Хилари Клинтън на посещение у нас

Държавният секретар на САЩ ще се срещне с Борисов и Плевнелиев
5 фев 2012 09:33,
302
Хилари Клинтън на посещение у нас
Снимка: архив, Reuters

Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън ще бъде днес на посещение у нас по покана на министъра на външните работи Николай Младенов.

Визитата й в София ще продължи няколко часа. Очаква се Хилари Клинтън да пристигне на летище "София" около обяд.    

Американският държавен секретар ще се срещне с президента Росен Плевнелиев.      По-късно Хилари Клинтън ще има среща и с премиера Бойко Борисов.

В разговорите, които ще се състоят в сградата на Министерския съвет, от българска страна ще участват и вицепремиерите Симеон Дянков и Цветан Цветанов, министрите Николай Младенов, Аню Ангелов и Трайчо Трайков, както и посланикът на България в САЩ Елена Поптодорова.

В рамките на посещението си Хилари Клинтън ще се срещне и с представители на неправителствени организации в посолството на САЩ.

Във връзка с посещението на Хилари Клинтън у нас са въведени временни ограничения на движението, престоя и паркирането в София.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
като си чешете езиците кой русофил и кой русофоб, промянете ли с нещо реалността в страната. За мен няма значение кой от коя партия е и какви идеи изповядва. Важното е да е истински отговорен българин и да поставя интересите на държавата ни пред всички други. Едни се слагат на руснаците, други на американците и ние какво печелим от това. Стара истина е "Няма вечни приятели, има вечни интереси"
219
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
267Например един Бил Гейтс е ненормален ? :)))
218
1025
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
няма нормален програмист , просто част от мозъка е в др част на вселената , а и на такива хора им липсват доста години които са прекарани пред компа и за тях обстановката е като в DOOM , НЕРЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА ЗАОБИКАЛЯЩАТА ГИ СРЕДА , простено им е
217
0
 
1
 
! Отговори
освободител преди 12 години
интересно сега все едно не се кради само по живково, че повече от това да съсипеш всичко и да окрадеш цялата държава и народа е гладен ето това е разликата , тогава се е крало и имаше за всички , и то как беше .аз ти давам цимент ти ми докарваш пясък или тухли примерно , това са кражбите за които толкова обичате да говорите .... не могат да ви минат номерцата западни *** , разликата е огромна от свободота па онова време и тиранията след 89
216
5
 
4
 
! Отговори
ф преди 12 години
Доволни от Живковото време са само тези, които крадяха - тогава това беше единственият начин за сносен живот. От което не следва, че Хиларито е дошла за добро. Хамериканците са световните диктатори и си търсят белята, но лошо е, че ще затрият и поне половината свят с безумната си алчност и нейните последствия.
215
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
262Бегай да спиш, че одеколона ти е дошъл в повече. :))
214
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
261бегом към Северна Корея щом ревеш за оковите и камшика! Нямаме нужда от мързеливи некадърници, дето чакат на държавата за подаяния.
213
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
259 - само един *** с заслепен западен мозък маже да напише - Глупости , това са те , няма адекватно мислещо западно животно , истина пред очети да им я слажиш ще крещат САЩ искаме Демокрация и свобода , хахахахахах мезирници
212
1
 
5
 
! Отговори
недоволен преди 12 години
Имаме проблем и то много голам, защото българина не се обединява, а се разделя на комунисти, социалисти и фашисти-капиталисти. За Хилари Клинтън, много ясно че за нищо няма да идва в БГ, ЯСНО Е ЧЕ ЩЕ ИСКА НЕЩО, ДАЖЕ ЩЕ НИ НАРЕЖДА. А що се отнася как живеем сега и как живяхме преди, предпочитам живота преди демокрацията. Защото хората живееха щастливо, имаха сигорност за утрешния ден, а днес няма такава. Аз съм доволен от Живковото време и съжелявам че искахме тая пуста демокрация.
211
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
253 съгласен съм , само че така са ви промити мозъците които и без това нямате , че никога няма да може да мислите , запада цъфти та процъфтява хахаххаха наивници ,такива като тебе не могат да мислят
210
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
258Глупости.
209
0
 
3
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
АНОНИМЕН - 155,- ОБРАТНОТО Е...АКО КИТАЙЦИТЕ, КОИТО ДЪРЖАТ 5 ТРИЛИОНА ОТ 15 АМЕРИКАНСКИ ДЪЛГ ГО ОСРЕБРЯТ, АМЕРИКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ КАТО ДЪРЖАВА...
208
0
 
5
 
! Отговори
Минарет Калян преди 12 години
Ей, вие 51 щат на Америка начело с губернатор Уорлик и васал Бойко Борисов, опомнете се. Нали сте владеели земите от Тибет до три морета, защо позволявате да ви е*ат в за**ика всякакви американци. Как бързо се изродихте от такова героично племе в такова рабско. Ближете петите на Big Brother американеца, унищожавайте земите си, единственото, което имате.
207
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
252Ако САЩ и ЕС се оттеглят от Китай, китайците ще умрат от глад бре, *** !
206
0
 
2
 
! Отговори
давайте преди 12 години
няма ли кой да се събере там да ги освирква ?
205
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
251Русофилистичнии, когато подобните на теб кажете, че някой не е в ред, това е комплимент за човека :)) Толкова сте сбъркани, че трябва да бъдете лекувани. Мантрите за 'западна хунта', 'световен империализъм','загниващ капитализъм' и неизбежната победа на комунизма сме ги слушали десетки години. Няма да си първия нито последния *** на който ще се смеем през годините.
204
0
 
2
 
! Отговори
освободител преди 12 години
давай десен няма предател с западно мислене който да може да даде въпрос , толкова сте нещастни , ще ти кажа с едно изречение - Китай ако пусне всички долари и се освободи от тях САЩ са фалирали за 24 часа ги чака революция , тва е весша политика която вие няма как да разберте , едно продажно западно псе не може да ги проумее тези неща , радвайте се че Русия я има защото ако не е тя , сега такива *** като вас няма да могат да пишат тука
203
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
по добре русофил отколкото продажен пес готов да продаде родителите се за шепа долари , разбра ли програмистче , няма свестен човек който да подкрепя западната хунта , между впрочем не познавам нито един програмист който с главата да е добре , всички им липсва много нещо и нямат реална представа за олстановката покрай себе си у така че ти е простено
202
3
 
0
 
! Отговори
десен преди 12 години
Обичат доларите комунистете и още как, защо Русия си продава ресурсите за долари а не за рубли.Защо всички инвестиции в Китай са в долари?Или и това ще отречете.Мога да ви задавам въпроси на които нямате отговори до утре.Ако пишете вашите небивалици за да се бъзикате с нас го приемам, но ако наистина вярвате в това което пишете значи положението е много страшно.
201
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
242Достатъчно е да сравниш ФРГ и ГДР. Северна и Южна Корея, за да разбереш колко 'напреднала социалистическа държава' беше България. Колкото за пенсиите, към 1989 г пенсионни фондове нямаше благоадрение на БКП/БСП. Благодарение на Виденов и БСП, 1996 г спестяванията на всички българи се обезцениха десетки пъти.