Борисов към МВР шефа: Не им се гневи, важно е какво казват хората!

Огромно количество хашиш е задържано в село Мировяне
Обновена: 5 юли 2012 14:47 | 5 юли 2012 11:37,
311
Борисов към МВР шефа: Не им се гневи, важно е какво казват хората!
Борисов доволен от МВР.Снимка: архив, БТА

Задържано е огромно количество хашиш при спецакция на ГДБОП в село Мировяне. По думите на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов става въпрос за 12 тона. Повече подробности за акцията ще бъдат дадени по-късно през деня.

В тази връзка  МВР шефът заяви, че не приема оценката на псевдополитици и псевдоспециалисти, която дават за работата на полицията.

На площада пред паметника на Незнайния воин днес се отбеляза 133-та годишнина от създаването от МВР.

"Не са малко моментите, в които ние получаваме незаслужени оценки от определени хора, които не оценяват нашия труд и професионализъм. И в последните дни, когато се гасеше пожарът, видяхме какво беше отношението на определени представители към служителите на МВР, докато българските пожарникари получиха високи оценки в Русия и Израел за своя професионализъм", отбеляза Цветанов.

Още по темата

Той специално благодари на премиера Бойко Борисов, който също присъстваше на празника, за това, че е видял каква работа са свършили огнеборците.

"Няма да се съглася с незаслужена оценка за професионализма", заяви Цветан Цветанов и декларира, че цялото правителство и представители на Народното събрание подкрепят полицаите.

"Горд съм, че съм министър на вътрешните работи", добави той. 

"Няма защо да им се гневиш", обърна се на свой ред премиерът към Цветанов.

"Журналисти, които обслужват мафията, не са журналисти. Не им се гневи. Нас ни интересува хората какво казват", добави Бойко Борисов.

"Не са важни критиките, когато имаме заловени наркотици - преди няколко дни 4,2 тона, а сега 12,5 тона, това са наркотици за стотици милиони левове", каза още премиерът.

Само преди няколко дни митничарите във Видин заловиха над четири тона хашиш, укрит в камион, пътуващ за Белгия.

Относно пожара на Витоша Борисов заяви, че пожарникарите са свършили уникална работа.

"Обръщам се с голяма любов към тях като големи приятели и колеги, тъй като и аз съм специалист в тази област", отбеляза премиерът.

По-рано днес той посети района на пожара, който след пет дни вече напълно е овладян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
3
 
18
 
! Отговори
Някой си преди 11 години
Абе що имам чувството, че това са едни и същи чували, дето ги разнасят насам-натам из страната да отчитат дейност! И днес - за празника нали трябва да има някаква радост - ето: чувалите, на пожара му рязахме лентата, изобщо, все празнични мероприятия! Пък хората ще кажат догодина по това време - на изборите! Той и Костов до последно си мислеше, че изборите са му в кърпа вързани.
203
0
 
20
 
! Отговори
кики преди 11 години
бойко мухобойко е *** над *** нама ли да те гръмнат най - на края ***
202
1
 
36
 
! Отговори
ИВАН-СОФИЯ преди 11 години
ВАЖНО Е КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА;И КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА МУТРО -ПСУВАТ ВИ!
201
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая дрога дали няма да се появи по морето след месец.
200
2
 
5
 
! Отговори
лентяй преди 11 години
Как се става щатен драскач?
199
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес щатните драскачи от ГЕРБ са много активни, да не би коментарите да помрачат светлия МВР празник.
198
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе на наркоманите само марихуана ли дават .Какво става при антифаминете
197
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Той и Виденов почти толкова успешно ни ръководеше.
196
1
 
9
 
! Отговори
of преди 11 години
Като влизат в парламента трябва да им дават вместо инструктаж да четат "Приказка за стълбата" на Христо Смирненски и след това периодично пак, току виж разберат за какво са там.
195
25
 
4
 
! Отговори
до 262 преди 11 години
Проблема е във факта ,че сте черногледи и не виждате нищо освен изчезващите ви печалби и от това злобата ви расдте ли расте!!!Не можете да смелите истината ,че ГЕЛБ успешно ръководи ,въпреки всички трудности и въпреки Некоструктивната опозиция.
194
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заловиха толкова наркотици за празника, колкото им казаха и където им показаха.Изгасиха Витоша тогава, когато беше изгоряло достатъчно. Как да не си вършат работата?
193
4
 
42
 
! Отговори
?? преди 11 години
Заловили наркотици на склад.Е добре, че са заловени.Въпросът ми е как са стигнали до склада, а не са заловени при влизане на границата?
192
0
 
24
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
хамстера доставял видни *** за политици.....тека извадят на показ тези народни избранници...видяхме какво стана с ДСК във Франция....а УБО на кого урежда млада плът...
191
2
 
34
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
все повече хора бойкотират култа към личността и демонстративно обръщат гръб при публични изяви на дон бойко... медиите избягват да показват тези сцени на народна любов...няма освиркване... няма протести... народно презрение и обърнат гръб...който иска да му се слага това си е негов личен проблем!работниците ни в Испания да споделят повече ли работят в Испания огколкото в българия са работили...емигрантите в германия да споделят ---в гърция....да споделим кой как работи и колко и за какви пари
190
47
 
11
 
! Отговори
F преди 11 години
Догодина пак Герб,само Бойко.Той е единствената ни надежда България да се оправи.
189
2
 
32
 
! Отговори
Икономист преди 11 години
За ваша информация, за да се спре с голите твърдения:Според данните на Евростат за януари, средната работна заплата в страната ни е била 385.47 евро, което е 4.6 пъти по-малко от средното за разглежданите страни в размер на 1775 евро и с около 15 евро под средното заплащане в Румъния.
188
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уникална снимка! Толкова много зло събрано на едно място. Сатаната ряпа да яде.
187
1
 
25
 
! Отговори
do 252 преди 11 години
ти не си в час, човече, повечето доброволци бяха пожарникари, свободни от смяна, никой не ги обижда тях, те знаеха какво трябва да правят, въпроса е че тоя, който командваше парада нямаше идея и така и не им позволи да си свършат работата, дори напротив, попречи имконфликтът не е пожарникари срещу обикновени хора или обратно, а развалящата се глава на рибата срещу всички останали
186
2
 
33
 
! Отговори
НФБ преди 11 години
до милен..при такива крупни операции и такова огромно количество хванати наркотици нормално е да има сътресения на пазара на наркотици и поскъпване..но такова не се забелязва...дори депутати и министри се дрогират.това са факти .другото е манипулация!може да си идеалист но анализирай фактите подкрепям работата срещу мафията но по тошово време имаше по-добри резултати...просто им бе наредено на службите да не го пласират на нашия пазар...наркопазара се контролира от МВР и това е публична тайна
185
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"...важно е какво казват хората!". Обърнете внимание на последната думичка - хората. Да не сте си помислили, че има в предвид вас? Тука става въпрос за всички тези, на чийто интереси слугуват. Ние за тях не сме хора, ние сме "лош матриал". И причината да сме лош "лош матриал" е, че не сме богатиии, работим за мизерни заплаткии.Те така искат да бъде - онези хората.