Станишев бил 2 г. без работа: Усъмних се в качествата си!

Младежката безработица била основен проблем за Европа
Обновена: 7 юни 2012 15:44 | 7 юни 2012 15:16,
118
Станишев бил 2 г. без работа: Усъмних се в качествата си!
Станишев иска спешни мерки за справяне с младежката безработица. Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев определи младежката безработица като един от основните проблеми на Европа.

Днес той разговаря с младежи в Брюксел, като срещата беше организирана от групата на социалистите и демократите в Европейския парламент.

"Младото поколение, бъдещето на Европа, става все повече евроскептично, не вижда перспектива, а това е напълно неприемливо", посочи Станишев.

Той даде пример със себе си, посочвайки, че е бил безработен две години въпреки образованието си, което го е накарало да се съмнява в качествата си.

"Всеки млад безработен си задава същите въпроси", добави Станишев.

Още по темата

На форума младежи от цяла Европа споделиха горчивия си опит в безрезултатното търсене на работа, въпреки високата си квалификация, включително повече от една магистърска степен и владеенето на няколко езика.

Студентка от България пък призова законодателството да гарантира защита от дискриминацията на работодателите, които предпочитат да наемат хора без семейни ангажименти или служители с големи деца.

ПЕС и социалистите в ЕП предлагат инициативата "Младежка гаранция", с която се цели да бъде върната надеждата на младото поколение в Европа.

"Искаме конкретни действия от европейските институции и от националните правителства. Само тази година бе осигурен 1,3 милиарда евро в помощ на банките, а ние искаме 10 милиона евро от Европейския социален фонд, които не са изразходвани, да бъдат насочени за справяне с проблема от младежката безработица", заяви Станишев по време на срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На пръв поиглед изглежда п*тьо. Аз също не го харесвам. Но трябва да му призная нещо! Този човек заставаше зад министрите си, дори когато грешат и поемаше негативите им. Не се криеше като онази *** к*рва, която ни управлява в момента и не хвърляше курбан подчинените си, само за да запази рейтинга си. Според мен това го прави по-мъжкар от Б. Б.
64
10
 
12
 
! Отговори
do 79 преди 11 години
a boko kratunata e istinska kuha ТИКВА!
63
3
 
14
 
! Отговори
anon преди 11 години
Успокоих се,че не само аз го оприличавам на хамстер.
62
15
 
15
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Аз ще кажа само едно: Бог да прости България!!! 13 века оцеля, ама ГРОБ я загроби окончателно!!!
61
5
 
7
 
! Отговори
anon преди 11 години
Станишев не ви ли прилича на хамстер в устата.Аз на това животно го оприличавам и мосля,че не бъркам.
60
0
 
20
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Знаете ли в коя страна след 30 г възраст вече никой не ви желае за работа и сте много възрастен???? --ще ви подскажа -Bul,,,,a easy to find
59
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сер-Гей:Усъмних се в качествата си! Аз пък никога не съм се съмнявал в твоите качества!Ти си уникален ***,***,некадърник,лицемер,подмазвач,мекотело и ***!С две думи-абсолютен п-дерас!
58
5
 
1
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Странджа -тука ли си -кажи нещо умно ))))))
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо говорите само за МЛАДЕЖКАТА безработица?Говорете въобще за безработицата!Нима тези дето сме "на възраст" сме второ качество?Нали ние сме хората , които трябва да предадем своя практически опит на младите!Въпросът е да се откриват нови работни места , а не работодателите да работят на критичният минимум , само заради една печалба.
56
1
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
Венсеремос --ама Царя продаде минералните извори на КОКА КОЛА- и изсече горите че сега селата плуват като малки Венеции--Тройна коалиция -а сега асфалтовата мафия (Герб)
55
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Верно, че Хамстерът най може да руши и разваля. И в шоуто на "дългия" показа заедно с ДС артистите, че не може да се вживее в ролята си и напълно се провали, имаше само конфузни ситуации. На това му качество разчитаме да погребе и БКП-то, затова и две години са го държали в изолация, щото от комсомолец с каквото се захване го довежда до погребален край. Време е да разгори войната с Гоцевата компания в БСП.
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Серж ние всички се съмняваме в качествата ти
53
2
 
25
 
! Отговори
mind twist преди 11 години
Как две години бе Серго, тебе първата ти работа беше като премиер, за жалост на Българския народ. Преди това само на хранилка си бил, както и сега.Цялата ви комунистическа *** е за затвора.
52
5
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
45 години Комунизъм ----22 г Демокрация-- и какво ново---нищо--имали сме печка и хладилник --значи сме били добре--сравняваме се с Ботсуана и Зимбабве-аххахахахахаххахаххахахахахха А гейовете са на власт и не мислят да си ходят --каква е приликата с Плевнелиев и Станишев--и двамата предишният си живот са били жени --А СЕГА СА ГЕЙОВЕ!!!!!!
51
0
 
12
 
! Отговори
Черен Петър преди 11 години
Ела при мен, ще те направя комунисчистач.
50
1
 
10
 
! Отговори
Бай Иван Пловдивски преди 11 години
Серго, че ти кога си работил?! Язък, че бабите трудоваци се хвърлят да те цАлуват и да гласуват за теб... СмЕх за работническата класа и "идеала" им!
49
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***!!!
48
2
 
0
 
! Отговори
58 преди 11 години
добре че е била зимата на 1942-ра иначе нямаше да има 1945
47
2
 
4
 
! Отговори
Ф.С.В преди 11 години
КРАС --само да доуточня че е издигнал нова държава но е махнал паразитното общество (евреите)преди това..както преди 600 г са ги махнали от Испания и много други страни,,голяма част от икономическият крах се дължи не само на продажните ни политици а и на една престъпна еврейска банда която 22 г приватизира наред (Гаад Зееви .Муше и т.н.)
46
1
 
1
 
! Отговори
54 преди 11 години
1933 я остави, погледни какво е станало 1945 :)