Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!

Радвам се, че „Атака“ взеха това решение, заяви Борисов
19 апр 2012 19:11,
330
Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!
На Борисов му се размина вота. Снимка: архив, Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов изрази задоволството си от решението на „Атака“ да оттегли подписите си от внесения на 6 април вот на недоверие заради решението да се откажем от АЕЦ „Белене“.

„Радвам се, че „Атака” са взели това решение, защото колкото и яростен противник да са ни напоследък, очевидно никой не иска да стои на една страна с БСП и особено със Станишев“, коментира Борисов, цитиран от „Фокус“.

Според премиера лидерът на „Атака” вероятно се е запознал с цялата документация по проекта АЕЦ „Белене” и му е станало ясно, че БСП никога не са искали да строят „Белене”, защото няма подписан договор.

„Всъщност става дума за стотици милиони безсмислено похарчени пари“, добави Борисов.

Още по темата
„Евтиният предизборен популизъм на Станишев да гради образ на чужд гръб не успя. Трябва да намери друго нещо, за да си „лъска имиджа”, коментира Бойко Борисов.

По-рано днес лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че националистите са подали заявления, с които оттеглят подписите си от вота на недоверие.

По-късно шефката на парламента Цецка Цачева обясни, че след оттеглянето на осем от подписите под вота на недоверие към кабинета, не са налице конституционните основания за провеждане на дебати по него и при това положение такива няма да има.

По Конституция са необходими 48 подписа, за да бъде предложен вот на недоверие. Искането беше подписано от 39 депутати от левицата, 8 от "Атака" и един независим народен представител. 

Председателят на НС разясни, че след отказа на националистите да подкрепят вота в тази ситуация ще се смята, че изобщо не е искан вот на недоверие по надлежния ред. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Янето клекна заднешком и стана Янка.Волен клекна заднешком и стана Болен Психо!Разлика няма.
79
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО ОПРЕДЕЛЕНО ГО Е СТРАХ ОТ ДЕБАТА ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ И ПОДЛОГАТА МУ ВОЛЕН СИДЕРОВ ДОБРОЗОРНО ЗАВЪРТЯ ОПАШКА ПРЕД НОВИЯ СИ ГОСПОДАР ГЕРБ САМО ЧЕ ЗАБРАВЯ ЧЕ НЯМА ДА Е ВЕЧЕ В ПАРЛАМЕНТА- НАРОДА НЕЗАБРАВЯ ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ.
78
2
 
25
 
! Отговори
шибаняк преди 12 години
ГРЕЗДЕИЕБАВАТРАЯТАБЪЛГАРСКА
77
3
 
13
 
! Отговори
fori преди 12 години
до 103що чак 2013 да чакат за да го трепати сега да го направят нема да е лошоцелия народ ще пие от кефче тази гад си е заминала
76
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е необходимо да си комунист или червен , за да критикуваш най-некъдърното правителство на България от Освобождението до наши дни! Що за дървена кратуна и бетонирана тиква трябва да си за да , наричаш Левски , един неграмотен премиер , с меко казано съмнително минало , който с идиотските си решения загробва България ? Само *** като Дянков може да похарчи за по-малко от три години огромния резерв , да срути икономиката и да ни залъгва , че догодина ще цъфнем и вържем !
75
1
 
24
 
! Отговори
БИВШ АТАКИСТ преди 12 години
СИДЕРОВ С ТЕБЕ БЯХМЕ ДО ТУК. ЯВНО ТИ НЕ МИСЛИШ ЗА БЪЛГАРИЯ А ЗА СОБСТВЕНИ ОБЛАГИ. ВИЖДАМ ЧЕ СТАНА МУТРЕНСКА ***. МНОГО ВРЕМЕ УПРАВЛЯВА С МУТРАТА БОЙКО И ВИДЯ ХАЛА МУ-РАЗЦЕПИ И ОБЕЗЛИЧИ ПАРТИЯТА СЕГА ПАК КОСВЕНО ПОДКРЕПЯШ ГЕРБ ЯВНО ПАРИЦИТЕ КОИТО ТИ ПОДХВЪРЛЯТ ПОВЕЧЕ ТЕ БЛАЗНЯТ ОТ СЪДБАТА НА БЪЛГАРИЯ. ОТ ДНЕС ВЕЧЕ НЕ СЪМ АТАКИСТ. ЗАРЯЗВАМ АТАКА И ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОРАДИ ДРЕБНАВА ПРОДАЖНОСТ. ТИ СИ ПОРЕДНИЯ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ. АНАТЕМА! ТОЛКОВА ГОДИНИ НИ ЛЪГА-БАСТА.
74
3
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
ГРОБАРИЕФТАНАЗИРАТРОБИБЪЛГАРСКИ
73
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Na snimkata - pojarnikar,Premier na R.Bulgaria...Da be6e se obrasnal pone...Rezil
72
4
 
15
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
ГРОБАРИЕФТАНАЗИРАТРОБИБЪЛГАРСКИ
71
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тиквата може да е нагъл и *** , ама тия смешници от "Атака" и "РЗС" са още по-*** , щом ги прецаква селяка от Банка...Сега скимтят като ритнати *** , каквито са си всъщност. С такава опозиция Винету ще си развява байряка и ще ни съсипе...
70
3
 
14
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
ГРОБАРИЕФТАНАЗИРАТРАБОТНИЦИБЪЛГАРСКИ
69
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Просто ББ си е купил още един атакист и е поставил в шах Воленчо - или оттегля подписите или му разпада групата.Воленчо гледаше като *** на пресконференцията.ББ пък ни мисли за *** като ни обяснява как атака се осъзнали.Аман от ченгеджийски номера.
68
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЯ ОТ БАНКЯ НЕ Е ВОДИЛ ТРИ ГОДИНИ ГЕЙ ПАРАДА АМА СТАНИШЕВ ГО ВОДИ И ЩЕ ГО ВОДИ И ТАЯ ГОДИНА.
67
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Подписите са оттеглени под натиск. Ако е толкова читав Борисов, защо се страхува от този дебат???
66
2
 
17
 
! Отговори
Крум преди 12 години
Как така нямаме един кадърен упраляващкойто да работи за доброто на българския народ!Ако трябва да съм честен направо се възхищавам на турския премиер Ердоган.За 5 години направи чудеса за страната и народа си.
65
1
 
19
 
! Отговори
Наивен преди 12 години
Колко е велик др.Борисов! Велик , велик, велик...***...Каквито мърди са управляващите , такава им е и опозицияата!
64
3
 
27
 
! Отговори
Демон преди 12 години
Втръсна ми от тъпоумията на тоя кратун. Народа е освирепял от глад, а той си чеше езика с другия кратун Станишев. Кратуне Борисов, не ни дреме нито за теб, нито за другия кратун, дреме ни, че съсипа България!!!
63
2
 
11
 
! Отговори
преди 12 години
85-ТАПИР! АБСОЛЮТЕН ТАПИР!
62
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ОЩЕ ЕДНА ЛОПАТА ПРЪСТ ВЪРХУ ГРОБА НА БСП-ПРЕСТЪПНИЦИТЕ
61
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ПРЕДИ 2 ДНИ СЕ ВЪРНАХ ОТ ЕДНА АРАБСКА ДЪРЖАВА КЪДЕТО ЖИВЕЯТ ЧЕРНИ ХОРА В БЯЛА ДЪРЖАВА. А МУТРЕСТАНИЯ Е СЪС БЕЛИ ХОРА В ЧЕРНА ДЪРЖАВА. ОБИКОЛИЛ СЪМ ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ НО ПО ПРОСТО И ТЪПО ПЛЕМЕ НЕ СЪМ СРЕЩАЛ ОТ МУТРЕСТАНСКОТО СЪС ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЕДНА АФРИКАНСКА ДЪРЖАВА КЪДЕТО ПЛЕМЕТО ЖИВЕЕШЕ ПО ДЪРВЕТАТА. КАККЪВТО НАРОДА ТАКИВА И УПРАВНИЦИТЕ МУ. ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ.