Росен Плевнелиев вярва в обективността на доклада на ЕК

Държавният глава обясни това по време на гостуване във Велики Преслав
14 юли 2012 16:48, Петя Славова
93
Росен Плевнелиев вярва в обективността на доклада на ЕК
Росен Плевнелиев по време на гостуването си във Велики Преслав. Снимка: БТА

Росен Плевнелиев вярва, че докладът на ЕК ще е обективен. Това обясни президентът на България по време на гостуване във Велики Преслав. Държавният глава бе скромен в анализа си към доклада и предпочете да говори повече за това как ще се увеличат туристите в старопрестолната ни столица през следващите две години.

Според него посещенията ще нараснат от 20 на 150 хиляди. "Аз съм готов да се обзаложа с кмета на Велики Преслав, който казва, че по план туристите ще се увеличат на 60 хиляди, а в най-големите му мечти ще са 100 хиляди. - обясни Плевнелиев -  Аз мисля, че ще бъдат поне 150 хиляди след две години, защото ние имаме какво да покажем на света, но трябва да го направим по един модерен начин и преди всичко да разказваме историята на българските царе и на тяхното влияние за Европа".

По думите на президента е важно за Велики Преслав и за останалите исторически дестинации в страната да привличат почиващите по българското Черноморие, предаде БТА.

"Стартирайки от националната програма, която бе обезпечена през 2009-та с 245 млн. лв. и преди всички благодарение на европейската солидарност - 80 процента от тези пари идват по линия на оперативните програми, ние имаме възможност чрез дългосрочно планиране, подготовка на качествени проекти и интегриран подход да "отпушим" огромния потенциал на България за туризъм", каза Плевнелиев. Той уточни, че отпуснатите 245 млн.лв. са осигурени за 120 обекта в страната и са само началото на една по-мащабна програма.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
5
 
! Отговори
Bob преди 11 години
IQ146 Ти тия 3 години, бели ли ги виждаш!?? Сляп ли си за мутрата ББ, за миналото му, за обедняването, за забраните, за пошлите химни, за асфалта, за изразходвания резерв, за пълния провал на това импотентно управление!?? Не съм комунист, не понасям ни Станишев, ни Доган, ни Костов. Вие сте промити мозъци, бре, хора! Как можа тоя залупен тип борисов да ви превърне в зомбита, просто не е за вярване...
55
3
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
"Лебедова песен" на евро бюрократите е опита да представят като виновник за битието на евро съюза някои недъзи в България и Румъния. Ако България и Румъния бъдат "изгонени" от този съюз, това по никакъв начин няма да реши проблемите им. Даже, специално на България, това ще се отрази доста благотворно. Защото бонусите от членството в ЕС в близко бъдеще, за мен лично, са доста спорни. Бих ги питал, ако ги нямаше България и Румъния, това ще помогне ли на Гърция да остане? На Испания, Италия, Португалия... Пак са запрегнали каруцата пред коня. Когато някой не си плаща вноските по кредитите, това е фалит. При фалит, кредиторите се нареждат и си поделят имуществото на фалиралия. Ако някой се изтъпани и заяви, че няма да позволи фалит, той трябва да плати сметката. Сметката на Гърция е малка. Но скоро към нея може да се добави сметката на Испания, Португалия, Италия и, внимание, ФРАНЦИЯ( с този безотговорник и левичарски волунтарист начело)! Такава сметка НИКОЙ НА ТОЗИ СВЯТ не може да плати. И това ще доведе до естествения край на ЕС. А не изхвърлянето или приемането на някакви въшки, като България и Румъния, колкото и различни да са проблемите във всяка една от тях, което е съвсем друга тема...
54
4
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
"Станишев: Лошото е, че механизмът за проверка ще продължи..." Как няма да продължи бе, Гейче, нали обхваща период от 5 години, в три от които ТИ БЕШЕ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! Трите най-черни за България години! Годините, когато България беше КРАДЕНА така, както и БАШИБОЗУК не я е КРАЛ! 2007, 2008 И 2009! НЕОПИСУЕМИ КРАЖБИ и беззаконие, каквото не е виждано в историята на България! И вместо да ЗАМЪЛЧИШ, НАГЛАТА ТИ УСТА плещи и плещи... Няма ли да МЛЪКНЕШ, НАГЛЕЦО? Кой ще гласува за НАГЛИ КРАДЦИ?
53
5
 
1
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Европейските институции, преди да се "шокират" от "миналото" на Борисов, е добре да се "пошокират" малко от настоящето на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ в историята на България! КРАДЦИТЕ от тройната коалиция! И да си припомнят, че на България бяха СПРЕНИ еврофондовете - без аналог в европейската практика. Да обяснят ЗАЩО ни спряха еврофондовете. Като обяснят ЗАЩО ни спряха еврофондовете, тогава ние, българите, ще им обясним ЗАЩО избрахме Борисов! И ЗАЩО ще повторим!
52
5
 
2
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Бог да благослови Росен Плевнелиев! Най-човечният и най-умен Президент, който България е имала!Сполай му!
51
1
 
3
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Плевнята, че е пасивен хомосексуалист, е безспорно. Да си признае. Какви деца, каква жена...То, около БТ само гейове, цял кабинет с *** и грозни жени, какви са тия извратеняци, нещо не е баш както трябва да е...
50
5
 
2
 
! Отговори
- + - = + преди 11 години
тука има двадесет и двама ***, които умират за червената членска книжка.Продажни папагали, то бива простотия, ама като ви знам председателя-си го обяснявам.Добро утро, циркаджии
49
0
 
5
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Б.Б. ще остане не само в българската, но и в световната история ! Защо ли ? А кой друг премиер е вкарвал по 4 гола на мач ? Никой ? А да не би някой президент , цар, крал или император да е вкарвал по 4 гола на мач откакто свят светува ? Все пак той е премиер, а не селски кмет и затова трябва да играе в Премиършип !
48
1
 
2
 
! Отговори
до 59 преди 11 години
много си прав, само не ми е ясно защо толкова профански език си използвал- може би за да пасваш на ника си ????
47
1
 
8
 
! Отговори
SAPA преди 11 години
ДА ДРУГАРЮ ПЛЕВЕНЛИЕВ, ВИЕ СТЕ ГОЛЯМ ***!!
46
0
 
4
 
! Отговори
глас преди 11 години
Плевнелиев има светло петно в биографията си- бил е комсомолски секретар и активист, там се е учил на партийно строителство,
45
1
 
9
 
! Отговори
Демон преди 11 години
Накратко лигав ***!!!
44
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плевнелиев е образован ... знае немски и английски...Не е като гоце с историяа на бкп...!?Той не знае нито един западен език,не може две думи на кръст да върже , женкар и ****офил..и ченге от ДС,КГБ с ДВЕ имена .Излагация беше с него...Нито една западна страна не го покани през двата му *** мандата,а той само убиваше невинни животинки...ПфУ!
43
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** , къде е жена ти ???ЧУх , че ходела по дискотеки с чужди мъже , а ти си на каишка , бойко те разхожда , а ти си играеш с неговия ...*** ....хахахха
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** е ГЕЙ
41
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Вярвам Свято в дядо Мраз и дядо Коледа едновременно. Също така имам мерак към Снежанка.
40
5
 
3
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
Първанов - Премиер!!!Естествената противоотрова!
39
2
 
8
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 11 години
"Росен Плевнелиев вярва............" -т'ва да не ви е *** църква, че да вярва???Опс, джамия, исках да кажа...
38
15
 
4
 
! Отговори
смех преди 11 години
плювачи, догодина ще се удавите в собствените си плюнки :) разберете, че колкото повече плюете по ГЕРБ, толкова по-малко хора ви харесват! За да гласуват хората за някой друг трябва да видят работа, идеи, действия, а не само празни приказки, говорене наизуст и плюене по противника.Много сте зле и пак ще губите, обявявайки се за моралните победители. И пак ще ревете, че вота е купен... то няма как вие да сте си виновни я... как така...Айде лека вечер! ;)
37
3
 
17
 
! Отговори
алек преди 11 години
никога не сме имали толкова мизерен президент