Борисов се точи за срещата си с премиера на Катар

Ще му иска пари за национален стадион, паркинг...
Обновена: 17 май 2012 14:48 | 17 май 2012 13:18,
84
Борисов се точи за срещата си с премиера на Катар
Емирът на Катар шейх Хамад бен Халифа Ал Тани посрещна по джапанки премиера ни. Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти очакванията си от днешната среща с министър-председателя на Катар шейх Хамад бин Джасим Ал Тани.

"Ако днес съумеем катарския премиер да го накараме да инвестира в България, един от плановете е на 4 километър с публично-частно партньорство да направим националния стадион. Плюс четириетажен паркинг за спортната зала, за да могат всички посетители в залата да паркират.

Още по темата

Тъй като премиерът на Катар шейх Хамад бин Джасим Ал Тани е собственик на авиопревозвача "Катар Еъруейс", ще ги молим да станат и спонсор на женския турнир по тенис", каза Борисов.

Министър-председателят се похвали, че днес му предстои среща с може би най-богатия премиер в света.

"С турския премиер да ги съберем заедно - много се надявам да има инвестиции", завърши той.

Ал Тани връща визитата на премиера Бойко Борисов, който в средата на март поведе 14-членна официална делегация (министри и депутати), още 25 придружаващи лица и 103-ма представители на български фирми от различни браншове, който посетиха Доха.

Шумно прокламираният бизнес форум в Катар ще се запомни с това, че откриването му не бе уважено от нито една катарска фирма, а вече бившият министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков изнесе презентация на английски език пред аудитория от българи.

Именно фиаското на форума бе посочено от премиера Борисов като капката, която преляла чашата на търпението му към министър Трайков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
18
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Борисов иска стадион. Да рита топка.Вместо хляб - повече зрелища за тълпата.
53
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Катарците не уважиха нашата делегация в Доха, защото не им предложиха разумни проекти. Едва ли са взели насериозно бизнесмени като Банев и прочие.Дано сега организаторите си поправят грешката, защото катарските пари са желани във всяка държава по света и тези хора не си губят времето с празни приказки за паркинги и тнт.
52
6
 
3
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DRUGARI KOMUNISTI,KOGATO ZAPO4NAHTE METALORGI4NIQ KOMBINATLEONID ILI4 BREJNEV DA STROITE,NIE HODEHME SAS SVINSKI CARVULI I WZEMAHME PO 28 LEVAZAPLATA OT TEKEZESETO...SAMO NE MI KAZVAITE,4E SE JIVEE6E S 28LV.WEGETIRA6E SE...BURKANI,KOMPOTI,IDIOT6TINI......EDINSTVENIQ METALURGI4EN KOMBINAT W SVETA,KOITO NE E POSTROEN DO GOLQM WODEN BASEIN....DAJE E W KOTLOVINA.TOGAVA LAJEHTE PO WESTNICITE,4E RUSKITESPECIALISTI SA OTKRILI JELQZNA RUDA WKREMIKOVCI ZA 400 GODINI.LAJI,LAJI...
51
0
 
6
 
! Отговори
BG преди 11 години
"Ал Тани" не значи ли просто Втори!? Някак си не върви! Все едно на кажеш на Чарлс II - Втори ;)Ал Тани не е фамилия!!!
50
0
 
5
 
! Отговори
За парата иде брата преди 11 години
То вярно, че е с пола, ама чак да му се точи... недейте така!
49
22
 
10
 
! Отговори
До 52 от "хейтъ преди 11 години
Другарю платен червен форумЕц, колкото и да се мъчиш с другарите си да плюете по ГЕРБ, Цецо и Борисов и да принизявате свършеното от тях, факт е, че тази световна криза при която почти фалираха държави с икономики в пъти по-силни от нашата, ние минахме доста леко, почти неусетно и това е благодарение на това, че силната държавническа ръка на Борисов успя да стопира донякъде кражбите и това веднага се отрази благоприятно и се почуввства от хората. Държавата отново стана силна и въпреки съпротивата на корумпирания ни Гоцевски съд все пак няколко дела бяха успешни срещу организираната престъпност, която изсмуква жизнените сили на страната ни! А не мога да си представя, ако ГЕРБ успеят на 100 % /реално това няма как да стане/ но ако приемем , че се случи - да спрат престъпленията и кражбите какво ще стане, ами ние за 2-3 години ще надминем Швейцария бе другари комунисти. И това само ако се спрат кражбите и далаверите. Само това да успеят да направят ГЕРБ и Борисов ще бъде достатъчно, дори нищо друго да не правят. Но другари комунисти да не забравяме, че тази престъпност във всички сфери на икономиката ни и социалния живот е създадена точно от сегашните червени капиталисти, които преди 20 г. започнаха прехода от социализъм към див престъпен червен капитализъм. И сега същите плащат на бедни студенти или безработни да плюят по форумите и тъй като предатели и родоотстъпници за жълти стотинки в България винаги е имало и ще има, постоянно сме свидетели на ежедневно плюене по форумите от тези драскачи, без чест и достойнство, които са готови на всичко за дребните стотинки, които им подхвърлят собствениците на този комунистически сайт. Вместо, ако бяха истински българи да кажат: Браво бе Борисов за смелостта, че се опълчи срещу тая мафия, от която народа ни вече 20г. как е грабен и няма никаква справедливост, а само беззаконие заради което стотици хиляди млади хора как са напуснали страната ни през тези години, тези платени драскачи плюят като дръгливи камили срещу ГЕРБ, защитавайки по тоя начин червените престъпници-мастити капиталисти, които си закупиха телевизии, вестници и си мислят, че ще продължават да ни крадат както преди. Да, аме не господа-другари комунисти, времето на безнаказаните ви кражби свърши.
48
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бойко да си купи и той едни джапанки за да е равнопоставен на емира или пръв сред равни
47
1
 
1
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
DO 35"NEGOVITE HORA"SA LILIPUTINOVITE KREMALSKISATRAPI,KOITO PIQT PO4TI DVA VEKA KRAV4ICATANA BALGAR6TINATA.RAZBRALI DRUGARIU!?...
46
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бойчо пак си дремал на течение!и един цент няма да даде шейха.да не е луд като всички гербери!!!!!1
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 49Ти си един съвсем обикновен хейтър, което те прави жалка душица.Не всички противници на Бойко за такива по политически причини-има и болни хора сред тях.Болни от болести,за които по конституция им се полага безплатно лечение, но понеже идола ти похарчи всичко за да си начеша егото си...Помни колелото на живота се върти,върти
44
1
 
14
 
! Отговори
dragko преди 11 години
Хаааааааааахахахахаха,хаааааахахахахахаха.......оооооох.........хааааааахахаха.Е те това е новина.а заглавието е.....-неам думи.Следващия път да се точи на някой вожд на ескимоско племе.За внос на бели мечки.
43
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Удри Бойкооо, удри без милост *** кратуни на левите обратни другари, да знаят и да помнят кой е Бойко Велики, който когато си поиска, тогава ги маризи по избори и ги прави от смешни още по-смешни кратунковци.
42
3
 
17
 
! Отговори
коко преди 11 години
ТОЗИ ЕМИР ЯВНО ЩЕ ПРЕДПОЧЕТЕ ДА СИ КУПИ НОВИ САНДАЛИ ,ЗА ДА ПРИЕМА ТАКИВА ЗАСЛУЖАВАЩИ ДЪЛБОКО УВАЖЕНИЕ ГОСТИ.За какво ни е този стадион,пенсионерите ли гладни ще правят лечебна гимнастика или *** ще правят кушии с конски каруци?Само те останаха в земите на съществувалата някога България,българите отдавна се пръснаха по света.
41
3
 
18
 
! Отговори
17 Май 2012 цирка ~~ преди 11 години
"да направим националния стадион" ? Че за какво ремонтирахте стария национален стадион ? и това ли е най важния проблем в момента циркаджии ? На мястото на сегашния стадион се готвите да стройте а какво мол ? Да не стане като 1-2-3-4 блок на АЕЦ те давали пари за "уж ремонт" пък после ги затворихте ,,,,,, карай цирк да става , аман от сини и червени циркаджии .
40
2
 
31
 
! Отговори
супер! преди 11 години
Каним най-богатия човек в света, за да го помолим да стане спонсор на тенис-турнир и да построи паркинг на спортна ни зала... Евала-машала!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 36:):):) Поздрави! Ти ми припомни Остап Бендер и световното първенство по шахмат! Да се смееш ли, да плачеш ли?! :)
38
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бойко,ако си мислиш,че шейха не е наясно,че идва падеж за плащане на дълга,а че ти опоска резерва и пари нямаш, дълбоко грешиш...
37
4
 
31
 
! Отговори
алоо преди 11 години
Алоо, от външно, кажете на Емира че в София е хладно днес, да обуй този път едни обувки, че да не простине. Пак ще провалите срещата като ви знам
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Откога се молим ???? а какво стана с цената на газа? Или пак нещо не сме разбрали ...
35
5
 
32
 
! Отговори
шаш преди 11 години
Бойко, за да е най-богатия премиер в света, този човек има акъл. А ако е проучил какво е дереджето ни и чуе за какви инвестиции му говориш, направо ще се шашне човека.