Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов

Двамата се счепкаха заради "Арена Армеец"
Обновена: 16 фев 2012 14:38 | 16 фев 2012 11:00,
456
Словесна стрелба в ефир - Лечева срещу Борисов
Весела Лечева Снимка: архив, Булфото

Премиерът Бойко Борисов и бившата шефка на ДАМС Весела Лечева се сдърпаха заради "спортното бижу на София" - зала "Арена Армеец".

Лечева беше гост на Николай Бареков в сутрешния блок на TV7 и изтъкна, че предишното правителство е свършило повечето работа по залата.

"Гордея се, че ние направихме първата копка на Арена "Армеец". Ние свършихме около 80% от работата на Бойко Борисов. Оставихме всичко в ръцете на строителя. Постлахме червено килимче, по което да премине Борисов", посочи ексшефката на ДАМС и носител на множество медали по спортна стрелба Весела Лечева.

"Ако трябва да съм още по-язвителна, единственото спортно съоръжение от "А" до "Я", което направи Борисов, е езерото "Ариана", добави Лечева. 

Думите й обаче явно са жегнали Борисов, който веднага се включи в ефир, за да я опровергае.

"Всичко сме направили ние - от първата копка до пускането в експлоатация на Арена "Армеец". И това са много такива обекти. "Спорт Палас" във Варна го заварихме в безобразно състояние и го ремонтирахме", каза по телефона Бойко Борисов.

Весела Лечева пък му опонира, че е оставила 10 млн. лв. за ремонта на "Спорт Палас" и реконструкцията била започната.

"Вие ми оставихте половин милиард под водата. Какво финансиране сте ни оставили, за четири години защо не го направихте вие", попита Борисов.

"Защото вие бяхте кмет и ни разигравахте като маймуни", контрира му Весела Лечева.

Тя коментира и ситуацията в левицата в момента.

"До конгреса на БСП има време и се надявам Георги Първанов и Сергей Станишев да не поставят редовия симпатизант пред сложен избор. Всяка една битка е в полза на трети субект. Това означава отдалечаване на БСП от властта", е мнението на Весела Лечева.

Предложението й е Станишев да отстъпи от лидерската битка, защото това ще го издигне още повече и ще покаже, че наистина е един зрял политик.

"Ако трябва да бъда откровена, мисля, че Сергей може да каже в един момент, че може да остави БСП в сигурни ръце и това са ръцете на Първанов", заяви Лечева.

"Останах изненадана от скандалите във федерацията по стрелба. Мария Гроздева е най-успешния ни спортист, а да не забравяме, че такива хора са с по-особени характери, затова са и номер 1. Роенето на спортните клубове не започва с Мария Гроздева и не може тя да се поставя в точка "Разни". Мария не го заслужава", коментира още Весела Лечева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


456
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
380
0
 
1
 
! Отговори
corderosa преди 12 години
до 442 бих искала да ни изброиш конкретно кои точно обекти са построени при станишев и са открити за ползване.мого ми е интересно да ги видя.
379
0
 
1
 
! Отговори
murmashka преди 12 години
Една умна жена показва фалшивостта на Бойко.За съжаление ,,Герберите" са отлични фалшивикатори и няма да се удивя ако ,,докажат" че и Боянската църква е построена от тях и Бойко и е рязал лентичката.
378
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Строеж В началото на 2008 година правителството на Сергей Станишев взема решение многофункционална зала в квартал Слатина в близост до "4-ти километър", като строежът се финансира от държавата. В началото на юни 2009 година Държавната агенция за младежта и спорта възлага строителството на Главбoлгарстрой. Първата копка е насрочена за 29 юни, но е отложена за 2 юли. Правителството на Бойко Борисов променя договора за изпълнение, като цената е свалена от 107 млн. лева на 90 млн. лева за сметка на промени в първоначалния проект. Строежът започва на 14 август 2009 година, а залата е официално открита на 30 юли 2011 година.P.S.Тоест строежът започва на 14 август 2009, а Парламентарните избори в България през 2009 год. са проведени на 5 юли (СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ГЕРБ и на тях е избрано 41 Народно събрание.) Сами си правете сметката, какво значи нагъл комунист. Излиза, според думите на Лечева, че те са строили залата, преди да е започнал официлано строежа и. Явно на думи и в мечтите си. Ето тези искат пак да ни управлява, народе, затова помни и мисли !!!
377
2
 
3
 
! Отговори
мунчо преди 12 години
Няма как дългогодишен служител на инструмент за насилие в една държава,какъвто е полицията,да е ДЕМОКРАТ!Колкото и да им се иска на много пишещи в сайта с РОЗОВИ очила!ЗАБРАВЕТЕ!А колкото до това КОЙ КАКВО Е ОТКРАДНАЛ,въпроса е ЗА ДОКАЗВАНЕ,а не на ПРАЗНИ приказки!
376
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колко интелигентно и блестящо мога да се държа с нейните пари ако знаете....
375
8
 
9
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Не е важно каква щампионка е тая пикла,по-важното е че е червена твар,а е такава заради кражбите и зулумите които стори на Б-я с БСП-то и съпругът си бандюга,а защо не каже колко опоска покрай тази зала за която не им стигна мандатът за да крадат,такива като нея тук на Запад ги лишават веднага от медали и парици,тая е зло ненаситно.
374
8
 
11
 
! Отговори
belalov преди 12 години
За съжаления обектите подготвени и започнати от предишното правителство вече завършиха затова и лентичките ще намалеят! Дори втръсналите ни магистрали нещо зациклят и дано до края на мандата построят поне толкова колкото при Станишев!
373
2
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
Да си спомняте нещо за Симплицио? Ако не, слушайте ББ.
372
2
 
7
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
Мисля, че спорът между В.Лечева и премиера беше напълно излишен.Лечева неведнаж и дваж е защитавала цветовете на България, не на БКП/БСП, а Б.Б. не трябваше да бъде рязък спрямо нея за зала "Арена Армеец". Можеше спокойно да обясни, че се наложи още в самото начало препороектиране на залата и оттам дойде голяма икономия в парични средства и тя щеше да млъкне. Обратното: последва емоционален "диспут" и добре, че В.Л. си сдържа нервите и постъпи не като яростен заслепен бесепар, а като културен човек... Неприятна гледка, та дори Н.Б. се чудеше как да излезе от тази ситуация.
371
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалка е партия, чийто симпатизанти са неграмотни злобари.ГЕРБ е партия на злобни милиционери и техния контингент. Милиционерите глупави, контингента тоже.
370
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво! Стрелбата беше много точна! Личи си професионалистът. Освен това дамата се държа много интелигентно:)
369
11
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
ЛЕЧЕВАААААААААААААААААААААААААААААА ЗАСРАМИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕЧЕВАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
368
12
 
8
 
! Отговори
Бай Виктор преди 12 години
Тая червена ***, която е една от любовниците на Гоце, който пък поръча да убият мъжът и защото той ги беше хванал на калъп, е много загрижена Гоце да води БСП.
367
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквата с кой не се е скарал още.
366
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За това семейство Господ си знае работата!
365
8
 
11
 
! Отговори
до 411 преди 12 години
"...Научете си премиера на поне два езика!" Аз не съм си избирал екскурзовод-полиглот! За тази цел си има преводачи! Аз искам нормално и разбираемо говорещ човек, а не мяучещ подлец с мека китка и със скъп костюм! Имам и нужното образование и интелигентност, и ще ти споделя, че най-великите държавни ръководители в света са били обикновени хора, често с недостатъчно образование! Направи си историческа справка!
364
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този червен *** първо да вземе да си оправи малко сурата и прическата после тази още живее в 80 год. на миналия век.Тъжната Лещева сега злобее че неладърниците от БКП=БСП не и дадоха време и сега тази нафукана кандидат чревена бабичка освен да белщи врели не кипели друго не може Лещева дано четеш такива коентари и да видиж че вие червените Миндири не струвате и пукната пара завиждай колкото си искаш сега нищ нема да промениш Лешева и вземи да се обръснеж също мязаш на момък .Браво на ГЕРБ
363
9
 
16
 
! Отговори
Joro преди 12 години
Бойко Цецко Дянков.Е няма такава държава.Чувствам се като във филма умно село
362
2
 
14
 
! Отговори
joro преди 12 години
Само да ви кажа че днес ми се наложи да си капна малко дизел че 2.70 левчета приятни :) Как ви се струва това.
361
14
 
12
 
! Отговори
SAVCHO1950gdg преди 12 години
ВЕСЕЛА, ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА МУ ОБРЪЩАШ ВНИМАНИЕ НА ТОЗИ ФУКЛЬО ДОн БОКИКИО И НА НЕГОВИЯТ НЕДОПРАВЕН СУРИКАТ "*** МАЙНА" !! ТЕ НАГЛИТЕ, СЕ МИСЛЯТ ЗА ВЕЛИКО НАЧАЛО НА СВЕТА, РАЗБИРА СЕ ЗА НАША СМЕТКА !!!