Кунева ще буди тези, които вярват в промяната

Аз съм против това, че се правят договорки на тъмно, обяви бившият еврокомисар
Обновена: 19 фев 2012 13:43 | 19 фев 2012 13:38, Красимир Ангелов
284
Кунева ще буди тези, които вярват в промяната
Снимка: Impact Press Group

"Отношението ми към НДСВ е на изключително разбиране, но аз не участват активно в партийния живот и няма да го правя, защото "България на гражданите" е изключително изискващ проект, който е свързан с поне 15% от хората, които са гласували за мен, но се надявам, че е проект, който може да събуди тези, които вярват в промяната”.

Това заяви председателят на гражданското сдружение "България на гражданите" и бивш еврокомисар Меглена Кунева в предаването "Неделя 150” на БНР.

Кунева бе категорична, че никога не е била срещу партиите и тяхното съществуване, но е „против сивотата, против това, че се правят договорки на тъмно”.

"Бих искала всички да излезнат на светло – така се прави икономика, така се прави и общество, така се прави и демокрация”, допълни Кунева.

Още по темата

Бившият еврокомисар отново коментира и въпроса с ролята на България при приемането на ACTA.

"Истината е, че решението за подкрепа на АСТА е подписано от министър – председателя и е минало цялата съгласувателна процедура през Министерски съвет, без никой да го обсъди с гражданите”, заяви Меглена Кунева.

Бившият еврокомисар съобщи още, че ще изиска информация от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за всички преписки, които са се водили по АСТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


284
Още по темата: Меглена КуневаACTA
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
25
 
! Отговори
наблюдаващ отстрани преди 12 години
Ама тази дама наистина не живее на тази планета. Не може да си изпята песен в политиката и да продължаваш да вЕрваш,че някой ти вЕрва,нали? Освен ако не става въпрос за страшно много пари. Тогава идва на ред новата програма на политическия цирк на новата 'будителка' Кунева-Пръмова-Mrs.YES...Що за човек би повярвал в празни кухи обещания, спуснати на аудиторията-еРекторат като клишета от общи приказки...Бих охарактеризирал тези политически напъни като загубено време и пари.Откажете се Mrs.Yes
137
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кутка заспала! Щяла да БУДИ?!
136
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
***
135
1
 
25
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Секретарката на Барозу иска в дебелата политика :)
134
2
 
22
 
! Отговори
Хаха аха ааа преди 12 години
Еврейката ли бе?
133
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тя е един отчленовете на тайното общество създадено от онова еврейско *** сорос за съсипването на България
132
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 153 - НАБЛЮДАТЕЛ - На старата чанта след 5 години, няма да и свалят памперса, камо ли да я изберат за Премиер. Че тя и сега се --пуска, то само колко пъти по новините? Интересното е че няма нищо интересно в тези изяви. Сценаристите и сигурно са с къса памет и въртят стари лакардии, дето втръснаха на всички.
131
5
 
28
 
! Отговори
133 преди 12 години
тая по-добре да вземе да се скрие и да спи - да не я погнат и нея за всички простотии които свърши
130
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
MNOGO E PROSTA
129
5
 
28
 
! Отговори
Я па Я преди 12 години
Ейййййййй, не се наядоха тия *** с власт и пари - искат все повече и повече!!!..... :((((((((((( И тая Кунева - Пръмова..... Що пара смъкна от гърба ни - не е истина, просто!!!... Да не мислите, че тя ей така е подписала за затварянето на Първи до Четвърти блок на АЕЦ??? Дават се "прилични" комисионни от лобитата в ЕС за да се играе по тяхната сФирка!!! На тая "мома" не бих и гласувал никакво доверие, още по-малко да ми направи и ***, дори!!!............. :((((((((((((( Нагла сФирка!!!...
128
6
 
29
 
! Отговори
Аз Меглена преди 12 години
Казах йес на еврейските ми господари. Трябва да махнем българина Борисов. Трябва да смачкаме тотално българите... И да направим от България *** резерват...за мен винаги ще има след това... Постигна ли го,ще роня сълзи като евреина Паси. Защото тогава ще бъда сред най-силните господари. Обичам те моя ***- български народе.
127
3
 
18
 
! Отговори
bg преди 12 години
BRAVO NA 147
126
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а нея няма ли кой да я приспи?
125
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
горките, ако това нещо ги събуди, ще изпаднат в амок
124
1
 
20
 
! Отговори
До 151 преди 12 години
Като чета написаното разбирам, че понятието "зелена тиква" много ти приляга.
123
5
 
25
 
! Отговори
ttt преди 12 години
Госпожа Кунева си повярва, че 600 000 тези гласа са нейни! - Не са! Това са хората които не искаха червен президент, но не искаха и гербер. Дали ще събере половината - Да! Ще влезе в парламента, ако работи здраво и предложи привлекателна ИДЕЯ, която да припознаят по умерените избиратели. Само да позбравят какво е подписвала за АЕЦ или поне да каже, че не е имала шанс да защити централата и е направила каквото е могла. Който има история, трябва и да умее да се разкайва за делата си.
122
0
 
25
 
! Отговори
bg преди 12 години
DOKOGA STE SE SABUJDAME 23 godini SE SABUJDAME HORATA SE UMORIHA DA VI SLUSCHAT GLUPOSTITE KOLKO PARTI IMA V BALGARIJA MISLJA 1- BKP
121
4
 
34
 
! Отговори
меглена преди 12 години
Искам да налапам кокала... Обичам дийп троут...мразя хард рок...и ми е през *** за простия бг народ. Искам пари...парииииии.... Много париииии.....
120
2
 
21
 
! Отговори
До 149 преди 12 години
А ти как си с почивния ден. Почиваш като сипеш простащини във форума.
119
11
 
20
 
! Отговори
Наблюдател преди 12 години
Изборите които са другата година ще бъдат спечелени от Борисов, а по следващите от Кунева, алгоритъма е еднакъв. И Борисов тръгна като гражданска организация Герб, после стана кмет и тн. Pattern-a е един и същ. До колкото си спомням власта и за Борисов не беше цел после какво стана. Мисля че Кунева ще бъде добър министър председател след 5 години.