Командира коментира: Няма да си тръгна заради СДС

"Не моята лична персона е важна, а политиките, които се защитават"
Обновена: 16 май 2012 10:35 | 16 май 2012 10:35,
128
Командира коментира: Няма да си тръгна заради СДС
Иван Костов. Снимка: Impact Press Grouр

Лидерът на ДСБ Иван Костов е категоричен, че разпад на "Синята коалиция" няма, а няма и да има до изборите през 2013 г.

"Вчера беше отхвърлено споразумението за коалиция на демократи, антикомунисти и реформатори, които да бъдат алтернатива на популизма в политиката", категоричен бе той пред bTV.

Коментарът на Командира идва ден след като СДС избра самотния път и гласува да не участва повече в "Синята коалиция", а като причина за отрицателния вот беше изтъкната личността на Иван Костов.

Още по темата
Това пък от своя страна накара лидерът на партията Мартин Димитров да подаде оставка.

"Ярък израз на комплекс за малоценност", така лидерът на ДСБ определи коментарите, че сега СДС се "освобождава от Костов".

Той категорично обяви, че не приема опита на сини партийци да персонализарат неговата вина и да твърдят, че той е камъкът, преобърнал каруцата на "Синята коалиция".

"Не моята лична персона е важна, а политиките, които се защитават", допълни Костов.

По думите му добрият стопанин не оставя делото си без грижи, затова и тъмносините щели да продължат до края на мандата да подкрепят всички представители на "Синята коалиция" в парламента, в европарламента, в местните власти, кметовете.

"Защото те не са там благодарение на волята на едно или друго партийно ръководство, а защото са получили доверието на сините избиратели", обясни Иван Костов.

Няма да се оттегля. Не мога да предам десните избиратели

Според него добрата новина за ДСБ от вчера е, че вече знаят как да се готвят за изборите – сами за вот 2013 г., каза той.

На въпрос дали ще се оттегли, лидерът на ДСБ заяви: "Няма да се оттегля, защото оставам при доверието на сините избиратели, оставам изразител на волята и интересите на тези хора. Оставам защитник на техния стандарт на живот, който съм постигнал по време на управлението си. Не мога да предам десните избиратели. В името на това доверие изпълнявам ролята си и задачите си така, както мога с всички сили", отсече той.

Накрая Костов се похвали, че когато е оставил България през 2001 г., тя е била след Гърция като стандарт на живот.

"Сега ни задмина Сърбия, Турция, Македония, сега се борим с Албания за последното място кой ще е най-беден на Балканите", завърши Командира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Помните ли изказването на този *** относно турското робство ??????? Или да ви припомня на всички Костови *** ??? ,, В БЪЛГАРИЯ не е имало турско робство ,имало е турско присъствие ,, Това е вашия демократ и борец за възхода на България !!!!
68
5
 
7
 
! Отговори
Българо-турско-руски преди 11 години
Вярно е, че Костов нещо напослудък започна да пропагандира друго - по-доброто ни сътрудничество с държави, които не са в криза като Турция и Русия. Някой забеляза ли това??? Гледах и чух това по телевизора- Костов агитира за българо-руско-турска икономическа дружба.Ние сме европейци. С Европа ще излезем от кризата, не с Русия и с Турция. Прозрабно е, че парите към ДСБ са потекли от изток и този *** пак е продал България.
67
8
 
16
 
! Отговори
мислещ преди 11 години
Подкрепям ДСБ !
66
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо да не си тръгнеш бе, костофф?И без това изпълни предначертаната ти от БКП роля - да съсипеш синята идея за демокрация и истинска опозиция на комунистите в България! Докара ги дотам, че да не влязат в следващ парламент или директивата пред теб е чак след изборите, при сигурно отпадане от парламента да подадеш оставка! Ако си истински демократ, трябваше от 2001 г. да не си лидер на СДС, а от 2005 да не си в парламента като депутат!
65
0
 
2
 
! Отговори
7 преди 11 години
Защо не може и с картинки да се борави тук, явно писаното слово е неразбираемо за определени поддръжници :))))) Съжалявам, но не мога да ви помогна тогава. Приятно ви венцехвалене :)
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Анонимен езика ти ясно говори за теб и повечето избиратели и фенове на герб бсп и др мафия
63
7
 
8
 
! Отговори
Данъчен преди 11 години
Не съм му фен, даже съм го ревизирал, но в момента по-добър от него няма. Слага всички в малкия си джоб и станишевци и първановци, и всички *** от герб/тия последните ще загробят държавата/
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уважавам Костов,за това,че е добър политик и визионер,но,мисля,че той трябва да плати за два свои гряхаразпродадената за жълти стотинки българска икономика,на свои хора,и активното му участие в наскоро приетата от НС декларация,осъждаща възродителния процес,определяйки го като геноцид ! Пожелавам му успех в евентуалното му участие в едни последващи ТУРСКИ парламентарни избори,тъй като той активно работи напоследък в защита на турските национални интереси,по неизвестни за мен причини !!
61
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
има тука един двама *** на *** които си сменят никовете и са застанали зад черньото като матросов пред амбразурата , да си заслужат парите които им дава мавъра за да му лижат *** - спонги , история , ицо и тн
60
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие пишлемета плюете костов а си нямате и представа какво беше 1997 *** година .... да сте чували за ХИПЕРИНФЛАЦИЯ ????? БЪЛГАРИНА Е ГОРД И НЕБЛАГОДАРЕН И СИ ИСКА ДА ГО ТЪПЧАТ ТОВА СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ГРАБЯТ МУТРИТЕ В МОМЕНТА КАКТО СИ ИСКАТ ...
59
5
 
5
 
! Отговори
Сбогом на илюзиите преди 11 години
Сбогом на илюзиите на държавна сигурност! Една от тях е този ***. Бай-бай лайф, бай-бай ДДС, хелоу призонер, ба-бай, ДДС, бай-бай, бай.бай-лъжеполитико - гуд бай. В затворчето е твоя последен рай. А после - в ада ще си май.
58
5
 
9
 
! Отговори
сбогом м*нгале преди 11 години
Другаря Лостов е политически труп и крупен крадец. Комунистически пребоядисан лицемер и също покровител на някой силови структори и даже и банка си имаше !!! Сбогом м*нгале !!!
57
4
 
5
 
! Отговори
Историята?? преди 11 години
Ако бяхме случили на читави управници, точно в онези години - сега България щеше да е рай... Да, ама НЕ! Тези скапаняци поставиха прогнили основи на прехода и още си плащаме за това:(Аман от ***!!!
56
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИСТОРИЯ а ти не вярвай на всичко написано в wiki :))))) Явно сложно се изразявам за почитателите на Костов, затова ще го напиша по-образно, за да разберат по-лесно. Приемете Валутния борд като усмирителна риза за луд, колкото лудия може да си бръкне в носа докато е в нея, толкова и Костов и сие са стабилизирали финансовата ни система. Ралутния борд не им даваше да правят друго а само това, което трябва и наредят санитарите, т.е. МВФ. Така вече трябва по-лесно да разберете.
55
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този *** и нагляра!Не виждали че никой освен спонсорите му не го искат?Ама нека, то освен негативизъм от тук нататък няма какво друго да събира!
54
6
 
14
 
! Отговори
ИСТОРИЯ преди 11 години
През 1997 г., след сериозна икономическа криза, довела до хиперинфлация, правителството на Българската социалистическа партия (БСП) с министър-председател Жан Виденов пада от власт две години преди края на мандата си. На последвалите парламентарни избори Обединените демократични сили (ОДС) коалиция, водена от Иван Костов, печели мнозинство в българския парламент, и той заема поста министър-председател на Република България.Кабинетът е изправен пред трудната задача да поднови забавените от кризата икономически и социални реформи в България. Костов е първият министър-председател след 1989, който остава на поста пълен четиригодишен мандат. Правителството на Иван Костов стабилизира финансовата система, въвеждайки финансов режим на валутен борд, провежда мащабна,повсеместна приватизация и поставя началото на период на устойчив икономически растеж.
53
14
 
10
 
! Отговори
Франкенщайн Костофф преди 11 години
Костов е просто Никой. Ако в България имаше ред, законност и съд, той отдавна щеше да си лежи в затвора. Костов е изкуствено витализиран, за да се казва, че имало "десни сили в България. Един Франкенщайн, като всички останали политически Франкенщайновци- изкуствено създадени политически изчадия, които служат на интересите на създател-спонсорите си, не на българския народ.
52
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не си тръгвай *** а се измитай!Колко спечели като хариза ТЕЦ Марица изток1 на американците, при заробващи България условия и безбожно скъп ток от там?
51
15
 
10
 
! Отговори
те това е преди 11 години
Мръсен ***,ти опорочи и съсипа синята идея и попари надеждата на хиляди хора искащи наистина свобода и демокрация,дано гориш в ада изчадие комунистическо....
50
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все по-напред и все по-нагоре и докато свят светува, уверено по стъпките на своя вожд и учител - другаря Тодор Живков.