Оправям се без първа дама, президентът може също!

Плевнелиева можела да си изразява различните разбирания, обяви Борисов
26 яну 2012 15:30,
313
Оправям се без първа дама, президентът може също!
Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов е уверен, че след като той работи добре без първа дама, така и президентът Росен Плевнелиев ще се справи.

Той коментира многобройните критики, че съпругата на държавния глава не присъства на официални събития, дори не уважи и встъпването в длъжност на съпруга си.

"В нашата партия не се врем и не се интересуваме от личния живот на хората. Това беше приоритет на други правителства", заяви премиерът пред Нова телевизия.

Юлияна Плевнелиева не участва засега в официални церемонии, но за сметка на това е доста активна в социалните мрежи.

Борисов призна обаче, че знае каква опозиция има в лицето на първата дама.

Макар и стари някои от по-острите съобщения на Плевнелиева се разпространяват активно в социалната мрежа.

"Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите…" Това е написала в Twitter на 18 октомври 2010 година съпругата на президента.

След спечелването на изборите на 23 октомври и победата на Йорданка Фандъкова Юлияна Плевнелиева пише: "… Десетки бездомни кучета, лаещи радостно… празнуват победата на Фандъкова".

"Това, че тя има свое мнение или че тя може да има други разбирания, ето това е демокрацията. Тя може да ги изразява", спокоен е обаче премиерът.

"Българските граждани гласуват за президента Плевнелиев, а не за неговата съпруга. В края на краищата всеки мъж или жена избират своя партньор в живота и е важно те да се разбират вкъщи. Щом имат три деца и се разбират, това е достатъчно за мен", допълни Борисов.

Вчера Росен Плевнелиев коментира публично отсъствието на съпругата си, като я определи като модерна жена. Обясни, че понятието "първа дама" не фигурира в протокола, а Борисов й прати много поздрави.

"Аз нямам честта да я познавам. Но като съпруга на мой приятел, на мой колега и сега президент на България, мога само да й изпращам поздрави и да й желая да се чувства добре", добави днес Борисов.

Той приема спокойно отсъствието й до Плевнелиев.

"Приемам го и, както аз мисля, че прекрасно си върша работата и без първа дама и никъде не ми е потрябвала, в интерес на истината, така и той мисля, че ще се справи прекрасно", смята Борисов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нито на премиера, нито на президента не са им нужни никакви дами. Те се задоволяват само с изискани господа около себе си.
184
3
 
8
 
! Отговори
7 преди 12 години
Тук разни упрекват тези които искат да имаме Първа дама. Ориенталско било и не модерно, що тъй не се сещам за друг такъв случай по света. Явно всички останали президенти са ориенталци, баси логиката дето имате. Давате ли си сметка колко смешен ще бъде на среща с Обама примерно без първата дама. Това какво неуважение ще бъде.
183
2
 
9
 
! Отговори
bolka преди 12 години
Е, и каква стана тя! При цялото си нежелание да застане до президента в деня на встъпването му в длъжност и да не бъде в светлината на прожекторите, ефектът се получи обратен. Защото едва ли щеше да привлече вниманието на хората, а дори щеше да спечели доста овации. Само много ограничени хора биха коментирали нейния тоалет, което се изтъква като причина. А сега събра доста негативи, защото иска или не, като съпруга на президент тя стана "първа дама". А това изисква отговорност и коректност.
182
7
 
5
 
! Отговори
коко преди 12 години
Един човек като не може да се оправи със жена си как ще оправи цяла страна? Плевналиев е прекалено добър.Така е в живота,хубавите ябълки прасетата ни ядат. коко,пострадал от жените
181
1
 
15
 
! Отговори
редно е преди 12 години
Преди да скрият личния си живот, да си докажат доходите. Че това "консулт" в името на едната фирма много съмнително звучи.И аз съм модерна жена, ама нямам пари.
180
2
 
12
 
! Отговори
Редник преди 12 години
Жалко ми е за Плевнелиев, въпреки че не ми харесва, но вероятно се е чуствал много унизен, от съвремените разбирания на жена му, да не е до него, в такъв ден..
179
1
 
15
 
! Отговори
Колежка програмистКа преди 12 години
По-лесно е да си ПИЧ, трудно е да си Жена
178
10
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Тая наистина прилича на ,,професионалистка,,Дано президента успее да се отърве от нея
177
0
 
6
 
! Отговори
някой преди 12 години
Маркуча и по този въпрос се изпразни като ч... на пясък!Омръзна ми да го слушам, по всички въпроси е наясно, само за семейния живот не.Кара на сухоежбина и по Хемингуей-"сам срещу пет"Аман от простаци със самочувствие!
176
8
 
20
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 12 години
"Не ни трябва бойкометър, трябва ни бойкомет. Да го прати през девет планини в десета и там да се оправят, завалиите" Това е написала в Twitter на 18 октомври 2010 година съпругата на президента.====================Президента е ГЕРБЕР, а съпругата му не понася Бойко Борисов? Всъщност разбирам я жената ,много хора мислим като нея.
175
1
 
8
 
! Отговори
205 :) преди 12 години
За хранената опозицията съм напълно съгласен !!!Но, не нападайте жена която не познавате и която явно против волята си е в това положение !Доколкото разбрах парите които е спечелила са преди министерският мандат на мъжа и..., ще поживеем ще видим...Аз искам да видя най-после една интелигентна българка, която да има възможност да промени нещо, иска ми се тя да го направи ! В България десетки хиляди интелигентни, можещи и красиви жени правят невъзможното за да оцелят семействата им !
174
0
 
0
 
! Отговори
до 219 преди 12 години
на Позитано не ти ли казаха?
173
10
 
6
 
! Отговори
до № 210 преди 12 години
Явно не правиш разлика между симпатична и хубава, освен това излъчването й не е чисто. Излъчва прекалено голямо самочувствие ,естествено без покритие.Показа на цялата държава , че нито е умна , нито е интелигентна , а себична . За хубостта вече казах.
172
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички, според които отсъствието на първата дама до президента в обществото е проблем, на практика признават, че не се оправят без собствените си съпруги.нищо чудно че смърди на чехли наоколо, я гледай - над 200 коментара са написали
171
7
 
10
 
! Отговори
Боян преди 12 години
Каква първа дама може да е тази след като за полагането на кетвата не е до съпруга си (президентът) на България за следващите 5 години !Та колко държи този президен на жена си ? Та колко държи тази първа дама на съпруга си президента ?! Поредната българска пародия ,тук май най-важното е ,че 5 години ще може да си развява сливата на бял кон без никой да може да каже и копче . Смешна държава = смешни политици = смешни президенти !!!
170
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
300 коментара за жена която не се показва, а, колко ли ще са ако се покаже?
169
8
 
14
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
НАЙ-ПОСЛЕ...НАЙ-ПОСЛЕ ЕДНА ЖЕНА СЪС ЗАПАЗЕН ЗДРАВ РАЗУМ, СРЕД... 7,2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ С ПОЛИТИЧЕСКО УМОПОМРАЧЕНИЕ...!!!ЧЕ И ХУБАВЕЛКА... БРАВО РОСЕНЧО...- АКО СИ ПОНЕ МАЛКО УМЕН - ОТ СЕГА НАТАТЪК СЛУШАЙ Я ЗА ВСИЧКО...
168
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Плевнелиев що не си вземе Фидосова.Така ще имаме една първа дама, която наистина ще си тежи на мястото :)
167
3
 
3
 
! Отговори
до144 преди 12 години
Тя е първа приятелка на жената на Прокопиев мисля даже,че са комшии,а той също не е много чист. Както чета тук там.мисля,че фирмата в която работи е на,Прокопиев.
166
0
 
3
 
! Отговори
199, умнико! преди 12 години
успешният бизнес върви рамо до рамо с властта. успешната кариера и тя. понятието "хранена опозиция" говори ли ти нещо? - български феномен.