Борисов за македонците: Нямаме по-братски народ

България е изразила протест срещу властите в Скопие за неподнесените венци
5 май 2012 15:00,
591
Борисов за македонците: Нямаме по-братски народ
Бойко Борисов хвана и стика за голф. Снимка: БТА

Посланикът на Македония в София е бил извикан в Министерството на външните работи, като България е изразила протеста си срещу възпрепятстването на нашия посланик в Скопие да поднесе венци пред паметника на Гоце Делчев в града по повод на годишнината от гибелта на революционера. Това заяви днес премиерът Бойко Борисов по време на откриването на обновено голф-игрище край село Равно поле.
 
Според Борисов по този начин Македония работи срещу себе си, а страната се нуждае от подкрепа за европейско членство.

"Сигурно ще осъзнаят колко е важно да влязат в ЕС. Нямаме по-братски народ, грешка към историята е да им пречим", посочи министър председателят.

Според него действията на управляващите в Македония не им правят чест като добави, че "Те ще дойдат един ден и ще поискат помощ от нас".

На обновеното голф-игрище според Борисов ще могат да се подготвят българските спортисти за Олимпиадата през 2016 г. в Бразилия. Той смята, че е неразумна инвестиция да се строи нов национален стадион, ако публиката от футболни почитатели ще е 200-300 души.

Бойко Борисов преряза лентата на комплекса в компанията на министъра на спорта Свилен Нейков и звездата на голфа Пол Макгинли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


591
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
476
0
 
16
 
! Отговори
няколко неща: преди 11 години
Няколко истини,които македонците най-накрая трябва да проумеят:1. Ал.Македдонски не е македонец2. Слънцето не свети само и единствено за вас, защото сте се самоупредилили като велика нация3. Не плюйте по комшиите си, колкото и да ги ненавиждате - един ден те /може би/ ще ви помогнат за нещо4. Ако се надявате да влезете в EU - просто забравете - прекалено сте самовлюбени за това, а България се е наслушала и нагледала на вашите глупости за да рискува още и да ви подкрепи...Така ли е,българи?
475
0
 
6
 
! Отговори
марин преди 11 години
Бойко , вдигни пенсиите още тази година и остави братските народи сами да се оправят , защото догодина ще е късно. Ббългарските пенсионери не са простаци и ще си върнат доверието към теб, ако направиш нещо за тях сега.В противен случай - губиш следващите избори!
474
2
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
ЗА ПАРАДО КОМЕНТАР....ПАРИ НА ВЕТАРО...СЕ ФУКАТ ...!....СЕРВИРАТ АГНЕШКОТО...БЕГАМЕ СИ...!
473
2
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
Егеец...ШОПСКИ САЛАД ОТ ЕГЕЯ...?
472
3
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Поздравявам братовчедският албански народ.Пожелавам им успех с *** в област Македония.Благодарим им за българските училища в Албания,за запазените българки светини,за добрия стокообмен между Косово и България.Честит Гергьовсен братя албанци, ние сме с вас в борбата срещу сръбските и македонски ***.Бъдете живи и здрави.
471
1
 
4
 
! Отговори
Егеец преди 11 години
Одам да я ядам шопска салата.Егея на егейците! Егейскиот народ, най-посебен на светот. Егейскиот язик, най-стариот на светот! Смрт на грчките и македонските фашистчки окупанти. Егея за секогош!
470
2
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
Егеец ШОПСКИ ИЛИ НА БУЛГАРСКИ ИЛИ ТРАИ...ЧУЖДИ ЯЗИКИ НЕ УФАТАШ...ХИХИХИ...!
469
2
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...НАЗДРАВЕ С БЕЛО КОПЧЕ ЗА ГЕРГИОФДЕН...!.... БАММММ У ТАВАНО...!
468
1
 
3
 
! Отговори
Егеец преди 11 години
Тя, вътрешната подялба си е естественото продължение, независимо дали е Грую или Фъчковски. Тъй, че горди македонци, дигайте си дърмите от Скопие и айде друм у Сърбия, докато още я има. Поучите се от сърбите како храбро го напущие Косово, со игри, танци и песна на устата: vbox7/play:4bb5339161
467
0
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
532...НАЗДРА ВЕ БЕ ЕГЕИ ШМРУКЛЯФ...!
466
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
КАТО СА БРАТСКИ С КАКВО СА НИ ГО ПОКАЗАЛИ,АЛБАНЦИТЕ НИ ПОСРЕЩАТ МНОГО ПО СЪРДЕЧНО ОТ ТЯХ И ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК 100 ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ ТЯХ.
465
2
 
3
 
! Отговори
Егеец преди 11 години
"Живели" - Тоа на каков язик е?
464
3
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...АИИЙЙ У ТИКВЕНАТА ПУСТИНЯ МРЪТВИЛО...!
463
3
 
1
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
ПУЦАИ КУМЕ...!.... И БИЕЛО ДУГМЕ ЗА ДЖУРДЖЕВ ДАН...АИДЕ ЖИВЕЛИ...!
462
0
 
7
 
! Отговори
Егеец преди 11 години
Опитите да се интегрират македонците, водят до същото, като опитите да се интегрират ***. Това е защото, те нямат преминато възраждане и се стремят да го заменят. Измислена държава с измислено име, измислен народ с измислена история, измислен език с открадната измислена азбука. Жал ми е! Всичко това, най-напред го схванаха гърците, защото имат най-добра политика. Сърбите пък гледаха сеир. Ние пък взехме, че се впрегнахме, което бе поредната грешка. Изходът е един и единствен - Гето! Въпреки
461
1
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....АИ МАГАРАЦ У ФЕРМЕРИЦИ ИГРА ГОЛФ...ХИХИХИХИ.....!
460
4
 
2
 
! Отговори
Do 509 преди 11 години
Albancite vo Makedonija ne se ni 12% zatoa propadna popisot! Zatoa sto po avtomatizam ke treba da go kineme Ramkovniot dogovor pa ke treba pak da se ubivame so albanezite, a so toa ne ni se zanimava vo ovie krizni vreminja, koga sekoj gleda da svrzi kraj so kraj. Samo na vas tatar4etata ve interesira koi makedonec, koi albanec, koi bugar.
459
0
 
2
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
.... ГОРЕ БАЦЕ ЦЕЛИ ДУПКИТЕ КАТО СМОК...!
458
0
 
2
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
EEEI TOQ 4ERVEN LAINOMET 666! SUSRAL,MNOGO GO PAZQT SAPQRTIICITE MU!MARODERATORITE NEDAVAT DA SEPI6E SRE6TU NEGO.HARESVAT MUMENIUTO/EKSTREMENTI/ ILI4ERVENOTO UHANIE...I TE SA EDNI 4ERVENI SMRADLIOVCI !!!...
457
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Маке като не си българин защо говориш български диалект? До вчера бяхте славяни(югославяни), сега сте антични елини утре какви ще сте, римляни като ромите ли?