ГЕРБ свършили много, вече с цели за втория мандат

Цветанов се надява, че народът ще им даде шанс да управляват по-дълго
Обновена: 12 апр 2012 14:55 | 12 апр 2012 10:45,
599
ГЕРБ свършили много, вече с цели за втория мандат
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

ГЕРБ постигна много в работата по приоритетите за първия си мандат – инфраструктура и борба с престъпността и корупцията, и вече има набелязани цели за още четири години на власт. Така например кабинетът предвижда да задели повече средства за образование и наука. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Нова телевизия.

Той не скри надеждите си, че народът ще даде на партията му шанс да управлява по-дълго.

"През първия си мандат заложихме на правителство на малцинството, защото знаехме, че трябва да поемем цялата политическа отговорност. Гражданите са тези, които ще определят дали да има коалиция след следващите избори", коментира Цветанов.

Той обаче категорично отрече формацията му да се съгласи на съвместно управление с БСП.

Във връзка с подкрепата, която ГЕРБ получи от напусналите други партии политици, министърът коментира, че те са действали така само заради собствените си убеждения.

Още по темата

"Те са решили, че трябва да подкрепят политика, която е добра за държавата", каза вицепремиерът.

Той отказа да коментира евентуалното основаване на партия от Георги Първанов, както и бъдещето на БСП под ръководството на Сергей Станишев. Пожела си само да не попада на самотен остров в компанията на когото и да било от двамата.

"Може би с Първанов, защото е по-добър ловджия и винаги ще осигури необходимата храна, с която да можем да оцелеем на този остров. От друга страна пък Станишев ще ни осигури по-добрия PR", пошегува се Цветанов, намеквайки за скандала с австрийския лобист Петер Хохегер, в който беше замесено името на партньорката на Станишев Моника Йосифова.

"Първанов не работи за сближаване между ГЕРБ и социалистите", категоричен бе Цветанов по повод появилата се информация, че доскоро действащият президент е човекът на БСП в управляващата партия.

Вътрешният министър определи като спекулации твърденията, че има сериозни конфликти с колегата си от финансовото ведомство Симеон Дянков.

Цветанов за пореден път заяви, че решението да поиска оставката на бившия енергиен министър Трайчо Трайков не е било негово, а на премиера. Той го взел след разговор с Трайков при правителствената визита в Катар.

Във връзка с предстоящите празнични дни вътрешният министър подчерта, че по пътищата из цялата страна ще има засилено полицейско присъствие.

"Целта е да се подсигури придвижването на "софиянци" до родните им места", пошегува се Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


599
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
408
3
 
10
 
! Отговори
до Член на ГЕРБ преди 12 години
Ми какво може да се очаква от ХОМО.Нищо ново пред слънцето.Той бил високо клалифициран ХОМО!
407
4
 
9
 
! Отговори
Член на ГЕРБ преди 12 години
Аз съм ХОМО. Не ми прави впечатление, че само аз от всичките 400-500 коментара въртя и суча като латерна едно и също нещо, защото получавам пари да го правя.Това ми е работата, ровя се по форуми и пиша това, което ми наредят. Нищо че народа е на ръба, важното е аз да съм добре, да вземам парички и да си пиша помията. Пак казвам, хомо съм и получавам пари, за да се предлагам !
406
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубаво нещо са мечтите,ех....!
405
0
 
10
 
! Отговори
ала -бала преди 12 години
циреи и екземи върху измъчената плът на хората
404
2
 
7
 
! Отговори
до Член на ГЕРБ преди 12 години
до 454Е ми това де това,още малко и ще изплюеш камъчето ,това ми е целта.Ясен си ,просто каквото и да казвате и пишете не можете да прикриете истинската си същност.С това изписване на мислите и мнението ти във форума всичко е ясно.Правилно съм те оценил .Хайде със здраве .За това държавата ни е такава,но за това сме си виновни ние,но всичко с времето си.
403
0
 
17
 
! Отговори
След време преди 12 години
"ГЕРБ свършили много, вече с цели за втория мандат "Физкултурника на снимката ще се цели в 12-тия си апартмент.
402
7
 
5
 
! Отговори
Sniper23 преди 12 години
А Гоце и той вече е свършен. Този човек да се маха вече, защото народа му писна да го гледа. Въобще да не се появява никъде и никакви интервюта да не дава повече. За негово добро е!
401
9
 
2
 
! Отговори
iliana_dimova преди 12 години
""Първанов не работи за сближаване между ГЕРБ и социалистите""" - Пъравнов работи само и единствено за своите собствени интереси, които пък са свързани с руското влияние у нас - за мен той е само един предател!
400
7
 
3
 
! Отговори
Член на ГЕРБ преди 12 години
до 460Великденските бонуси ги получихме преди два дни. Добри парички дадоха отново. За тази седмица приключих работа още по обяд, а ти май само си губиш времето тук.
399
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мда, когато убежденията на независимите съвпаднат с интересите на управляващите и стават по-"убедителни" някак, и едните и другитедали има все още заблудени овце, които вярват на опитите на тоя да ораторства ?
398
4
 
9
 
! Отговори
до Член на ГЕРБ преди 12 години
Отиди да работиш,че ще пропуснеш великденските бонуси.
397
10
 
2
 
! Отговори
Avatar преди 12 години
До всички дръгливи *** на *** податливия Кутев, пишещи за жълти ст'инки по десет постинга в минута:Ние, комунистчета, сме се регистрирали и пишем легитимно, за разлика от червените партизани като вас, които цвъкат по десет постинга с различни никове, за да имитират червена масовка. За всеки е ясно кои са подлеците и предателите. Ясно е още от взривовете в "Света неделя", Народния съд, лагерите в Белене и Скравена, където *** като вас хранеха свинете с труповете на убитите от тях българи, както и от "възродителния процес" - последния диамант в короната на стоКлетницата БКП!
396
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този члена на ГЕРБ започна да си пише сам на себе си във форума,Вижте-член на ГЕРБ 447 пише на член на ГЕРБ 443 !Е това е най- висока клалификация за психическа непригодност и неадекватност на фона на обкръжаващият ни свят .
395
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе инфраструктурата я видяхме, почнаха да я ремонтират преди да са я свършили, колкото до престъпността - ми няма естествено, тя ни управлява
394
3
 
10
 
! Отговори
Член на ГЕРБ преди 12 години
Знам че ние ГЕРБ сме най-големият гаф в историята на България. Знам че ние докарахме страната до дъното на Европа. Но ние ще победим отново. Някой ще попита защо.Защото почти всичко годно и интелигентно се изнесе в чужбина и тук останаха само нашият любим електорат-***,чалгари,диви селяни, грозни силиконови пачаври,дебелогъзи мутри и некадърни простаци с основно образование.Ние синовете и дъщерите на полицаи, прокурори и мутри ще направим всичко възможно да задържим нашата хунта Герб. Ние сме тези които ще гласуваме за диктатурата на Бойко,да продължава да тъпче българският народ. И да не забравите-Всички които са против Герб и нашият вожд Боко ги наричайте *** или комунази-това е нашият девиз,прости сме,друго няма какво да измислим.
393
0
 
9
 
! Отговори
шитко преди 12 години
ГЕРБ свършиха чудеса. Значи народа е доволен, скоростни магистрали опасват страната, АЕЦ, ВЕЦ и ТЕЦ са направили тока и отоплението без пари, бензина достигна рекордната си най-ниска си цена, здравеопазването ни е в топ 10, също както и заплатите, с най-ниската безработица сме в Европа, доверието в полицията, политиците, институциите и бизнесмените с тъмно минало в ДС се увеличило с повече от 400 %. Нормата за петилетката е преизпълнена. Поклон.
392
3
 
3
 
! Отговори
Член на ГЕРБ преди 12 години
до 449Виж сега, не ме познаваш и няма как да знаеш къде и какво работя, нито как съм си намерил работата. Няма как да знаеш дали съм стойностен човек. Ако те смущава партийната ми принадлежност, значи мисленето ти е доста примитивно. Не бъди толкова убеден, че на изборите ще се разделим с властта. Има доста неща, които не знаеш и никога няма да разбереш. Ще ти кажа само, че изборите се правят единствено за забавление на плебеите, а важните неща се решават на друго ниво. Така е навсякъде.
391
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Герб си заминава догодина .. как си вярват хахахахахахахах :D Пълни палячовци :D
390
3
 
1
 
! Отговори
емилия-клара преди 12 години
На БСП не им трябват бивши комунистически доносници да им стават лидери. Ако Първанов ги поведе , ще прави същото както като беше президент - ще пази интересите на мафиотите, а належащите реформи, за които чака БСП , ще бъдат изместени на заден план.
389
0
 
0
 
! Отговори
do gerb преди 12 години
kakvo e tova& po-larj