Борисов до Путин: Да разширяваме нашето сътрудничество!

Премиерът изпрати телеграма до новоизбрания президент на Русия
Обновена: 5 мар 2012 12:18 | 5 мар 2012 12:18, Красимир Ангелов
119
Борисов до Путин: Да разширяваме нашето сътрудничество!
Каракачанката Йорго, която също трябваше да развива българо-руските отношения. Снимка: Булфото

Премиерът Бойко Борисов изпрати специална поздравителна телеграма до Владимир Путин по повод избирането му за президент на Руската федерация, съобщават от правителствения пресцентър.

"Вярвам, че и занапред ще продължите да отделяте сериозно внимание на развитието на приятелските българо-руски отношения и да давате Вашия активен принос за разширяването и задълбочаването на взаимноизгодното сътрудничество между България и Русия във всичките му измерения", се чете в телеграмата на Борисов.

В нея министър-председателят поднася своите искрени пожелания за успешна и ползотворна дейност в името на благото на руските граждани, за мира и сътрудничеството в Европа и в света.

"Бих желал да изразя увереност, че на базата на изградените между нас отлични отношения, чрез открития и прагматичен партньорски диалог, заедно ще продължим да търсим и ще намираме най-правилните решения на въпросите от взаимен интерес за нашите страни и народи", завършва писмото на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Маааалиииии еврейчетата от сайта кръв пикаят:)))) ко стана с демокрацията ся? къде има онлайн следене на изборите? ако в щатите имаще онлайн следене на изборите щеше да се види че никой не е дошъл да гласува(по навик)....
79
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Не видяхте ли ? Путин пророни сълза от радост ,след като получи поздравленията от Б.Б.
78
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
номер 86:"Ама ти какво си мислиш, че ще се кланяме на руснаци за техния газ и петрол, разбира се при "***" е сто пъти по-добре, тъпльо и евтино и качествено. Само, че Русия губи тези пазари и сега ще се самоизточва- хахаха"Целият свят зависим от суровините на Русия. В целия свят ресурсите са на привършване от високото потребление, а в Русия всички ресурси са налични в изобилие. Русия предлага най-евтиния петрол. 40% от газта в Европа е от Русия. Русия само ако врътне кранчето и цяла Европа ще се върне 100 години назад, въпреки че от десетилетия си пеят за енергийна независимост, но си остават торално зависими от Русия. Цяла Европа се снабдява с евтино жито от Русия - на практика Русия изхранва цяла Европа. Пазарите на петрол за Русия непрекъснато се разширяват за разлика от арабските. А всички световни агенции са ударени като с мокър *** и реагират неадекватно на избора на Путин - едни говорят за нечестни избори (65% фашифицирани!!!), други предричат, че пак ще излязат 2 хил души пред Кремъл да протесрират и ще свалят Путин до няколко месеци. Самото избиране на Путин беше достатъчно Обама да си промени мнението за Иран и изведнъж да заговори, че трябва да се търси дипломатическо решение, след като преди това беше дрънкал оръжие.
77
9
 
15
 
! Отговори
Бай Бойкя преди 12 години
Поздравления другарю Путин, за спрения нефтопровод Бургас-Александруполис, за спряния строеж на АЕЦ Белене и за блокирането на газопровод Южен Поток, всичко благодарение на ГЕРБ. Прекрасно сътрудничество беше, така ще е тиквенски и занапред. Ала бала, фокус покус и пожарникарски фокус
76
7
 
22
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
Да наречеш, който и да е от тези двамата на снимката велики държавници е просто смешно.Великия държавник, не променя конституцията и законите в своя угода, не преследва с органите на власта свойте опоненти......... Великия държавник провежда референдуми и се допитва до мнението на народа :))))А тези двамата на снимката са едни най-обикновенни мушеници и мафиоти
75
0
 
1
 
! Отговори
ПОСЛАНИЕ С ВИШЕ преди 12 години
Пети Март рожден Ден на Нова Русия1. Русия достигна тази граница, която се нарича ИСТОРИЧЕСКА, защото на Пети Март хората ще разберат, че те от сега и завинаги ще живеят в съвършено Нова страна в страна на свободни Духовно хора, които изведнъж са разбрали, че страната това са тези хора, от желанието, от проявлението на СВОБОДНАТА ВОЛЯ на които зависи, какво ще бъде нейното Утре!2. Когато Аз ви говорих, че Русия ще трябва да премине последната си ГОЛГОТА, Аз разбира се нямах предвид определени изменения или преображения в Плътния план, тъй като Аз не мога, така както е било преди, да допусна революция, затова Аз имах предвид единствено Тънките планове, там където и се извършват чудеса и се формира Новата представа за хората за тях самите, и разбира се, за МАТРИЦАТА на Божественото Пространство.3. Утре Русия ще усети, какво е това Голгота на Духа и ще разбере, че изборът е направен, и този избор е направен вече завинаги! Хората в Русия, независимо от съмненията в Духа и посланията за сладкото бъдеще, направено от Мамона, изведнъж ще разберат, че Тъмата (а всяка човешка власт, от когото и както и да бъде тя представена) все едно е БЕЗБОЖИЕ, все едно е господство на безнравствената Тъма!
74
6
 
3
 
! Отговори
До 84 преди 12 години
Ама ти какво си мислиш, че ще се кланяме на руснаци за техния газ и петрол, разбира се при "***" е сто пъти по-добре, тъпльо и евтино и качествено. Само, че Русия губи тези пазари и сега ще се самоизточва- хахаха
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А Николайчо Младенов писа спешно до Кнесета да се оплаче, че *** дойде на власт, а те нищо не направиха да го спрат.
72
7
 
13
 
! Отговори
т преди 12 години
лейди Аштън може само да им пръдне на безобразно големите патки на руснаците :-)))) никви дрисливи лийди мейди и али баи не ги притесняват. Явно на запада не му харесва силен държавник в Русия. Няма да е някой продажен пияница дето си заробва народа за кило водка - Вова не се дава и им е като трън у пета. Ами няяяяяма вече евтина гааз и няяяяма петрол на безценица. Като не ви харесва - при *** карабини за по *** :-)))) г-жо лейди нам си коя:-)))
71
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Освен телеграма, видимо от резултатите, ББ му е изпратил и ГЕРБери да носят чували с бюлетини ................трябва да се помага на бременните :)
70
1
 
2
 
! Отговори
kdss преди 12 години
Разчуствах са толкова мили думи
69
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Още много каракачанки ще подарява нашият подмазвач! Евала на рашките! Направиха правилен избор, а платената от САЩ и Запада опозиция ще трябва да връща пари:)))) Номерът на "демокпатите" не мина този път, както при Горбачов!
68
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Супер Боко поздравява Супер Вова :)))а сега остава като техните бивши работодатели да си фраснат една целувка уста в уста :)))чудя се само кога ще се съберат с Чавес да си направят една обща снимка
67
19
 
24
 
! Отговори
Davai kym Iztok преди 12 години
Орентирай се към изток , докато не е станало късно , момченце... Зарежи го тоя западащ запад !
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mhogo madro Borisov ! Bravo !
65
14
 
38
 
! Отговори
dedenze преди 12 години
На Русия сме яли юмрука и повече хляба (суровините) до днес, ние се нуждаем от нея, тя от нас не ! И понеже тук е пълно с "новодемократични" еничерчета ги питам, какво добро сме видяли от САЩ, Англия, Франция и пр... държави и народности !? Кой друг освен румънци и руснаци са оставили костите си по земите ни за нашата свобода днес, та да пишиме в нета на български !? Не вярвайте на политическите цветове, те са преходни, често пъти угоднически фалшифицират историята !На добър час Путин, успех
64
0
 
4
 
! Отговори
do 71 преди 12 години
Offf, offf. Naprawo nqma we4e kakwo da otgowarqm na hora kato teb. Samo 6te ti lepna edin minus.
63
1
 
8
 
! Отговори
На 64 преди 12 години
Може да се увиваш като змия около идеята, не защото не разбираш, а защото изпълняваш функция.На географската карта на юг от Русия се вижда кои са страните.Знаят се войните, знае се защо.Защо Сирия, защо Ирак, защо Авганистан, защо Иран.Въпросът не е на импровизация, а на информация.Защо на Русия са забранени имперски намерения, а на САЩ - да, блюдолизец?Русия е на изток от нас, тя е необятна и велика!Част от Азия.Никъде не пиша, че я сравнявам по достолепност с Китай и Индия.
62
23
 
22
 
! Отговори
СССРейчо преди 12 години
Мутрата-комунист БОЙКО Борисов е слуга на червената мафия - наша, на ГОЦЕ, и Съветска - на ПУТИН !!!!! Пазвантинът просто слугува !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
61
13
 
28
 
! Отговори
Дядо Гошо преди 12 години
БРАВО НА Б БОРИСОВ ЗА ДОБРОТО ПОСЛАНИЕ КЪМ ПУТИН. Крайно време е да се обърнем към В Е Л И К А Р У С И Я. с която ще бъдем хиледи пъти по добре от колкото сме сега с лъжците от "обединена Европа ".....