Росен Плевнелиев вярва в обективността на доклада на ЕК

Държавният глава обясни това по време на гостуване във Велики Преслав
14 юли 2012 16:48, Петя Славова
93
Росен Плевнелиев вярва в обективността на доклада на ЕК
Росен Плевнелиев по време на гостуването си във Велики Преслав. Снимка: БТА

Росен Плевнелиев вярва, че докладът на ЕК ще е обективен. Това обясни президентът на България по време на гостуване във Велики Преслав. Държавният глава бе скромен в анализа си към доклада и предпочете да говори повече за това как ще се увеличат туристите в старопрестолната ни столица през следващите две години.

Според него посещенията ще нараснат от 20 на 150 хиляди. "Аз съм готов да се обзаложа с кмета на Велики Преслав, който казва, че по план туристите ще се увеличат на 60 хиляди, а в най-големите му мечти ще са 100 хиляди. - обясни Плевнелиев -  Аз мисля, че ще бъдат поне 150 хиляди след две години, защото ние имаме какво да покажем на света, но трябва да го направим по един модерен начин и преди всичко да разказваме историята на българските царе и на тяхното влияние за Европа".

По думите на президента е важно за Велики Преслав и за останалите исторически дестинации в страната да привличат почиващите по българското Черноморие, предаде БТА.

"Стартирайки от националната програма, която бе обезпечена през 2009-та с 245 млн. лв. и преди всички благодарение на европейската солидарност - 80 процента от тези пари идват по линия на оперативните програми, ние имаме възможност чрез дългосрочно планиране, подготовка на качествени проекти и интегриран подход да "отпушим" огромния потенциал на България за туризъм", каза Плевнелиев. Той уточни, че отпуснатите 245 млн.лв. са осигурени за 120 обекта в страната и са само началото на една по-мащабна програма.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
ЕК преди 8 години
Тоя кой го натиска та звъни?
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Помака, като какъв се изживява ?Я да ходи в Черноморец в резиденцията си, па да викне Созополския кмет - РЕЙЗИ, на когото хариза бреговата ивица от Созопол до Ропотамо а местният феодал си я затвори, па да му разкаже, колко е велик в далаверите.
74
0
 
2
 
! Отговори
До Q146 преди 11 години
До Q146 :спри да спамиш сайта, защото почваш да вониш!
73
1
 
4
 
! Отговори
Bob do IQ-to преди 11 години
Ей тъпНе сме куманоидиНе сме куманизиОтивай да се бесиш, жертво.
72
4
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Защото няма по-опасен във властта от КРАДЕЦА! КРАДЕЦЪТ майчиното мляко ще си продаде за пари! И на нищо не може да се разчита - КРАДЕЦЪТ ще предаде партия, род и родина(за майката казах) за пари! Вижте делата на ПРЕДАТЕЛИТЕ Костов, царя(М.Велчев), доган и може би НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРЕДАТЕЛ -Р.Овч, заради когото в момента сме енергийни роби на Русия! Айде, лека нощ!
71
4
 
3
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Бла,бла,бла-а-а,КОМУНОИДИ,кой разумен и интелигентен човек ще се хване на тая въдица?Това даже не е и въдица,това си е цял ***!*** като вас,КОМУНОИДИ *** МАНИПУЛАТИВНИ!Но догодина,на изборите,ще видите колко "***" е народа.Много го подценявате българския народ,но по-добре!Докато го подценявате,все ще сте извън властта.А докато във властта не дойдат хора,които не са влезли в политиката само да КРАДАТ,Борисов няма да има алтернатива!Всякакви във властта ДА,само не досегашните КРАДЦИ!
70
1
 
7
 
! Отговори
до ай кюто преди 11 години
продължение- нима вярваш, че бойко е извън тази помия? А Пашата, аТИМ, а Цветелинка-виж им законодателната дейност- 122 закона, гласувани н парламента,обявени за противоконституционни, виж им лобистките напъни, виж как бойко се опитва да узурпира цялата власт-той е изпълнителната власт, която е подчинена на законодателната-парламента, а бойко праща министрите си да контролират как ще се гласува този или онзи закон. И лошото е, че и той самия усеща колко не на място е, затова говори напред-назад
69
0
 
4
 
! Отговори
до ай кюто преди 11 години
пишеш, пишеш, все едно някаква фикция те гони- нищо от това, дето си го излял, не е резонно, още по-малко логично-няма никаква връзка между желанието на всички да видим наказани престъпници- кои са, ние си ги знаем- виждаме ги в парламента от 20 години-не искаш ли костов да плати по някаккъв начин за масовото разрушаване на икономиката и селското стопанство- аз искам, защото знам от първо лице как се приватизира огромен машиностроителен завод в Плевен и колко получи за тази услуга директорът Хал
68
1
 
6
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Ай Кю, не ми е известно, как толкова нормални хора полудяха по мутрата и плевнята... Чудя ви се на акъла, пък не знам с какво Ай Кю сте....Приятно пиене на ракийка, наздраве.
67
4
 
2
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Последно, Боб, че ми стана симпатичен! Аз,Боб,съм космополит.И не съм "у борисовщината"!Даже имам лаф- 'бах ти държавата,щом в Бойко Борисов ни е надеждата.Хубаво е да поразсъждаваш върху тази сентенция.Само че,Боб,добре е ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ВИНОВЕН,за това или онова.И престъпникът да бъде наказан.Това,което почти никак не се случва в България!За тока-кой е виновен?За газа-кой е виновен?За парното...и т.н.,Боб!С ФАКТИ,БОБ,ФАКТИ,а фактите лошо говорят за досегашните КРАДЦИ от всички цветове.
66
0
 
5
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Ай Кю, явно си умен човек, грамотен... Какво правиш у борисовщината? Той да не би да не краде? Аз нямам твоето Ай Кю, не искам да ме лъжат, да ми крадат спестяванията, не искам да ми слагат рестрикции по един или друг повод, не искам да ми вдигат тока и газта, разбери, бе , човек....ако можеш
65
4
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Не се грижи за моите спестявания, Боб! Аз им викам инвестиции. Няма да живея от пенсия и парите отдавна не са проблем. Но в нашата изстрадала България, проблем е, Боб, че не се чува ИСТИНАТА! Истината, Боб, в България е в немилост. Та затова, от време на време, драсвам по някой друг ред, тук-там, колкото да напомня на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ и МАНИПУЛАТОРИ, че НЯМАТ ВЕЧЕ МОНОПОЛ върху ИСТИНАТА! Такива ми ти работи, Боб! А сега вече е ракиено време, с произведена от мен ракия и салата, без ГМО!:о)))
64
2
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
И нещо за IQ-то, Боб! Сега съм над 50-те, а когато бях на 30 години, IQ-то ми беше 160... Но с времето оглупяваме, Боб! Всеки това го чака. А това IQ-146 е актуалното ми, в момента, затова и ви го набутвам в очите, знам, че много хора се дразнят, но ми писна ПАТРИОТИТЕ да бъдат обявявани за безмозъчни! И забележи, Боб, БЕЗМОЗЪЧНИТЕ КРАДЦИ, които не могат да изкарат и 5 лв. без да КРАДАТ, да обявяват другите, че са безмозъчни. Някак не е справедливо, не мислиш ли, Боб?
63
0
 
4
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Ай Кю ,остави тия глупости. Дано си вложил спестяванията си адекватно. Не съм платен драскач, да не ти е грижа. На вас всичко ви пречи, а не се видите вие, че сте зле.
62
3
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Боб,Президента го познавам лично.С брат му бях близък(докато ми миеше лимузината в Благоевград, когато ходех там)! Росен беше отличникът на Математическата Гимназия и рядко свястно момче. Пред очите ми забогатя, даже веднъж ми е давал оферти за строителни работи от фирмата му "Ирис".Господ е с България,щом човек като него е Президент!Особено като го сравня с ГОЦЭ.А относно кражбите - посочи ми кръгът на Борисов, който КРАДЕ от България! На IV-та година вече вярвам, че май тия НАИСТИНА НЕ КРАДАТ!
61
2
 
1
 
! Отговори
До Боб преди 11 години
И последно - провал на импотентно управление - Боб, аз последните 22 г. НЕ СЪМ ВИЖДАЛ управник, който ТОЛКОВА, ДО МАЛОУМИЕ да се съобразява с волята на хората...И не съм виждал, Боб, По-КОМПЕТЕНТЕН ФИНАНСОВ МИНИСТЪР от Дянков! Е, за да оцениш Дянков, е нужно малко повече багаж от обичайния за плюващите го, но толкова си може КОМУНОИДНАТА ПРОПАГАНДА, Боб. А ако си поредния ПЛАТЕН КОМУНОИДЕН драскач, Боб, язък за времето, което отделих, за да напиша това!
60
0
 
5
 
! Отговори
Bob преди 11 години
IQ146Ако наистина IQ -то ти е толкова, не би трябвало да пишеш щуротии. Ако си интелигентен човек, тези не би трябвало да са ти идоли. Всички досега са ни крали. Съгласен ли си и този, и тези да ни крадат, `щото ти е , примерно, много симпатичен? Бойко е сикаджийска мутра. Президентът е с лява ориентация и е уникално ***, дрънка небивалици само. Друго- не знам какво повече да ти напиша. Освен да се поосвестиш малко.
59
4
 
1
 
! Отговори
ДоБоб преди 11 години
...пошлите химни,ако имаш мозък, ще те развеселяват,5.Изразходвания резерв-явно не си икономист да се хващаш на тая КОМУНОИДНА пропаганда-Станишев и Ко харчеха(КРАДЯХА) в края на всяка година по около 3 млрд.излишъци-сравни го с пършивите 6 млрд,които оставиха с дългове за 4 млрд.6.Асфалта-с асфалта ББ ще остане в историята с НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА,постигана в Европа за линеен километър магистрала!КРАДЦИТЕ стоят на най-високите цени,за да остане за КРАЖБАТА, докато Борисов ПАЗИ И СПЕСТЯВА нашите пари!
58
4
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Боб, ако не си манипулативно, сд изкривено КОМУНОИДНО съзнание, много неща ще разбереш тепърва... Една по една претенциите ти към Борисов - 1."Мутрата" ББ - Р.Овч. повече ли ти харесва? Или доган с наглите си обръчи...? Или партизаните на Костов, станали милионери от нашето, на България имущество? Или юпи-тата на царя?2.Миналото на ББ -какво му е на миналото му-изкарвал си е хляба с частен бизнес?3.Обедняването-ти си смешен, това да не ти е социализЪма, че да се грижат за тебе?4.Пошлите химни...
57
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 11 години
До IQ 146,Като чета "творбите " ти мисля ,че трябва да си смениш "ника" с IQ 006. Ще отразява точно твоето IQ