Само ние ще спрем ГЕРБ, провикна се Станишев

БСП провежда своя "1-ви май - Ден на гнева"
Обновена: 1 май 2012 14:52 | 1 май 2012 14:00, Красимир Ангелов
703
Само ние ще спрем ГЕРБ, провикна се Станишев
Станишев посочи БСП като единствената алтернатива на ГЕРБ. Снимка: Булфото

"Честит ден на гнева на трудовите хора в България срещу едно арогантно и некомпетентно правителство", заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев по време на традиционния митинг на левицата за първи май.

По думите на бившия премиер в страната в момента има власт, която изгражда авторитарен режим и иска да властва единствено чрез репресии.

"Няма друг освен БСП, който да спре ГЕРБ и Бойко Борисов, и ние ще го направим”, закани се лидерът на ПЕС, според когото от 3 години има власт, която не иска да чуе хората, а само ги унижава.

Протестиращите вдигнаха "червен" картон на управляващите и поискаха оставката на правителството. Сред присъстващите бе и президентът (2002-2012) Георги Първанов, но той не бе допуснат до официалната трибуна.

По време на митинга младежи от левицата събират със специални касички "жълти стотинки", за да помогнат на държавния бюджет.

Членовете и симпатизантите на левицата се отправиха от площад "Народно събрание" в шествие до Борисовата градина, където ще бъде отбелязан празникът на вестник "Дума" и на левия печат.

Подобни шествия имаше и в други големи градове, като особено колоритни бяха пловдивските социалисти, които в тон с годишнината от Априлското въстание изгониха правителството на Борисов с черешово топче.

По думите на Станишев Европа е залята от лява вълна и изборната победа на социалиста Франсоа Оланд във Франция ще промени много неща.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


703
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
399
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дали европейските социалисти виждат какъв човек са си избрали Та той се държи като едно злобно дете
398
2
 
7
 
! Отговори
шъ стане преди 12 години
да гейчо да.ще спреш герб ама със *** си.тая *** до теб ще и помага с устата
397
1
 
2
 
! Отговори
bg преди 12 години
kato gledam iskrata v o4ite vi e nema.........ili i sami ne si vervate ama xaide za posledno da se prebroim AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,,,,,,,babite nema da se podmladet
396
3
 
6
 
! Отговори
plug_n_play преди 12 години
А така! Не пускайте Първанов на официалната трибуна - той място там няма и не трябва да има! Той е срам за държавата!
395
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Напъни на нагли хора Никога повече БСП
394
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЕЕЕЕЕ хее и как ще стане това?????? Сергейчо май сънува кошмари ! За какъв се мисли този ще спре ГЕРБ ама друг път!
393
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
БСП - Бита Смотана ПартийкаБСП - Бесни Слизести ПомияриБСП - Банда Смотани Простаци
392
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
само ние ще спрем герб в пътя на възстановяване на стрната - каза станишев
391
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Серго, вчера гледах снимки на една позната във фейсбук, която е била на митинга (тя е от БСП).Е извинявай, ама на първи ред сложили млади хора, а задните десет реда са хора от 65г. нагоре.
390
6
 
13
 
! Отговори
БСДП преди 12 години
Добре , ама надали.Скрий се пингвин. Вие от тройката сте виновни Бойко да управлява.Ако бяхте много читави сега нямаше да е той премиер.Вземете се всички управляващи туфлеци и се хвърлете в морето.Всички сте маскари и мекерета.
389
2
 
5
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Гледах последния мач на баш - футболиста в държавата . Трябва да признаем, че головете му бяха великолепни и са достойни за класацията ТОП 10 за цялата световна футболна история ! Баш - футболистът в държавата се движеше на терена със скорост по - висока от скоростта на светлината . Всъщност древните римляни играли ли са футбол ? Ако не са играли футбол, кой тогава е по - велик ?Ха наздраве ! За великолепните голове ... и пропусната дузпа ...
388
6
 
7
 
! Отговори
arhar преди 12 години
Силен премиер - слаба държава ... Що е то ?Червен картон за Смешников 13 !
387
3
 
8
 
! Отговори
Робин Худ преди 12 години
Станишев ти не си социалистТи си продажник като ББАко не си взел пари за да въведеш ПЛОСКИЯ ДАНЪК/най-долното престъпление за социалист/ в РБ ти си и идиотГласувам само за социалистите, но ми е мъчно че в РБ няма такиваВ РБ няма истински социалисти, БСП са долна шайка разбойници и не покриват соц.ми очаквания дори на 20%българите имат нужда от истински лидери в лявото пространство, които да бранят всека педя земя от капиталиста, а те се продават за пари и управляват задколисно с богаташа
386
4
 
13
 
! Отговори
чобанин преди 12 години
Само се провикваш,като овчар бес стадо!!!
385
5
 
20
 
! Отговори
varnenec преди 12 години
БСП-бестни страшни пенсии.Младежите от тая партийка са над 65 год възраст
384
4
 
20
 
! Отговори
БСП преди 12 години
корфишек за баламите до дупка
383
3
 
24
 
! Отговори
светлото бъдеще преди 12 години
Комунистите го обещават светлото бъдеще още от 1945 година, ама никой не го видя. Може би все още има будали да вярват на комунистите, ама за радост те намаляват по биологически причини...
382
4
 
19
 
! Отговори
Б С П преди 12 години
Банда Селски Пръчки
381
3
 
22
 
! Отговори
смисълът от БСП ? преди 12 години
Една посткомунистическа тоталитарна партия(каквато е БСП), която загуби идейните си ориентири се превръща в котерия , защитаваща групови и лични интереси и майка на мафията!!!Ако попиташ комунистите :БСП е ли Марксистка партия?БСП има ли за цел построяването на комунизма? Ако да , кога го предвиждат, ако не за какво се борят?БСП е ли за диктатурата на пролетариата и национализация?Никой член на БСП не може да отговори !!!Тогава възниква въпросът, а какъв е смисълът от БСП ? Сигнализирахте за неуместен коментар
380
2
 
16
 
! Отговори
Жан Виденов преди 12 години
Е що не ме спряхте мен ... другари!