Цветанов е пълен провал!

Някой много го е страх от мен, смята Първанов
Обновена: 3 фев 2012 18:24 | 3 фев 2012 17:39,
255
Цветанов е пълен провал!
Снимка: Reuters

"Вътрешният министър е пълен провал и това означава, че всичките му показни акции се оказаха безрезултатни. Той има пряката вина за полицейското насилие, което се коментира в последните дни".

Тези остри думи изрече по адрес на Цветан Цветанов доскорошният президент Георги Първанов.

По думите му не са виновни хората по места, защото не е изключено някой от полицейските служители да си изтърве нервите, виновни са онези, които проповядват насилието и тези, които го защитават като форма на общуване с гражданите.

Първанов даде и своето обяснение за атаките срещу себе си, след като вече не е държавен глава.

„Някой много го е страх от мен. Очевидно, че някой се притеснява от това, че бих могъл да вляза в политиката със свои идеи, политики и виждания“, подчерта Първанов.

„Моята амбиция е да се противопоставя на политиката на скандали и да правя политика, която води до реален дебат“, отсече Първанов.

Още по темата

Запитан как ще се отразят компроматите на рейтинга му и няма ли да им отговори, Георги Първанов посочи, че вече 20 години е в политиката и периодично има подобни вълнения на компромати, и неговият отговор е в политиката и в идеите.

Той отново коментира , че това кой ще бъде премиер зависи преди всичко от това дали една партия може да спечели убедително мнозинство, за да номинира премиер или това трябва да стане в коалиция. Според Първанов такъв дебат е преждевременен, даже е вреден.

Досегашният президент беше категоричен, че не той, а някой друг е имал връзка с Алексей Петров и организираната престъпност – "този, който има бизнес с Алексей Петров от самото начало, има обща фирма".

Георги Първанов призова в левицата да не се прокарват изкуствени разделителни линии и консолидацията да върви срещу онези, които провеждат тази агресивна политика, която е вредна за страната.

Той беше категоричен, че е опрощавал дългове само на пенсионери и хора, които "не могат да
плащат дори само хляба и млякото си" и това може да бъде лесно проверено от всеки.

Първанов направи тези коментари пред журналисти преди началото на Националната студентска конференция на тема „България 2020 - общество и икономика на знанието и успеха", на която беше официален гост-лектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
11
 
23
 
! Отговори
До Митко преди 12 години
Митко,да те светна малко,кой и как избра агент Гоце.Агент Гоце беше избран от изборните туристи от Турция,след сделка с Доган.За отплата агент Гоце въведе новини на турски език по БНТ,а за Доган орден "Стара Планина".Веднъж влязъл във властта агент Гоце ,чрез задкулисни машинации и сделки си осигури и втория мандат.Та така Митко,какво ти е чудно ?
179
13
 
8
 
! Отговори
ПАК ОТ МИТКО преди 12 години
КЪМ ВСИЧКИ, КОИТО ИЗРАЗЯВАТ МНЕНИЕТО СИ ТУК: НЕКА НЕ ЗАБРВЯМЕ, ЧЕ ГОЦЕТО - МАФИОТ, ПРОДАЖНИК, СЪВЕТСКИ АГЕНТ И Т.Н. И Т.Н., ГО ИЗБИРА НЕ КОЙ ДА Е, А БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.... ДВА ПЪТИ ПРИ ТОВА, А ВТОРИ МАНДАТ НЕ Е ЛИ ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА УСПЕШЕН ПЪРВИ ТАКЪВ, ПИТАМ АЗ?!?!?!?....
178
7
 
10
 
! Отговори
МИТКО преди 12 години
А НАПАДЕНИЕТО - НАЙ-ДОБРАТА ЗАЩИТА, ДРУГАРЮ ГОЦЕ! ЗНАЕМ ГО....
177
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вече ми писна да ни показвате тази триперлива *** ! Този отвратняк ! Това олицетворение на продажничеството ! Този Юда !
176
6
 
22
 
! Отговори
бренеке преди 12 години
Тъпана Първанов казва,че е "опрощавал дълговете на пенсионери,които не можели да си плащат хляба и млякото".Другарю Първанов,кажете защо тия пенсионери не могат да си платят хляба и млякото,след като градихте "зрялото комунистическо общество",после ограбихте парите на обикновения човек с хиперинфлации,пирамиди,корупция,петрол срещу храни със Садам Хесоин.Квалификацията е комунистическа наглост,безочие,ДЕМАГОГИЯ.
175
5
 
19
 
! Отговори
бренеке преди 12 години
Вълк облечен в овча кожа от с.Сирищник.Ало,гледахме те" бая "години,познат си ни.Вече си в историята на КПСС и ДС.
174
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
че то ясно и без да го казва Първанов, само най-заблудените овце не го виждат явно, той е най-голямата издънка на Бойко
173
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таз триперистична *** може да е лидер само на биесипието......и без това са сборище на продажници - петоколонници
172
6
 
16
 
! Отговори
Фейс група преди 12 години
Първанов *** си в Сирещеник. Дано от Големия член дето ни готвеше да остане само един гол *** в продажния ви ***.....
171
3
 
15
 
! Отговори
Антимафиот преди 12 години
Първанов е олицетворение на нагъл мафиот,облечен с власт ( 10 години ) освободил 533 опасни престъпници.Питам ,този който участва в престъпление не е ли съучастник ,и този който освобождава престъпници не е ли престъпник ?
170
8
 
4
 
! Отговори
HARD.D. преди 12 години
NA FONA NA TUPUNGERITE BOROSV I CVETANOV, PURVANOV E KATO PROFESOR. I CHUDOTO SHTE E KOGATO, KAKTO E TRUGNALO SHTE IMA KOALICIA KOIATO SHTE SE OBEDINI SRESHTU GERB,, KAKVO SHTE PRAVIAT AVSTRALOPITECITE BOROSOV I PURVANOV, KUDE SHTE SE KRIAT, ZASHTOTO TOVA KOETO SGOTVIHA NA BULGARSKIAT NAROD NIAMA EKVIBALENT.TAKOVA OBEDNIAVANE, I TO VSEKU MESEC NIKOGA NE E BILO!! I DNES VELIKIA BORISOV KAZAL, CHE NAPRAVIL BOGATI 50% OT BULGARITE. BOGATI NO V NIAKOI DRUG JIVOT!! SAMOZABRAVATA IM E PULNA!
169
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
E ee , tozi oshte ima goljamo samochuvstvie - "Njakoi mnogo go e strah ot men ! " ha ha ha Abe Gozko, ot umrjalo kuche nikoi ne se boi !!!
168
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
аве *** вмирисана лай си там в забрава ,че вече си минало
167
8
 
19
 
! Отговори
Лео преди 12 години
Да, всички българи ги е сдтрах от тебе, бандитино подъл, и точно поради тази причина ще си останеш само един подлец, който за жалост беше и *** - "президент" на тази съсипана от такива хубавци държава.
166
6
 
17
 
! Отговори
ined преди 12 години
Агент Гоце Трите пера е празен провал.
165
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тоз шушляк къФ е.......Гоце Кръсника или п-Резидента на Кремъл
164
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Гоце нали много се биеше в гърдите,че бил президент на цяла България,че се грижел за всички независимо от партията?Я го гледайте как безцеремонно си се върна в партията-***-майка,още не се е нацоцал кърлежът...
163
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добрутро, како Пенке! Гоце, ти чак сега ли откри тази азбучна истина за Цвъцко?! Хората отдавна я знаят, ти сега ли я разбра?!
162
4
 
16
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
*** ..................... ПО ГОЛЯМ *** ОТ ТЕБЕ ГОЦЕ ...НЯМА
161
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПЪРВАНОВ ПРИ ЛУКАНОВ