Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов

Двамата се счепкаха заради "Арена Армеец"
Обновена: 16 фев 2012 14:38 | 16 фев 2012 11:00,
456
Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов
Весела Лечева Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и бившата шефка на ДАМС Весела Лечева се сдърпаха заради "спортното бижу на София" - зала "Арена Армеец".

Лечева беше гост на Николай Бареков в сутрешния блок на TV7 и изтъкна, че предишното правителство е свършило повечето работа по залата.

"Гордея се, че ние направихме първата копка на Арена "Армеец". Ние свършихме около 80% от работата на Бойко Борисов. Оставихме всичко в ръцете на строителя. Постлахме червено килимче, по което да премине Борисов", посочи ексшефката на ДАМС и носител на множество медали по спортна стрелба Весела Лечева.

"Ако трябва да съм още по-язвителна, единственото спортно съоръжение от "А" до "Я", което направи Борисов, е езерото "Ариана", добави Лечева. 

Думите й обаче явно са жегнали Борисов, който веднага се включи в ефир, за да я опровергае.

"Всичко сме направили ние - от първата копка до пускането в експлоатация на Арена "Армеец". И това са много такива обекти. "Спорт Палас" във Варна го заварихме в безобразно състояние и го ремонтирахме", каза по телефона Бойко Борисов.

Весела Лечева пък му опонира, че е оставила 10 млн. лв. за ремонта на "Спорт Палас" и реконструкцията била започната.

"Вие ми оставихте половин милиард под водата. Какво финансиране сте ни оставили, за четири години защо не го направихте вие", попита Борисов.

"Защото вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни", контрира му Весела Лечева.

Тя коментира и ситуацията в левицата в момента.

"До конгреса на БСП има време и се надявам Георги Първанов и Сергей Станишев да не поставят редовия симпатизант пред сложен избор. Всяка една битка е в полза на трети субект. Това означава отдалечаване на БСП от властта", е мнението на Весела Лечева.

Предложението й е Станишев да отстъпи от лидерската битка, защото това ще го издигне още повече и ще покаже, че наистина е един зрял политик.

"Ако трябва да бъда откровена, мисля, че Сергей може да каже в един момент, че може да остави БСП в сигурни ръце и това са ръцете на Първанов", заяви Лечева.

"Останах изненадана от скандалите във федерацията по стрелба. Мария Гроздева е най-успешния ни спортист, а да не забравяме, че такива хора са с по-особени характери, затова са и номер 1. Роенето на спортните клубове не започва с Мария Гроздева и не може тя да се поставя в точка "Разни". Мария не го заслужава", коментира още Весела Лечева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Весела да каже кой гръмна мъжа и Манолов и как натрупаха милионите,другото са политически приказки и щом ги видя по ТВ значи ще разказва,как се грижи за мъжа си,колко го обича-да каже от къде взема пари за грижите по него.Господ да ги накаже тия разбойници дето ни обраха,както турците не са ни драли.
19
15
 
44
 
! Отговори
До 7 преди 12 години
Не си спомням Лечева да е обикаляла пазара "Илиенци" в началото на 90-те с качулка на главата и да "застрахова" пазарджиите от провинцията. Мисля, че това го правеше един друг човек, който се клати и ходи с ръце в джобовете и който е или пред телевизорите или в телевизорите. Всеки час и всеки ден. Иначае, това което премиера "открива" в последните три години наистина е направено от неговите предшественици. И децата го знаят. Има и по простовати човеци, които се хващат на Боковите приказки.
18
15
 
34
 
! Отговори
абв преди 12 години
на Боко Пожарникаря за всичко е виновна тройната коалиция,времето ако се развали тройната коалиция е виновна изобщо всичко негативно виновна е тройната коалиция, а за позитивните неща естествено най-голям принос е за Боко Пожарникаря
17
30
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Яжте на Бате Бойко сопата.Всички комунисти в атвораа
16
7
 
24
 
! Отговори
До 14 преди 12 години
А за *** като теб какво означава правенето на първа копка-това означава отчуждени имоти(една камара време ) ,проектиране(една камара време) осигуряне на финасиране ,провеждане на търгове и други все дребни и маловажни неща ,които отнемат 3-4 години
15
11
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДА КОГАТО ТИ ДРЪПНАТ КОКАЛА СТАВАШ ЯЗВИТЕЛНО КУЧЕ ........ИНАЧЕ СИ ПРОСТО ЕДНА КОМУНИСТИЧЕСКА ДОЛНА ДУШИЦА....
14
10
 
27
 
! Отговори
redordead преди 12 години
абе бай тошо не беше ли комунист, па *** го пазеше? и сега какво? уж ги пазеше, па сега ги плюе - те го напраихва от невзрачна тикива, да стане тивкоча на държавата...той се прави сега, че не е ***...
13
29
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако бях на Борисов тазиу щях да я уволня за лъжи. тези *** от БСП не се ли умориха да пеят една и съща песен как били строили, а другите нищо не правели...няма ли накрая дасе скрият поде земята, защото освен разруха, друго не носят на страната
12
13
 
37
 
! Отговори
Мартин Стронг преди 12 години
Тъй ами!Мъжът й ,който е в кома и е свързан с подземния свят беше първа дружка на Гоцето-каква по нагледна симбиоза между Мафията и ченгетата от бившата Държавна сигурност!Брат й беше собственик на Казиното в хотел Черно море във Варна,може и още да е!Тези хора са толкова нагли и отвратителни ***!Заграбиха хазарта,заграбиха Черноморието,източиха навремето банките чрез така наречените кредитни милионери,внедриха се във властта и Дипломацията,създадоха си послушни партии,създадоха мощна пропаганда от PR агенции и купени Медии за промиване на мозъци и най-гадното - нарочно направиха така мнозонството българи да живеят в мизерия,защото гладния мисли със стомаха си!Пет кебапчета,две бири и 50 лева и електората е готов да гласува и посмъртно за която партия му кажат!Просмукали са се като най-зловредния тумор в цялата държава!А тумора се маха само със скалпел!
11
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никога вече БСП. Да жевей, живей БКП/ГЕРБ/начело с другаря Б.Борисов първи председател на ЦКнаГЕРБ
10
23
 
49
 
! Отговори
Мая Манолова преди 12 години
Герберастчета полудяха от щастие че техният *** ,крещи като психично болен!!!!
9
14
 
44
 
! Отговори
До 2 преди 12 години
Не лъже-нещата,които тя казва се проверяват и доказват лесно с документи ,а не както другите приказки от сорта аз съм най-велик
8
27
 
43
 
! Отговори
Pfff преди 12 години
И най -добрата реплика от целия "разговор" обаче беше на Бойко: -"Да слушаш комунист да се обяснява е да слушаш Дявола да чете Евангелие" !!! :D :D :D
7
32
 
29
 
! Отговори
до 4 преди 12 години
Ние министър-председател ли сме си назначили или строител ? --Той е сред стоителите на модерна България. Има и дълъг списък на рушителите на България - БКП например. Преди 1944 г. бяхме по-добре от Гърция, а сега сме най-бедната държава в Европа, след 50 г. управление на БКП.
6
29
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не знам дали Лечева лъже по-вече, но в едно съм сигурен , че Б.Борисов ни лъже всекидневно и постоянно хленчи се оправдава с предишните
5
40
 
48
 
! Отговори
ФЕН преди 12 години
ВИЖТЕ МЪЖА И ПО ПОВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА.....ЗА СЕТЕН ПЪТ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ДОКАЗАХА ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ....НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП
4
24
 
33
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Този отврат защо не каже защо и кой от Позитано,20 гръмна мъжа и.
3
52
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Общо взето Борисов я счепка нея, а тя само мигаше и каза най-голямата глупост,че не е комунистка, но членува в БСП=Бкп:))
2
63
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много лъже тая Лечева бе?! Тя да не е от БКП или от червената мафия? Някой знае ли?
1
3
 
43
 
! Отговори
1към1 преди 12 години
Борисов: Аз съм човекът, който построи Арена АрмеецИстински скандал се разрази в студиото на ТВ7 тази сутрин.Гост бе председателят на ДАМС и бивш депутат на БСП Весела Лечева, която обяви, че 80% от работата за изграждането на спортната зала Арена Армеец в София е свършена от Тройната коалиция. Ние осигурихме всичко за спортна зала Армеец направихме проекти, извадихме разрешителни, осигурихме пари. Бойко Борисов трябваше само да опъне червената пътека, заяви Лечева. Изказването й предизвика гнева на Борисов и той се обади в ефир.Аз съм човекът, който сложи в основите този цилиндър, в който е написано кой е построил спортната зала, заяви министър-председателят, който обяви, че и заслугата за изграждането на Спорт Палас във Варна е негова. Аз оставих 10 млн. за Спорт Палас и ремонта започна по наше време, заяви Лечева. Премиерът пък я контраатакува с думите: Вие ми оставихте 500 млн. лв. под водата. За четири години защо не го направихте?.Това изказване вбеси истински бившия депутат от Тройната коалиция и тя отговори на Борисов, че парите не ги е извадил от джоба си. Това са от спестяванията на българския народ, каза Лечева. Вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни заради залата, която искахте да построите в Младост, каза още Весела Лечева, а Борисов я попита защо четири години те не са построили спортната зала и заключи: Да слушаш комунист е все едно да слушаш дяволът как чете евангелието. И тук Лечева не му остана длъжна и заяви: За комунисти си говорете във вашия кръг приближени.