Цветанов е пълен провал!

Някой много го е страх от мен, смята Първанов
Обновена: 3 фев 2012 18:24 | 3 фев 2012 17:39,
255
Цветанов е пълен провал!
Снимка: Reuters

"Вътрешният министър е пълен провал и това означава, че всичките му показни акции се оказаха безрезултатни. Той има пряката вина за полицейското насилие, което се коментира в последните дни".

Тези остри думи изрече по адрес на Цветан Цветанов доскорошният президент Георги Първанов.

По думите му не са виновни хората по места, защото не е изключено някой от полицейските служители да си изтърве нервите, виновни са онези, които проповядват насилието и тези, които го защитават като форма на общуване с гражданите.

Първанов даде и своето обяснение за атаките срещу себе си, след като вече не е държавен глава.

„Някой много го е страх от мен. Очевидно, че някой се притеснява от това, че бих могъл да вляза в политиката със свои идеи, политики и виждания“, подчерта Първанов.

„Моята амбиция е да се противопоставя на политиката на скандали и да правя политика, която води до реален дебат“, отсече Първанов.

Още по темата

Запитан как ще се отразят компроматите на рейтинга му и няма ли да им отговори, Георги Първанов посочи, че вече 20 години е в политиката и периодично има подобни вълнения на компромати, и неговият отговор е в политиката и в идеите.

Той отново коментира , че това кой ще бъде премиер зависи преди всичко от това дали една партия може да спечели убедително мнозинство, за да номинира премиер или това трябва да стане в коалиция. Според Първанов такъв дебат е преждевременен, даже е вреден.

Досегашният президент беше категоричен, че не той, а някой друг е имал връзка с Алексей Петров и организираната престъпност – "този, който има бизнес с Алексей Петров от самото начало, има обща фирма".

Георги Първанов призова в левицата да не се прокарват изкуствени разделителни линии и консолидацията да върви срещу онези, които провеждат тази агресивна политика, която е вредна за страната.

Той беше категоричен, че е опрощавал дългове само на пенсионери и хора, които "не могат да
плащат дори само хляба и млякото си" и това може да бъде лесно проверено от всеки.

Първанов направи тези коментари пред журналисти преди началото на Националната студентска конференция на тема „България 2020 - общество и икономика на знанието и успеха", на която беше официален гост-лектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
2
 
6
 
! Отговори
u.s.a/. преди 12 години
Времето настъпи...за политиците у нас от преди 22г. до Днес, да наметнат бял чаршаф и бавно да поемат към политическите гробища, защото там е мястото на политическите трупове.България е на последно място в ЕС и още по-лошо в Цяла Европа.Къде е причината за това? - Правилно в нашите политици до сега.Техният Резултат от работата им за 22г. до Днес е нула 0, даже е още по-зле защото е две нули 00.Гражданите са длъжни при този Резултат просто да Пуснат Водата след Политиците! ПВП!
199
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
никой не се страхува от теб агент Гоце тия времена отминаха.А колкото до Цецко и ГЕРБ ще дойдат избори ще видим.
198
1
 
1
 
! Отговори
T.N.T. преди 12 години
G%CE GRE8I6,OT TEBHORATA NE SE STRAHUVAT,A SE GNUSQT....KRMALSKI BALVO4...
197
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Цветанов да си подаде оставката и полицаите да се съкратят. Българският народ е бит от полицаи от 1942 година насам. Не ми вярвате? Попитайте сина си, ако не е бил бит от полицай, то поне познава 1 човек, който е бил бит. Или баща си, какво се е случвало ако не си тактичен с чичко милиционер. Няма по- полицейска държава от нашата в Европа.
196
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не го е страх от умряло куче
195
16
 
13
 
! Отговори
Shark преди 12 години
Не някой, а всички прости ГЕРБ-аджийчета ги е страх от Първанов. За съжаление той е следващия премиер, дори и за мое съжаление, защото не обичам комунистите, но ако трябва да избера Бойко или Първанов, втория печели. Цвъкайте минусчетата сега от злоба, че това е вярно.
194
9
 
10
 
! Отговори
Perko преди 12 години
Жалко е, че го казва Гоцето. Но е абсолютно прав. Цецко наистина е пълен провал. Ако имаше воля и достойнство щеше да си го признае.
193
4
 
17
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Цветанов ги хваща, а Гоце и Марин ги пускат ...
192
5
 
8
 
! Отговори
ined преди 12 години
Политическите рептили като Триперозавъра и Мавърозавъра отдавна трябваше да са се скрили в хралупите си и да не тровят въздуха със зловонния си дъх.
191
7
 
1
 
! Отговори
Наско преди 12 години
Спомням си, че един от наше село яде много бой, защото си беше въобразил, че е най големия търкалджия в околията. Първанов трябва да се радва на екстрите които му дава държавата като бъдещ президент ! И да не се забравя, че вече никой не го е страх от бившите милиционери и партийни другари, еле па у София !
190
4
 
7
 
! Отговори
мнение преди 12 години
Спомням си когато първанов встъпи в пост, един студент публично го напсува и Първанов го наказа, но какви бяха последиците за момчето не се чу повече. Първанов обикаляше света с Масларова и трябва да ви кажа че никак не правеше добро впечатление. Отношението им към своите работещи в чужбина и изпращащи парите си в България беше под всякаква критика.В очите на чуждите те бяха олигарси поставени от мафията.В интерес на истината обкръжението на Бойко не беше по различно, но с друго впечатление
189
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
да кажем на българския народ кой е борисов.охранител на тодор живков.бил е бил е пионер,чавдарче,комсомолец от дкмс,отрядник,милиционер,агент на държавна сигурност с псевдоним БУДА.като агент на дъйржавна сигурност борисов е преследвал вярващтите в господ български граждани.а тези който са били против комунистическата партия агент борисов-БУДА от държавна сигурност ги е преследвал и вкарвал в затворите БЕЛЕНЕ И СКРАВЕНА.през демокрацията бойко влиза в мафията сик бащтата на цветелина е генералдс
188
2
 
5
 
! Отговори
до 213 преди 12 години
Кире, ако твоите алтернативи са Първанов и Борисов вземи се гръмни но не с пистолета на Чочо защото на тебе куршуми не ти трябват.
187
13
 
8
 
! Отговори
Кире преди 12 години
Добре, дайте да сложиме на една маса Първанов и Борисов и да избираме! Въобще не ми пука кой за кого говори! Тоя е лош оня по лош - тоя е агент на руснаците, онзи на американците и пр. Досега Борисов освен 19 км магистрала и една спортна зала нищо не е направил, а в тая страна стана невъзможно скъпо да се живее!! Така,че ако трябва да избирам АЗ ИЗБИРАМ ПЪРВАНОВ!
186
1
 
8
 
! Отговори
до-206 преди 12 години
206, ти оцели десятката. Каза го точно, но за кой е без значение. Това не е Първанов, не е Цветанов, не е Бойко, нито пък Сергей. Това е системата, койтои да попадне в нея резултата ще е един и същ.Единствената алтернатива е всяка година предварителни избори.Народа не е задължен да търпи всеки олигарски инфантил по цели 4 години !
185
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
АЙДЕ ПЪРВАНОВ ПОЧНА ДА ЛЕПИ ЧЕРВЕНИТЕ ЕТИКЕТИ, ТИПИЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКО, ЩЕ ГИ ПОВТАРЯ, ПОВТАРЯ, ДОКАТО ЦЯЛОТО СТАДО БЪЛГАРИ ГИ ЗАПОВТАРЯ И СИ ЗАВЯРВА! ГРОЗНИ, ДОЛНИ КОМУНИСТИ! НИКОГА ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ!!!! БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ МОЖЕ ДА НЕ СА СВЕТЦИ, НО СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕОБХОДИМИ ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД, ЗА ДА ВИ ИЗРИНАТ ОТ СТРАНАТА НИ! ГОЦЕ, КОГА ЩЕ СЕ ПРЕМЕСТИШ В НОВИЯ МЕЗОНЕТ, КОЙТО ТЕ ЧАКА ОТДАВНА? КОГА ЩЕ СЕ ПРЕСРАМИШ И ЩЕ ОБЯВИШ, ЧЕ СИ СИ ГО ИЗБРАЛ УЖ...
184
4
 
7
 
! Отговори
Цветанов-Първанов преди 12 години
Цветанов-ПървановЦветанов:- Ние ги хващаме !Първанов:- А ние ги пускаме ! народа: -защо ?Много просто. Всеки избран висш чиновник номенклатурчик след като седне на високия стол първа задача е да се почувства задължен към своите главни избиратели. От там започват реваншите които се оказват безкрайни.Ако остане година е -добре, 2 години - не е добре, 3 години - зле, 4 години - много зле.Така постепено човека става част от тези които са платили за неговия висок пост.Това е общо правило
183
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КРЪСТНИКА...ля босо мафиозо..
182
7
 
15
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Гоце нещо за Румен П. ли каза , който проведе среща на басейна ' Спартак ' между братя Галеви и Златко баретата, организирана от Ал. Петров ?Румен П. не беше ли шеф на предизборния щаб на Гоце през 2001 г. и сега е негов верен съидейник и съпартиец ?
181
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вийте гербери на умряло, идва новият Премиер Първанов !