Трети вицепремиер да контролира спецслужбите, иска Миланов

Това бил добър вариант за страната ни
Обновена: 31 мар 2012 19:39 | 31 мар 2012 19:39,
28
Трети вицепремиер да контролира спецслужбите, иска Миланов
Румен Миланов с МВР шефа Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Вицепремиер, различен от министъра на вътрешните работи, да координира всички служби за сигурност.
Тази идея лансира пред Дарик шефът на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет (БОРКОР) ген. Румен Миланов. Според него това е добър вариант за страната ни.

Още по темата
 „В Германия имаха министър без портфейл, който ги координира. Във Великобритания някои служби, да кажем разузнавателни служби, се представят в правителството от министъра на външните работи. В Унгария службата за защита на конституцията се представя от министъра на вътрешните работи. Има най-различни модели. За мен най-добрият вариант е вицепремиер да координира всички служби, не да ги командва. Ако говорим за командването, ако отворим Конституцията, системата за сигурност е поверена на МС. Човекът, който може да ги „командва", е министър-председателят", обясни ген. Миланов.

Директорът на БОРКОР заяви, че най-рано през юни ще има анализ за това какво създава корупция при обществените поръчки в България. Според него новият закон за сигурността е с "много недодялки".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: БОРКОРРумен Миланов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи идеи за развитие на икономиката и за повишаване стандарта на живот няма , ама за тайни служби и силови ведомства , за манипулиране и контролиране на всички неудобни , възможности , средства и методи колкото щеш ! Имам чувство , че се връщаме към тоталитаризма , по времето когато БКП винаги беше права и печелеше всички избори с 99,99 %.
22
0
 
1
 
! Отговори
Предложение преди 12 години
Всички министри да станат зам. министър председатели.И всички да ходят на плаж и в Катар, и в Тунис, и в Грузия и на Република Карибати! Всичките нон стоп.
21
4
 
1
 
! Отговори
Българин преди 12 години
БРАВОООООО !!! Най после един честен и можещ човек да го направят вицепремиер , той е човекът който може да оправи държавата !!!! А не ушевите прасета които ви управляват днес !!!
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Господин генерал, извинете Миланов, обяснете най-напред на заблудените данъкоплатци дето пълнят бюджета как изхарчихте парите за 1 година и какво постигна Боркор?????
19
0
 
2
 
! Отговори
KOI E преди 12 години
tozi zad dyasnoto ramo na Ceco?
18
0
 
9
 
! Отговори
Сивчо преди 12 години
Не станахте ли вече прекалено много на клона, др.генерал? За всички лапачи стигнали до големите лампази ли трябва да се осигурява доживотна лапачка, нали сте много добри и кадърни ,защо не се реализирате на свободния пазар или просто държавните интереси са преди всичко, заедно разбира се с подобаващите придобивки и подготвяйки нови работни места за следващите с лампазииииииииииии
17
0
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Предлагам и вицепремиер,по...кривунделските въпроси,който да...координира всеки,дето естъпил на...криво в правителството.Той да се отчита...ката ден на Боко,от 14 до 18 часа.Той да...раздава и бонусите на чиновниците,всеки...ден(без събота и неделя),от 09 до 12 часа; в останалото време,министерствата да...работят.
16
0
 
9
 
! Отговори
И той чака ! преди 12 години
За повече от една година този Център за превенция не е свършил работа за два лева. На Миланов му се иска да стане вице премиер. Тази дето я мислиш г-н Миланов - няма да стане. Боко и Цоко не биха позволили между тях да има друг. Те вярват само на себе си, а балъците вярват на тях. Карай си рахатлъка. В нормална държава едва ли някой щеше да ти спретне служба, като тази на която си шеф.
15
0
 
6
 
! Отговори
Raytchev преди 12 години
Не му стига на този че си е писал незаслужени бонуси ,че ще *** от всички корумпиращи и корумпирани (никаква корупция няма да бори, от 1 година само лапат) ами се гласи и за вицепремиер !Какво безочие и каква наглост !
14
0
 
9
 
! Отговори
lokster преди 12 години
"Трети вицепремиер"---OMG!!! И един ни е много...
13
0
 
14
 
! Отговори
чичо Тиквичка преди 12 години
Комсомолеца румен Милайнов се самозабрави. И той и цвъцаки ефенди са за разстрел.
12
0
 
13
 
! Отговори
болшевик преди 12 години
Тоя ***,бивш катаджия се самопредлага за въпросния пост!Но, няма да стане!!!
11
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така както са я намислили ,бившата ДС и АСТА ряпа да ядат ! На контрола на всичко живо дето мърда и изказва лично мнение вече искат да му викат координация ! Чрез тоя Боко смята да се окопае за вечни времена във властта ! Тежко ни !
10
0
 
21
 
! Отговори
ИПОН преди 12 години
Какво умно може да измисли един катаджия по добре да каже какво работи по цял ден в измислената си служба и от срам да се скрие някъде
9
0
 
16
 
! Отговори
;;;;; преди 12 години
Мнооого нагло!
8
0
 
20
 
! Отговори
още 5-6 преди 12 години
Най-добре БОБО да назначи още 5-6 вицепремиера пък после ще му мислите кой какво ще прави. Евала пичове, евала!
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А 4-ти вицепремиер - армията
6
0
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Аман от добре налапали се ченгета!
5
0
 
20
 
! Отговори
Предложение преди 12 години
Трети вицепремиер да контролира спецслужбите, иска Миланов. Дайте да сложим и четвърти вицепремиер - да си клати топките. Всяко тримесечие ще си сменят занятието с другите трима.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малко са два милиарда лева за издръжка на МВР структурите!Нека поне още един милиард,а народа да го духа!