Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!

Радвам се, че „Атака“ взеха това решение, заяви Борисов
19 апр 2012 19:11,
330
Станишев да намери друго, за да си лъска имиджа!
На Борисов му се размина вота. Снимка: архив, Impact Press Group

Премиерът Бойко Борисов изрази задоволството си от решението на „Атака“ да оттегли подписите си от внесения на 6 април вот на недоверие заради решението да се откажем от АЕЦ „Белене“.

„Радвам се, че „Атака” са взели това решение, защото колкото и яростен противник да са ни напоследък, очевидно никой не иска да стои на една страна с БСП и особено със Станишев“, коментира Борисов, цитиран от „Фокус“.

Според премиера лидерът на „Атака” вероятно се е запознал с цялата документация по проекта АЕЦ „Белене” и му е станало ясно, че БСП никога не са искали да строят „Белене”, защото няма подписан договор.

„Всъщност става дума за стотици милиони безсмислено похарчени пари“, добави Борисов.

Още по темата
„Евтиният предизборен популизъм на Станишев да гради образ на чужд гръб не успя. Трябва да намери друго нещо, за да си „лъска имиджа”, коментира Бойко Борисов.

По-рано днес лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обяви, че националистите са подали заявления, с които оттеглят подписите си от вота на недоверие.

По-късно шефката на парламента Цецка Цачева обясни, че след оттеглянето на осем от подписите под вота на недоверие към кабинета, не са налице конституционните основания за провеждане на дебати по него и при това положение такива няма да има.

По Конституция са необходими 48 подписа, за да бъде предложен вот на недоверие. Искането беше подписано от 39 депутати от левицата, 8 от "Атака" и един независим народен представител. 

Председателят на НС разясни, че след отказа на националистите да подкрепят вота в тази ситуация ще се смята, че изобщо не е искан вот на недоверие по надлежния ред. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


330
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БОЙКО Е СЪВРЕМЕННИЯ ЛЕВСКИ НА БЪЛГАРИЯ.А СЕРГЕЙ Е ЕДНА ПЛЮНКА В СРАВНЕНИЕ С НЕГО.ОЧЕВИДНО БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
каква невероятна политическа драма дами и господа
58
3
 
18
 
! Отговори
112 преди 12 години
С вот и без вот българина живее все по зле.ЕНИЧАРИТЕ ЗАГРОБИХА РОДИНАТА НИ !!!!
57
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Значи, който не е с Борисов е комунист? Това е като едно време - който не е с партията е враг на народа. хихихихи!
56
2
 
13
 
! Отговори
Дянков преди 12 години
Цоцета кво стана с контрабандата ви, върви ли?
55
5
 
25
 
! Отговори
Сергиджия преди 12 години
Помня този човек (на снимката) още от 1992 г. Тогава, а и сега аз продължавам да работя като сергиджия на пазара в Илиенци. По онова време той се разхождаше по пазара с плетена качулка на главата с три дупки: две за очите и една за устата. Ходейки се клатеше като намазан пехливанин, както и сега. Не зная какво си говореше с пазарджиите от провинцията, но много от тях останаха без коли. Пропуснах възможността да се сприятеля с него. Сега можеше поне министър да бъда, а можеше и да не съм.
54
10
 
8
 
! Отговори
Дянков преди 12 години
Как е цоциалисти, блажите ли?
53
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако не беше Бойко, друг щеше да е. И все като него, царя, Дянков, Станишко и прочие специална селекция кадри на Пртията. Искаме си ги и тва е.
52
5
 
24
 
! Отговори
народа преди 12 години
Какво свърши ГЕРБ/Групировка Единствено за Разграбване на България/ през този период .Погледнато реално минус нула това е по лошо от нула .Направиха хората от бедни по бедни ,от работни безработни .Накараха ни да живеем като *** ден за ден.Селата и градовете остават без хора .Излезнете от тази София и виште на какво положение сме .Почти всички в работоспособна възраст минават през Терминал 2 и не мислят изобщо за връщане .Народа мизерува а те господа управляващи си раздале за 2011 година 100 милиона лева бонуси .Това е гавра с народа .Народа ни живее в постоянен страх .Убийствата и грабежите вече се ежедневие.Стреляме се като в някакъв екшан филм.Незнам до сега да е правен обир на бронирана кола и то за 2 милиона лева .Вместо министара на МВР да се занимава с работата си той ходи по какви ли не телевизиони канали и по какви ли не форуми на ГЕРБ.Наистина се строят прословути магистрали но всичко тове е с една цел грабене .Не напразно вече народа говори за Борисов като Борисов30%.Има някакъв резон в това .Всичко което творят и правят е една голяма тъпотия .Взеха ни здравните осигуровки ,Взимат сребърният фонд преди това опоскаха 4,5милиарда от държавният резерв и ако това е икономическо развитие. навярно затова сме на последно място в Европа и 10 като най-нещастната нация в света .Опомнете се и слезнете на земята .Господ бави но незабравя
51
2
 
18
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Срещнали се А.Меркел, Д.Камерън и Бойко светиня му наша-Борисов.Меркел казала:Най нископлатеният германец взема 1500 евро.С 1000 си плаща комуналните разходи и се храни,останалите какво ги прави,не ме интересува!Д.Камерън казал:Най нископлатеният англичанин взема 2000 паунда.С 1000 си плаща комуналните разходи и се храни,останалите какво ги прави,не ме интересува!Бойко казал:На българина, за да оцелее му трябват 550 евро. Откъде взема недостигащите му 410 евро въобще не ме интересува!
50
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тикво обясни защо АЕЦ Белене преди една година беше изключително важен проект за икономиката на България и какви цени ще плащаме за ток ако не я построим .Обясни също защо една година след това се отметна като фурнаджйска лопата и изведнъж се оказа нерентабилен проект.Може ли да обясниш и защо плащахме три години подред за да се откажем от проекта накрая.
49
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жив и здрав Бойко, мачкай гнидите.
48
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Mnogo komunisti tuka revnaha xxaxaxaxaxaa Ne se ot4aivaite tova e samo na4aloto na va6iqt rev xxaxaxaxaxaxa
47
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вари я ,печи я ТИКВАТА ще си остане ТИКВА!
46
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да живее Бойко Борисов
45
11
 
3
 
! Отговори
Цоциалиста преди 12 години
до 61Ние цоциалистите не сме *** и ползваме успешно копи-пеист!Ако станеш цоциалист и теб ще изучим как всяка издоена въшка дава храна за народа!И се сопри вече с тази параноя..........
44
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение.
43
6
 
14
 
! Отговори
outsider преди 12 години
До ***: Не ми е ясно как 48 може да напълни цяла страница текст, след като уж има ограничение от 400 символа. Да не говорим за това, че публикуваното няма връзка с темата. По темата: Няма значение, какво подкрепят Атака и какво не. Резултата е ясен: това правителство провали още един енергиен проект. Приказките за стоеж на блок в Козлодуй са само за прах в очите на електората - и там нищо няма да започнат да правят до края на мандата си.
42
6
 
21
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 12 години
С Атака или без Атака, с вот или без вот все тая. ГЕРБ, СДС, ДСБ, РЗС и ДПС няма да свалят цената на тока, а напротив вдигат цената на тока шоково през лятото.
41
2
 
21
 
! Отговори
Охранител преди 12 години
Срещнали се А.Меркел, Д.Камерън и Бойко наша светиня му Борисов.Меркел казала:Най нископлатеният германец взема 1500 евро.С 1000 си плаща комуналните разходи и се храни,останалите какво ги прави,не ме интересува!Д.Камерън казал:Най нископлатеният англичанин взема 2000 паунда.С 1000 си плаща комуналните разходи и се храни,останалите какво ги прави,не ме интересува!Бойко казал:На българина, за да оцелее му трябват 550 евро. Откъде взема недостигащите му 410 евро въобще не ме интересува!