Румен Миланов остава само в БОРКОР

Борисов го освободи като свой съветник
23 апр 2012 13:45, Мария Папазова
3
Румен Миланов остава само в БОРКОР
Румен Миланов. Снимка: Impact press group

Министър-председателят Бойко Борисов освободи Румен Миланов като съветник в политическия му кабинет и секретар на Съвета по сигурността, съобщиха от правителствената пресслужба.

Още по темата

Румен Миланов остава директор на Центъра за превенция и противодействие на корупцията и организираната престъпност към Министерския съвет, известен като БОРКОР, със задача да ускори и активизира работата му.

Преди около месец стана ясно, че макар БОРКОР да не функционира още на пълни обороти, 12-те служители в звеното са получили 40 000 лева допълнително материално стимулиране за година работа.

Тогава Миланов обясни, че служителите са получили тези пари, "защото в началото работеха събота и неделя, даже пренасяха бюрата си, за да има къде да работят".


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
6001 преди 8 години
Брях,брях от КАТ та БОРКОР.Нерде Ямбол нерде Стамбол?
2
0
 
1
 
! Отговори
ИСКРЕН преди 8 години
Тези на снимката и двамата са милиционери и мислят само за пари. Особено оня в дъното- Наско Лъжата от Ямбол.Цялата държава е полазена от крадливи милиционери, а шеф им е някакъв физкултурник, едва влязъл по втория начин във ВИФ , и то задочно!
1
0
 
5
 
! Отговори
СЪВЕТНИЦИТЕ преди 8 години
МУТРЕВ /БОРИСОВ/ - ДА ТИ ИМАМ СЪВЕТНИЦИТЕ. И РУМЕНЧО И КИРЧО И ОНЯ ВАСИЛЕВ СА ВСЕ ХОРА ОТ ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ. ТИ СЕ ОГРАДИ С БАНДИТИ ОТ НАЙ ВИСОК КАЛИБЪР. ЯСНО Е ЧЕ С ТАКИВА СЪВЕТНИЦИ ЩЕ СЕ ВОДИ ПОЛИТИКА УДОБНА САМО ЗА ЗАЩИТА НА ИНТЕРЕСИТЕ НА МУТРИТЕ , БАНДИТИТЕ И КРАДЦИТЕ НА ЕДРО . НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НИ УБЕДИ ,ЧЕ ТАКИВА ДЕГРАДИРАЛИ ХОРА КАТО ГОРНИТЕ МОГАТ И СА В СЪСТОЯНИЕ ДА ИЗМИСЛЯТ И ПРЕДЛОЖАТ УМНО РЕШЕНИЕ. ВСИЧКИТЕ ТИЯ СЪВЕТНИЦИ НЕ ВЪРШАТ НИЩО ПОЛЕЗНО ЗА ОБЩЕСТВОТО А РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ