Борисов се точи за срещата си с премиера на Катар

Ще му иска пари за национален стадион, паркинг...
Обновена: 17 май 2012 14:48 | 17 май 2012 13:18,
84
Борисов се точи за срещата си с премиера на Катар
Емирът на Катар шейх Хамад бен Халифа Ал Тани посрещна по джапанки премиера ни. Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти очакванията си от днешната среща с министър-председателя на Катар шейх Хамад бин Джасим Ал Тани.

"Ако днес съумеем катарския премиер да го накараме да инвестира в България, един от плановете е на 4 километър с публично-частно партньорство да направим националния стадион. Плюс четириетажен паркинг за спортната зала, за да могат всички посетители в залата да паркират.

Още по темата

Тъй като премиерът на Катар шейх Хамад бин Джасим Ал Тани е собственик на авиопревозвача "Катар Еъруейс", ще ги молим да станат и спонсор на женския турнир по тенис", каза Борисов.

Министър-председателят се похвали, че днес му предстои среща с може би най-богатия премиер в света.

"С турския премиер да ги съберем заедно - много се надявам да има инвестиции", завърши той.

Ал Тани връща визитата на премиера Бойко Борисов, който в средата на март поведе 14-членна официална делегация (министри и депутати), още 25 придружаващи лица и 103-ма представители на български фирми от различни браншове, който посетиха Доха.

Шумно прокламираният бизнес форум в Катар ще се запомни с това, че откриването му не бе уважено от нито една катарска фирма, а вече бившият министър на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков изнесе презентация на английски език пред аудитория от българи.

Именно фиаското на форума бе посочено от премиера Борисов като капката, която преляла чашата на търпението му към министър Трайков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще просим пари за паркинг хахахахахахахахаахахахахаахахахахахаха ТИКВООООООООООООООООО
73
0
 
3
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
един от плановете е на 4 километър с публично-частно партньорство да направим националния стадион. Ало лудите на стадиона!!!
72
0
 
6
 
! Отговори
мда преди 11 години
няма по- голям популист от този, олицетворение на популизма просто.
71
0
 
7
 
! Отговори
2012 преди 11 години
Тоя наистина не е наред. СТрашни искания. Това за спонсорството е световен хит- тези, които го назначиха да си направят сепуко.
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още на първото заседание на новото френско правителство днес беше решено да се съкратят с 30% заплатите на президента и министрите, съобщиха пред медиите няколко членове на правителството след заседанието. АМИ НАЩЕ КОГА????
69
0
 
10
 
! Отговори
Да го .. преди 11 години
възвеличаем, предлагам. Да му издигнем паметник - даржащ асфалт в ръката. Та може
68
1
 
8
 
! Отговори
!!!!! преди 11 години
Б.Б. ако иска да прави сви.ки на *** си е негова работа,но да не продава Б-я на парче !!!
67
5
 
15
 
! Отговори
74067 преди 11 години
Тиквуня тръгва на просия.Съсипа държавата с червен ентусазъм! Всички гербери са ***!
66
3
 
7
 
! Отговори
обективно преди 11 години
БРАВО БОЙКО! ОТ КАТАР МОЖЕ ДА СЕ НАДЯВАМЕ НА ИНВЕСТИЦИИ, А НЕ ОТ ПОБРАТИМЕНА СОМАЛИЯ НАПРИМЕР.Отново отбелязвам, че горната статия е абсолютна поръчкова или журналистическа измислица.
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
как го прасна това паве ? аз имам само 500 символа ...странно
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много се страхувам, че може да задлъжнееме, заради стадиона. Да не стане като с "Долината на голямата химия", по времето на ТЖ, заради кояти ни е един от фалитите, или като с "Кремиковци". Да не я докараме до положението на Гърция, или строителят на "Тач Махал" в Индия - фалит. А трябва стъпка по стъпка, капка по капка да пълниме, трупаме и след това да потребяваме. Но не оправят условията за бизнес нашите управници.
63
0
 
8
 
! Отговори
днес и утре преди 11 години
Пак сме подведени информационно.Този стадион и турнир по тенис, не се споменават в никоя друга медия.
62
5
 
10
 
! Отговори
Умници преди 11 години
Магистрали не искат зали, стадиони не искат.. хляб искали нашите селяци. Ама за да се развие тази страна и поне малко да заприлича на запада трябва поне елементарна инфраструктура да има. За да инвестира някой и в производство и в каквото и да било трябва преди това да е чул за тази страна и най-малкото да може да пътува в нея без да си чупи зъбите в дупките. ..
61
0
 
6
 
! Отговори
ТОЙ го точи преди 11 години
Затова ли се чува плющене. Да не му излязат мазоли на ръцете ей. Я дон Цуци да се включи в точенето. А Яне веднага да събува гащите и да се навежда. Виж це ТОЙ го наточил изведнъж, де ще чака катареца,яяяяя!
60
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
не е важно дали харесвате- или не харесвате Борисов!Важното -че държи стабилен лева и парите които имаме- не са станали обикновени хартийки-за да си избършите г-----е !...при много по-силни държави -нещата не изглеждат така !
59
0
 
2
 
! Отговори
БАЙ МИХАЛ преди 11 години
Тоя път може да дойде шейха по нощница и бели налъми хахахахахаха Е, нищо....барем отвърже малко кесията да падне некой левец :)
58
0
 
3
 
! Отговори
ДО Черен Петър преди 11 години
...за да ритат - малките петърчета .
57
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този път осирането ще е още по-голямо !
56
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Емирът на Катар шейх Хамад бен Халифа Ал Тани посрещна по джапанки премиера ни. Снимка: МСЧЕ КАК ДА ГИ ПОСРЕЩНЕ КАТО ВИЖДА КАКВИ *** СА СРЕЩУ НЕГО СЕДНАЛИ!!!!!
55
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Катареца ще даде пари само ако може поне да ги удвои.А от стадион и паркинг тва няма как да стане,освен ако към тях няма нещо с яка делавера.