Росен Плевнелиев вярва в обективността на доклада на ЕК

Държавният глава обясни това по време на гостуване във Велики Преслав
14 юли 2012 16:48, Петя Славова
93
Росен Плевнелиев вярва в обективността на доклада на ЕК
Росен Плевнелиев по време на гостуването си във Велики Преслав. Снимка: БТА

Росен Плевнелиев вярва, че докладът на ЕК ще е обективен. Това обясни президентът на България по време на гостуване във Велики Преслав. Държавният глава бе скромен в анализа си към доклада и предпочете да говори повече за това как ще се увеличат туристите в старопрестолната ни столица през следващите две години.

Според него посещенията ще нараснат от 20 на 150 хиляди. "Аз съм готов да се обзаложа с кмета на Велики Преслав, който казва, че по план туристите ще се увеличат на 60 хиляди, а в най-големите му мечти ще са 100 хиляди. - обясни Плевнелиев -  Аз мисля, че ще бъдат поне 150 хиляди след две години, защото ние имаме какво да покажем на света, но трябва да го направим по един модерен начин и преди всичко да разказваме историята на българските царе и на тяхното влияние за Европа".

По думите на президента е важно за Велики Преслав и за останалите исторически дестинации в страната да привличат почиващите по българското Черноморие, предаде БТА.

"Стартирайки от националната програма, която бе обезпечена през 2009-та с 245 млн. лв. и преди всички благодарение на европейската солидарност - 80 процента от тези пари идват по линия на оперативните програми, ние имаме възможност чрез дългосрочно планиране, подготовка на качествени проекти и интегриран подход да "отпушим" огромния потенциал на България за туризъм", каза Плевнелиев. Той уточни, че отпуснатите 245 млн.лв. са осигурени за 120 обекта в страната и са само началото на една по-мащабна програма.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
4
 
9
 
! Отговори
бичо преди 11 години
Кой е този Плевнелиев някъде съм го чувал това име
35
2
 
11
 
! Отговори
Луцифер преди 11 години
Бзличен президент.За 8-10 ч.не се заинтерисоваха хпрата и няма и 50 коментара за великите му предвиждания.
34
10
 
4
 
! Отговори
Потресен преди 11 години
Какъв цинизъм и лицемерие ! След като БСП сътвори в България организираната престъпност и Гоце Сирищнишки й осигури парламентарен, правителствен и правораздавателен "чадър" чрез изкадруваните от него Тройна коалиция, Съдебна система, Прокуратура и Конституционен съд, точно галениците на Тройната коалиция и протежета на Мартин Шулц и на Жозе Мануел Барозу - Сергей Дмитриевич и Меглена Кунева-Пръмова да им подработват "оценките" за България от името на ЕК и ЕП и "да се кахърят", че няма нито един едър бос на тяхната червена мафия в затвора ! Е на това му се вика безочие - крадецът да вика "Дръжте крпадеца !".
33
7
 
4
 
! Отговори
Учиндолския скопец преди 11 години
Гоце беше най добрия. От него се научих да продавам приятелите си.
32
2
 
8
 
! Отговори
брат МУ на винету преди 11 години
тъпня,една голема тъпня,
31
4
 
5
 
! Отговори
Дърт комунист преди 11 години
Как може президента да не е доносник и предател? Това дори в северна корея го няма.
30
0
 
6
 
! Отговори
Костов до станишев преди 11 години
Искам да ме искаш, защото аз те искм!!!
29
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Групировка за Епохално Разграбване на България!!!! ГЕРБ - наследниците на вторият ешелон на БКП и ДС !!!
28
6
 
7
 
! Отговори
Жоро преди 11 години
Разбира се,че софийската адвокатска колегия САК ще бъде на страната на Мира! Та тъкмо адвокатите, в случая тези по наказателни дела, са междинното звено, което осъществява ,и то не от вчера, "конаткта" между обвиняемите и съдиите. Обърнете внимание: топадвокатите Доковска, Лулчева, Илиян Василев, В.Василев, Рангелов, баща и син Марковски поемат ли защитата на знакови, но богати обвиняеми, работата е в кърпа вързана. Обърнете внимание и на друг факт: съдия Мира ще бъде представена в делото за клевета с/у Ц.Ц. пред РС-Пловдив от бившия шеф на Съюза на адвокатите Д.Доковска, а Ина Лулчева ще я защитава в жалбата й с/у наложено дисциплинарно наказание пред ВАС. Това да ви говори нещо: топадвокатите по наказателни дела ще защитават шефката на ССБ пред съдебни инстанции, а сетне същите те ще защитават обвиняеми пред М.Тодорова! Вдянахте ли нещо?!
27
1
 
11
 
! Отговори
Мнение преди 11 години
Виждате как едно некоректно решение на Висшия съдебен съвет отекна негативно не само в цялата страна, заяви президентът Плевнелиев. Доколкото си спомням, г-н президентът е завършил Изчислителна техника, а не Право. Второ, съдебната власт е независима и не е коректно една власт да се намесва в работата на друга,още повече пък да дава оценка на работата й - поне от чувство за приличие. Трето, съдебната власт трябва да бъде институция със строга организация и добре изразена субординация, а не якобински конвент. Може би при създалата се ситуация е за предпочитане НО на СГС и САС да се разтурят и делата за тежката престъпност и такива на хора с имунитет да се поемат от СНС и АСНС, а по-леките такива - от окръжните и апелативните съдилища. Очевадно е,че ползата от НО на СГС и САС е повече от съмнителна.
26
2
 
9
 
! Отговори
баба гицка преди 11 години
Е ТЕ ТОВА МОМЧЕ Е НООООГО УМНО. ТОЛИКО Е УМНО ТА ЧА ПРЪЗКА АКЪЛ У ЛЕВО НА ДЕСНО И НОГОРЕ НАДОЛЕ. ТЕ ТОА ТЕ НЕКОИ УЖКИМ ГО ИЗБРАА ЗА ПРЕЗИДЕНТИН. ТЕ ТАКОВ ПРЕЗИДЕНТИН ИМА У НАШЕ СЕЛО. ВИКАМЕ МУ СЕЛСКИО ***. ОТИ КАТО ОДИ КРАЧИ А КАТО ОРАТИ ЗАЕКВА И СЕ ОБЛИЗВА. ТА НОООГО УМНИ ОРА ИМА У ТАА ДРЪЖАВА. И СЕ СА СЕЛСКЕ ТАРИКАТЕ. КОЙ ОТ ЛЕВУНОВО КОЙ ОТ СТЪРЧИ ПА.КА ВИДИНСКО КОЙ НА МАМА СИ ОТ БОСТАНО. АБЕ ИЗОБЩЕ СО СЕ СОБРАЛЕ СЕ ОТБОР ЮНАЦЕ. А И УБАВ НАРОД СИ ИМАМО. ТРААТ КАО ОФЦЕ НА ЗАКОЛЕНИЕ. МАЛИИИИ
25
3
 
11
 
! Отговори
:-) преди 11 години
Ама как си личи, че работното време на гербавите форумци е изтекло! Останали са само последните набирачи :-)
24
2
 
12
 
! Отговори
пухльо преди 11 години
докладът е убийствен-вече излезе копие от него,не знам какво ще ни покажат, слава богу, че ще го има на сайта, да си го прочетем и анализираме сами.Иначе ще стане като доклада на консулнанта за АЕЦ "Белене"-показаха една презентация, другото го скриха-ама, моля ви, този консултант е платен с нашите пари-искаме да видим за какво сме платили,той не е собственост на бойко.Бойко да върне парите за магистралите в резерва, откъдето ги взе, и да повиши заплатите и пенсиите, да се разплати с бизнеса
23
1
 
7
 
! Отговори
Уорлик преди 11 години
И аз вярвам в обективноста на Обама! Но това не означава, че прощавам на този мръсен комунист за това, че ме отзовава преждевременно! А дадох толкова много, за подобряването на отношенията между България и САЩ! Той, както и аборигентчетата в тази нещастна държавица - България сте едни неблагодарници!
22
1
 
13
 
! Отговори
ТОМА НЕВЕРНИ преди 11 години
росен Плевнелиев вярва, че докладът на ЕК ще е обективен.игра на думи,по скоро се моли,да не е унищожителен
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
a sa de,tova EGN viarvalo v otcenkata, ok-eisko plevnia!ako e polojitelna- poznal, viarval i tn i tn.ako e otricatelna ili nuleva, to Росен Плевнелиев вярва, че докладът на ЕК ще е обективен.demeka otricatelnata otcenka e obektivnabate Boiko, abe otkade izvadihte toia negramotnik po profesia lopatajia
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Меката китка ще се разочарова като излезе доклада а най вече доклада след една година.
19
1
 
15
 
! Отговори
Баба преди 11 години
ГЕРБ СА ИСТИНСКИ БЕЗХАБЕРНИЦИ И *** НА НАЧАЛНИЦИТЕ СИ, НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ИСКАНЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО ОСВЕН ДА ПСУВАТЕ И ОБИЖДАТЕ, НЕЩАСТНИЦИ СТЕ ВИЕ
18
3
 
22
 
! Отговори
хора вярно ли е преди 11 години
Не е много по темата ,ама вярно ли Бойко Борисов е педофил искал да опъне Сесил Каратанчева на 14 години
17
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Доклада наистина ще е болезнено обективен...