената.Щом са в развод и не живеят заедно защо трябва да се явява на встъпването в длъжност и да се прави,че го подкрепя,като не е така.Явно искате президентша като Селянова,да си пробутва любовниците за генерали.Иначе,официално,плътно до мъжа си,щот нали,келипирец.
217
11
 
8
 
! Отговори
Б преди 12 години
АМА НАИСТИНА ЛИ Е ПОМАКИНЯ ТАЗИ ЮЛИЯНКА
216
2
 
13
 
! Отговори
ТОЧКА преди 12 години
И КАТО КАК ДА СА ДВЕ ПЪРВИТЕ ДАМИ. ОСВЕН БОРИСОВ ДА Е И ПЪРВА ДАМА, ОСВЕН ВСИЧКО ОСТАНАЛО, ЗАЩОТО САМО ЕДНА МОЖЕ ДА СЕ ВОДИ ЗА ПЪРВА ДАМА. ТОВА МОЖЕ ДА Е САМО СЪПРУГАТА НА ПЪРВИЯ ЧОВЕК В ДЪРЖАВАТА- ПРЕЗИДЕНТА. И ПОНЕЖЕ БОКО Е И ХИРУРГ,И ГИНЕКОЛОГ, И ПЪТЕН ИНЖЕНЕР, И ХУДОЖНИК И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ, И ЗА ДА ПЪРВИ В ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ- НЕКА ДА Е И ПЪРВА ДАМА, ПОНЕЖЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ПЪРВИЯ МЪЖ.
215
4
 
6
 
! Отговори
dew преди 12 години
Каквото станало, станало. Едно е всички да знаят, че нямаш до теб жена, друго е да се чудиш, от колко "кладенеца вода да наливаш" и да се оправдаваш колко модерна е жена ти, колко е готина, колко не-българка е и т.н., т.н., хиляди "основателни" причини, за да не бъдеш подкрепен от човека до теб!
214
2
 
6
 
! Отговори
сопол преди 12 години
кви джуки, кво очила, ох на батя
213
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МАЙ ПО *** ЩЕ СЕ ОКАЖЕ РОСЕН - БАСТУНА , ДЕТО И Е ПРЕХВЪРЛИЛ ВСИЧКИТЕ ПАРИ
212
3
 
25
 
! Отговори
LOSTOV преди 12 години
Цирк ''Борисов'' продължава на пълни обороти.
211
8
 
20
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
Простичко момиче ще се окаже президентшата, щом намира подобни плоски лафове за остроумие и ги публикува от свое име. На снимката изглежда нагличка.
210
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
*** държавата, щом това е най-важния проблем на деня! Туй че Бойковите магистрали са зарити с преспи и че изборите бяха взети с изборно-медийно-социологически измами не е важно.Г-жа Юлияна си е направила сметката и няма намерение да остави затворения комплекс на богаташите и да тръгне по пътя на Марушка-дивата ***, Антонина-Бъдещето на България и Зорка с еленовите рога на М. Попова дето и ги сложи.
209
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе Тиквата нямал първа дама има си таман трички - Цветанов, Плевнлиев и Дянков. По първи дами от тези нема ...
208
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕ ТО ПО ДОБРЕ "КРИВОГЛЕДИЯ" БОЙО , ДА СИ НАМЕРИ ПЪРВИ МЪЖ А НЕ ПЪРВА ДАМА .ИНАЧЕ ТАЗИ СНИМКА НА " ПОМАКИНЯТА ЮЛИЯНА " Я ИМА ОТ ЕДНА ГОДИНА ВЪВ ФЕЙСБУК !!
207
3
 
5
 
! Отговори
мъдрец преди 12 години
До 265Не съм сигурен кой е ***.Ако не му ставаше *** на президента се питам откъде са трите деца (да са живи и здрави)Сигурно имаш някакви идеи по въпроса
206
0
 
3
 
! Отговори
Венелин преди 12 години
Аман от маляки!