Сидеров скочи, иска оставките на Цветанов и Младенов

"Те носят политическата отговорност за атентата на "Сарафово"
Обновена: 19 юли 2012 17:00 | 19 юли 2012 16:10,
88
Сидеров скочи, иска оставките на Цветанов и Младенов
Волен Сидеров. Снимка: архив Булфото

Оставките на вътрешния министър Цветан Цветанов и външния министър Николай Младенов поиска лидерът на "Атака" Волен Сидеров.

По думите му именно те носят политическата отговорност за атентата на летище "Сарафово" в Бургас срещу израелски туристи.

Още по темата

Според Сидеров Цветанов е виновен за липсата на адекватни мерки за сигурност. Лидерът на "Атака" пък вини Николай Младенов за това, че води неправилна и небалансирана външна политика. Като подкрепа на твърдението си Сидеров припомни подкрепата на външния министър за сирийската опозиция.

Националистът поиска и оставката на председателя на парламента Цецка Цачева, но не заради атентата.

Причина за недоволството на Сидеров стана фактът, че днес в пленарната зала не беше пусната за гласуване декларацията на "Атака" за атентата.

Депутатите днес излязоха с декларация, която осъжда терористичния акт у нас. Документът беше подкрепен от националистите, но те бяха единствената партия, която не се включи сред вносителите.

Те изготвиха отделна декларация, но Цачева обясни, че тя не може да се гласува днес, защото трябва да мине през отговорните комисии.

Сидеров веднага обвини Цачева в двоен стандарт. По негови думи тя не ръководи по правилата работата на Народното събрание.

Според него в приетия документ трябва да се вкара и понятието "ислямски тероризъм".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чавес - имаш 5 лева!
69
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я бързо платените да почнат да пишат! Това е сигнала!
68
2
 
5
 
! Отговори
Чавес преди 11 години
Пудела на Тиквата реве за кокълче.....
67
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А баща му е сливенски *** ...Преструвал се е на сляп, за да не служи в Българската армияНяма данни да е завършил математическата гимназия в ЯмболНяма данни да е завършил приложна фотография в СофияНям данни да е завършил Семинарията в СофияНяма данни да е завършил Българска филология в Софийския университетВъобще каквото е започнал, не го е завършилСъщия *** е бил служебен фотограф на 6-ти отдел на ДС, към ОУ МВР - ВрацаСлед това е назначен служебен фотограф към Музея за българска литература в София,от личния приятел на Т. Живков - Георги СвежинОбразувано му е дело за рекет, защото е откраднал скъп японски фотоапарат - около 1 000 $,но ДС го спасява от съд и затворПознава се с Ахмед Доган от преди 10 НоемвриПодписва петиция за освобождаването му от затвораСлед 10 Ноември е бил на тайно обучение в САЩКандидат на СДС за депутат - не е избранНазначен от ДС за гл. редактор на "Демокрация" без журналистическо образованиеДокарва вестника до фалитСлед това скъпо платен служител на приятеля на Доган - Илия Павлов и МултигрупПосле дребен писач в "Монитор"После временен водач на листата на НДСВ за Ямболски окръгОтстранен от Кобурга заради връзки с ДСПосле увъртащ се около БСП за депутатско мястоНакрая му се отвори парашута като "краен националист и патриотин"Получавал е пари от Доган (1,6 милиона лева), от арабите, от Сашо Дончев и т.н.Както лично той, така и всички местни шефове на Атака са масониЛюбимия Му лаф : " ВАЖНОТО Е КИНТИ ДА ПАДАТ "
66
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе дайте му на Сидеров едно постче там бе ! Дайте му ,че много му се командва , пък и огладня нещо на последък !
65
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***.
64
5
 
4
 
! Отговори
на снимката преди 11 години
Сайдеров е като шаран на сухо*)))
63
5
 
4
 
! Отговори
до Волен Сидеров преди 11 години
Защо не се присъединиш към вота, или ти харесва това правителство? Как да ти вярваме, че си искрен, като се зъбиш на Цветан, а на Бойко не смееш- те не са ли едно и също нещо?
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
бе защо ме редактирате,бе
61
3
 
5
 
! Отговори
PIPI преди 11 години
ЗДРАВЕЙТЕ ОТ ДРУГАТА БЪЛГАРИЯ ,НЕ ЗНАМ НО АЗ ИЗБЯГАХ ОТ БГ ОТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ,И КАКТО ГЛЕДАМ СИ Е ВСЕКИ ДЕН ПО ЗЛЕ И ПОЗЛЕ В МОЯТА РОДИНА.НО,НЕ Е ЛИ СРАМНО НА ГЪРБА НА ТАЗИ УЖАСЯВАЩА ТРАГЕДИЯ РАЗНИ ПОЛИТИЧЕСКИ СМЕШНИЦИ ДА ВАДЯТ ДИВИДЕНТИ.ПОЛИТИЦИТЕ НА БГ В ЦЯЛ СВЯТ СА ИЗВЕСТНИ КАТО МАФИЯТА НА БГ.ЕС -даже се и отказа да се занимава с такива престЪпници.Но ,ако не искате повеЧе да гладувате и мизерствате имате само два варианта .НИКОГА ДА НЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТАЗИ МАФИЯ КОЯТО И СЕ СПРЯГА ИМЕТО 22-ГОДИНИ.ИЛИ АКО СИ ГИ ИЗБЕРЕТЕ ДА НЕ ГИ ПЛЮЕТЕ.НЕ Е ЛУД ОНЗИ КОЙТО Е ИЗЯЛ БАНИЦАТА А Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО МУ Е ДАЛ.ДОКАТО ТЕЗИ ПОГЛУЦИ НЕ СЕ МАХНАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА СЦЕНА ,АЗ ОЧАКВАМ И МНОГО ДРУГИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ.СЪЩО НЕ ВЯРВАМ НА ТЕЗИ ЗА ИСТОРИЯТА ИМ ДО ТУК ,ВЕРСИЯТА ИМ ТУК СЕ ПЛЮЕ ОТ ДЕЦАТА ,ЗАЩО НЕ СИ КАЖАТ ИСТИНАТА . ЕДИН ПЪТ НЯКОЙ СЕ ОБАДИЛ ПО ТЕЛЕФОНА И КАЗАЛ ЧЕ ИМА 2 -БОМБИ ,НА КАКЪВ ЕЗИК ТОЗИ Е ГОВОРИЛ НА ЕВРЕЙСКИ ,НА АНГИЙСКИ ИЛИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.СЧИТАМ ЧЕ АТЕНТАТА СИ Е БГ ПРОИЗВОДСТВО. И НЕ СЛУЧАЙНО Е НАСОЧЕН СРЕЩУ ЧУЖДЕНЦИ.ЗА ДА МОЖЕ НЯКОЙ ДА ПОГЛЕДНЕ НАЙ СЕТНЕ В БГ -МАФИЯ КАКВО СТАВА.
60
4
 
8
 
! Отговори
венсеремос преди 11 години
тоя,що не си направи една ....да се поуспокои малко
59
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Прав е Волен колко години вече ни говори за джамиите и за ислямисти а ние спим.Само Атака е спасението на България
58
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За какви ислямисти въобще ми говорите? Това отново си го направиха евреите. Те самите си го направиха... 100%!
57
8
 
7
 
! Отговори
монах681 преди 11 години
ей,болен мозък...не трупай дивиденти от смъртта на хората!!
56
7
 
5
 
! Отговори
оффф преди 11 години
тоя пак спекулира със смъртта на хората! Как не го е срам. Не харесвам евреи, така както целия свят не ги харесва. Но пък да искаш да печелиш симпатиите на хората като уж се правиш, че едва ли не той нямаше да го допусне това... тва е грубо и много смешно. И много е жалко, че от смъртта и от атентати тоя иска да расте в политиката за да се пълни портмонето му. Понеже това е Атака - семейна партия направена глупаците и тийнейджъри с бръснати глави, които са също *** да му пълнят джоба на тоя
55
11
 
10
 
! Отговори
Ran преди 11 години
Наистина Волен е най-големият политик и алтернатива на комунистите. Винаги е казвал истината и е защитавал конкретни позиции.
54
13
 
14
 
! Отговори
Никога преди 11 години
Така е, Продължавайте да поткрепяте ГЕРБ и да плюете АТАКА и Волен Сидеров. Но истината е ,че Волен е най-сериозния човек и човека който има опит и знае кое и как!
53
1
 
7
 
! Отговори
Един преди 11 години
Ако стане нещо.. ОТКАЖЕТЕ да тръгнете! Няма причина да навреждаме на които и да са хора или общности! Няма такава причина да навредиш на друг човек! Особено като знаем, че това е театър. Страх + манипулиране на информация от медиите = война срещу измислед враг, услужващ интересите на някого там!ДАНО НЕ!
52
2
 
25
 
! Отговори
диване преди 11 години
Драги бъдещи атентатори, моля насочете вниманието си към парламента на РъБъ. Там също имате поле за изява и за разлика от взривяването на автобуси, при атентат в парламента ще бъдете приети като национални герои. Моля замислете се.
51
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оф тва популистче чака всяка удобна минута да намаже.