Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов

Двамата се счепкаха заради "Арена Армеец"
Обновена: 16 фев 2012 14:38 | 16 фев 2012 11:00,
456
Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов
Весела Лечева Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и бившата шефка на ДАМС Весела Лечева се сдърпаха заради "спортното бижу на София" - зала "Арена Армеец".

Лечева беше гост на Николай Бареков в сутрешния блок на TV7 и изтъкна, че предишното правителство е свършило повечето работа по залата.

"Гордея се, че ние направихме първата копка на Арена "Армеец". Ние свършихме около 80% от работата на Бойко Борисов. Оставихме всичко в ръцете на строителя. Постлахме червено килимче, по което да премине Борисов", посочи ексшефката на ДАМС и носител на множество медали по спортна стрелба Весела Лечева.

"Ако трябва да съм още по-язвителна, единственото спортно съоръжение от "А" до "Я", което направи Борисов, е езерото "Ариана", добави Лечева. 

Думите й обаче явно са жегнали Борисов, който веднага се включи в ефир, за да я опровергае.

"Всичко сме направили ние - от първата копка до пускането в експлоатация на Арена "Армеец". И това са много такива обекти. "Спорт Палас" във Варна го заварихме в безобразно състояние и го ремонтирахме", каза по телефона Бойко Борисов.

Весела Лечева пък му опонира, че е оставила 10 млн. лв. за ремонта на "Спорт Палас" и реконструкцията била започната.

"Вие ми оставихте половин милиард под водата. Какво финансиране сте ни оставили, за четири години защо не го направихте вие", попита Борисов.

"Защото вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни", контрира му Весела Лечева.

Тя коментира и ситуацията в левицата в момента.

"До конгреса на БСП има време и се надявам Георги Първанов и Сергей Станишев да не поставят редовия симпатизант пред сложен избор. Всяка една битка е в полза на трети субект. Това означава отдалечаване на БСП от властта", е мнението на Весела Лечева.

Предложението й е Станишев да отстъпи от лидерската битка, защото това ще го издигне още повече и ще покаже, че наистина е един зрял политик.

"Ако трябва да бъда откровена, мисля, че Сергей може да каже в един момент, че може да остави БСП в сигурни ръце и това са ръцете на Първанов", заяви Лечева.

"Останах изненадана от скандалите във федерацията по стрелба. Мария Гроздева е най-успешния ни спортист, а да не забравяме, че такива хора са с по-особени характери, затова са и номер 1. Роенето на спортните клубове не започва с Мария Гроздева и не може тя да се поставя в точка "Разни". Мария не го заслужава", коментира още Весела Лечева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
340
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
- Кои са големите кукловоди?- Това са тези, които днес са най-богатите в България. Свързани са с бившото Политбюро на БКП. Не трябва да има съмнение, че тези, които държат сега икономиката на страната
339
13
 
17
 
! Отговори
знаещ преди 12 години
Гоце поръча музика на мъжа ти ....ако искаш да знаеш да продължавам ли да пиша илиГоце Мезинетоф(Трипероф)Архаров е поричителя на У.....ОТО чрез А.п.Ф ясен ли съм
338
13
 
30
 
! Отговори
от тъп по тъп преди 12 години
Мъжът и може да е мафиот,но едва ли е бил по голям от Тиквата-който взел да набира доста съмишленици в наредените и манипулирани новинки..Гледай новини *** Българино и се кефи на Боко,нищо не е манипулирано да знайте,всичко е 1:1....Големия ви Боко искал хората да харчели пари,ами накарй твойте авери да си харчат милионите бе,нищо нямате на вашо име,защо ли..Къде е Маджо,Гигов,Маргини и още куп играчи който си пият пиенето на една маса и си смятат милионите,а само бедните плащат данъци
337
23
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лечева го нпарави за резил Мутрата! Голямо щоу беше!
336
18
 
45
 
! Отговори
тиква преди 12 години
Извинявам се много но Боко не беше ли член на БКП?Защо тогава обижда на комунисти?Все едно обижда себе си.Хора замислете се - всичко казано от Лечева е истина.Какво значение има какъв е мъжа и?А ако мъжа и е мафиот, то Боко какъв е? Ами бивш рекетьор.Много къса памет имате другари ГЕРБ-ери.Или истината не ви изнася?
335
17
 
34
 
! Отговори
649 преди 12 години
Лечева беше добър спортист, но се ожени за мафиот и стана част от кръга от крадци, далавераджии, съветници на Гоце и всякаква друга ***.
334
25
 
27
 
! Отговори
Петя преди 12 години
Тази Лечева с мъж - мафиот да вземе да се скрие и да не се показва пред хората. Всички знаем как са спечелени семейните й милиони. Нагла като комунистка.
333
16
 
26
 
! Отговори
stan преди 12 години
Абе комунистка и кажи и това и стига,те са само по празните приказки и много голями злобни завистници са те.
332
13
 
24
 
! Отговори
до лечева...?? преди 12 години
Лечева, като всичко Вие сте свършили и е останало само червеното килимче, защо чакахте, а не направихте залата, като толкова много сте направили? Толкова сте могли, затова.
331
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
392Ами човека обясни как го прави:))) Нали е стар комунист!:)))
330
2
 
12
 
! Отговори
$ преди 12 години
ако Б. Б . е мафиот , то Лечева каква е...... ???бъб форума
329
1
 
26
 
! Отговори
Гост преди 12 години
А спестените милиони са от махането (непострояването) на подземен паркинг и от липсата на съоръжения за лека атлетика. В момента ние сме горди собственици на една страшна "спортна" зала, в която няма условия за Царицата на спорт и с паркинг за 1/4 от капацитета на залата - другите зрители ако обичат да се оправят както могат.
328
9
 
18
 
! Отговори
Бойко преди 12 години
И най -добрата реплика от целия "разговор" обаче беше на Бойко: -"Да слушаш комунист да се обяснява е да слушаш Дявола да чете Евангелие" !!! :D :D :D
327
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хихихихихихи! Много готино се получи! Бойко говореше в несвят по едно време! Толкова е зле милият!:))
326
11
 
14
 
! Отговори
Баба Яга преди 12 години
ТАЯ ...МУТРЕСА.....ПЪК ОТ КЪДЕ ИЗЛЕЗНА ПАИ АКЪЛИ ДАВАБРЕЙ БРЕЙ Я БЕГАИ ПО-СКОРО ПРИ ГОЦЕ ДАТЕ ОПРАВЯ ДОЛНА К....ВО...!!!
325
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Андреев: ДС създаде кредитните милионери
324
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лелееее! Умрях от кефа когато Борисов щеше да получи инфаркт:))) Пък защо ли го освиркаха именно в зала "Армеец" 10 000 души!
323
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бойко първо строй после узаконява,първо подписват договори като АСТА,Шистов газ и др.и ако минат минат .За това да не се бие в гардите ,че той поема политическата отговорност защото до сега все подписваха срещу волята на по голяма част от обществото.Предлагам да се сложи един часовник пред парламента да отброява дните на това правителство ,че нямам търпение да се маха ТИКВАТА
322
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Лечева му разказа играта на този тиквун!:) Такъв резил на Борисов не бях виждал:))) И умрях от смях когато започна да хули на комунисти:)))))
321
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТА КОЙ СТРЕЛЯ ПО МЪЖА ТИ? ИЛИ ПО -ТОЧНО ИЗПРАТИ СТРЕЛЕЦА?МРЪСНИ ДОЛНИ ТВАРИ-ОКРАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ И СТАНАХТЕ МИЛИОНЕРИ благодарение на верността към ДС И БКП С ГАДНЯРА ГОЦЕ НАЧЕЛО И *** ВИ !КАК САМО ЛАНСИРАТ МУЖДУ ДРУГОТО ТУ ГОЦЕ ТУ КУНЕВА!ДАЖЕ ОНЗИ ТЕПКАВИЯ СОЦИОЛОГ -каканиже и то вземе да излезе КУНЕВА и РАЗУМА НА ГОЦЕ В ИНТЕРЕС НА ДЪРЖАВАТА!ГАДИ МИ СЕ !АКО МИСЪЛТА ИМАШЕ СИЛА НА ШМАЙЗЕР?