Нинова и антикорупция е като талибан и антитероризъм!

Дървесината ще се предлага по най-прозрачния начин, увери Найденов
Обновена: 17 фев 2012 11:16 | 17 фев 2012 11:09,
29
Нинова и антикорупция е като талибан и антитероризъм!
Снимка: архив, БТА

Дървесината ще се предлага по най-прозрачния начин. Това каза земеделският министър Мирослав Найденов, който присъства на първата сесия на Софийска стокова борса за продажбата на дървесина.

"Това, което говориха вчера, госпожа Корнелия Нинова най-вече, е поредният балон. Точно тя да е специалист по антикорупционни практики, тя, която беше изгонена от нейното правителство, мисля, че звучи несериозно. Това е все едно да поканите някой талибан като специалист по антитероризъм", категоричен беше министърът.

Очаква се сделките днес да са на стойност около 5 млн. лева.

Комисионната, която ще платим като държава в лицето на шестте държавни горски предприятия, е по 0,2 % или 10 000 лева, съобщи министърът.

Той допълни, че тези комисионни ще бъдат предоставени като дарение на бедстващите региони.

По думите на Мирослав Найденов е мит, че комисионната ще бъде около 2 млн. лева.

Още по темата

"По времето на госпожа Нинова комисионните в сделките при горите бяха около 30%. И тя сега, смятайки, че около 5 милиона днес ще се завъртят тук, изчисли, че 30% са около 2 милиона, които тя спомена вчера. Много съжалявам, тези пари са раздавани по нейно време", разясни Найденов.

"Години наред мотото в горите беше "Гора голяма, заплата малка", тоест те са разчитали на допълнителни доходи, каза министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
много точно казано е г-н министърпоздравявам ви за смелостта
20
1
 
6
 
! Отговори
Жорж преди 12 години
Г-н министър, знаете ли какво ще стане: Най-много ще кярат тези, при които дърводобивниците са длъжни да предадат 50% от дървата за продажба на търг - те за няколко години ще станат милионелри, защото след 1,5 години вие вероятно ще си отидете, но вашите протежета тези, които приемат дървата, ще останат поне няколко години, след което това недомислие тихичко ще отпадне, а Вие може да се окажете подсъдим я пред СГС, я пред СНС. Тези, сечещи дървесина за продан, повечето от нея за огрев, ще вдигнат цената на дървата 2 пъти, защото тяхното не се губи. Ще го отнесат хората, които се отопляват с дърва. Повечето от гражданите, чиито градове са газоснабдени, ще преминат на отопление с газ , и ще останат селяните да псуват и да се ядосват на ГЕРБ. На следващите парламентарни избори те ще спомогнат и то много яко, да се отвее ГЕРБ, така че едно недомислие, породено от това,че ветеринарен лекар се пише за лесничей или за горски, създава стотици хиляди противници на управляващите. Дано реотаните на ББ загреят какво ще стане преди вашите албански реотани...
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е прав Найденов. Когато пирата Хенри Морган станал зам. губернатор на Ямайка изтребил пиратите в Карибско море
18
4
 
7
 
! Отговори
ветеринар от Враца преди 12 години
Всички знаем, че Миро Найденов беше издигнат за директор на РВМС гр.Враца от квотата на ДПС.Той Миро си го знаем за власти пари ще продаде майка си и баща си.
17
2
 
8
 
! Отговори
Иван преди 12 години
до загрижен: Ей за това е този рев - след охолството да останеш на една заплата и да започнеш да вадиш от милионите за черни дни.Не е честно Найденов !
16
1
 
7
 
! Отговори
Иван преди 12 години
"Между другото, Караджова, Вучков, искам да видя тези 500 милиона, които след наводнението в Цар Калоян са дали, къде са изразходвани. Да се види в архива на Бедствия и аварии. След наводнението са дадени 498 милиона за решаване на проблема след наводнението. "500 милиона - как ги изхарчи Етем за 1,5 години.Ми те наново да ги бяха построили язовирите пак щяха да останат.Голямо ядене е било.
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ми рославе, Нинова ще те купи и продаде три пъти заедно с министерството ти. Твоята Калинка как беше, или вече я забравихме. Докато ти духаше беше добра, после я захвърли. Ако си метнал око на кака си Корнелия, трудно по тоя начин ще ти се отвори парашута.
14
3
 
6
 
! Отговори
добре де преди 12 години
а какво беше преди три ггодини коггато се режеше поголовно.голи баири може да се видят на всякъде и захранвахме южжните комшшии с дървесина за без пари айде малко достойнство-
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Целта на занятието е само големи фирми близки до ГЕРБ да ръководят делаверата с дървата.Малките фирмички не могат да оцелеят при този начин на работа.Нямат достатъчно средства.
12
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво само така
11
10
 
8
 
! Отговори
бб преди 12 години
Миро Найденов е един от най-корумпираните министри.Заедно с верни авери-д-р Войнов-шеф на Агенцията, д-р Св.Василев-шеф в Пловдив,д-р Баща от аферата с 20 год.ирландско месо слуда крава създаде Агенцията по храните, за да овладее вноса, производството и търговията с храни и зеленчуци чрез частни лаборатории за изследвания и фирми,обслужващи оборота на храните.Такава съсредоточена и огромна корупция, не е имало до сега.Икакто каза Найденов оборота на пари в храните е по-голям от този в наркотицит
10
9
 
19
 
! Отговори
загрижен преди 12 години
*** влачеше по 700 кинта на час от фонд Тютюн ,сега се оказва че е крала и от дървесината.....как ли живее сега с една мизерна депутатска заплата ?!Феис група : Да помогнем на гладуващите крадци - *** и куманази!
9
4
 
9
 
! Отговори
възмутен преди 12 години
Нешева от стрес качила 17 кг, като го гледам този *** колко ли килограма е качил?
8
0
 
13
 
! Отговори
отопление на дърва преди 12 години
края на август тон дърва - 110 лева, края на декември тон дърва -120 лева, днес малко след средата на февруари тон дърва 150 лева....дано Март да е по-топъл, в което се съмнявам, но иначе загиваме геройски
7
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мазнина от прасетата му тече по брадата на тоя
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Щеше да я отстрелва, сега талибаносва.Падам от смях!
5
11
 
23
 
! Отговори
Наско преди 12 години
Този се опитва да се прави на духовит! Ще го питам, какво ще стане с него, като падне от клона, а това е неминуемо! В паметта ми ще остане като комично създание, което г-н Б.Б. търкаляше са смях на цял свят при посещението си в Япония.
4
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами, честно казано по-добри антитерористи ще се получат от бивши терористи най-малко заради опита който са придобили като такива, не случайно водещи финансови и други институции наемат на работа най-добрите хакери за да се погрижат за защитеността на системите им. И понеже се наслушах на глупости и гафове от страна на управляващите в последно време, бих ги посъветвал да не се опитват да се правят на духовити, защото не им се получава, а и се излагат не само пред нас, но ни излагат и пред света!
3
7
 
26
 
! Отговори
До №3 преди 12 години
Е все пак Нинова е по-добре от Фидосова - не мислиш ли?!?
2
0
 
34
 
! Отговори
До №1 преди 12 години
Виж как помниш..... Лошото е, че не сме много тези дето помним за месото... Боли *** фара за Нинова - ама най-мразя да да ми се хилят, да ме гледат и в това време най-нагло да ме лъжат....