Камерън имал данни, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас

Борисов помолил британския премиер да му даде информацията
Обновена: 8 авг 2012 09:52 | 7 авг 2012 22:48,
238
Камерън имал данни, че "Хизбула" стои зад атентата в Бургас
Борисов и Камерън се срещнаха в Лондон. Снимка: ГИС

Борбата с тероризма, сътрудничеството между правоохранителните и специалните служби на Великобритания и България и енергийни проекти обсъдиха българският министър-председател Бойко Борисов и британският ми колега Дейвид Камерън, предаде БНР, цитирано от ”Фокус”.

По думите на Борисов Камерън е споделил, че Великобритания има информация, че ”Хизбула” и Иран стоят зад атентата срещу израелските туристи на летището в Бургас на 18 юли.

Родният ни премиер сподели, че засега нашите служби не разполагат с конкретна такава информация.

”Аз помолих Дейвид да ми я предостави ако я има, защото това са пак повтарям тежки обвинения”, обясни Борисов след срещата.

Той допълни, че все още няма конкретна информация кой е извършителят на атака, въпреки че разполагаме с неговото лице, ДНК-профил и пръстови отпечатъци.

”И никъде по масивите в света не излиза кой е този човек”, обясни Борисов.

На срещата е била обсъдена и възможността наши спецполицаи от ДАНС и разузнаването да минат на обучение при колегите си в британските спецслужби.

След срещата си с британския премиер Дейвид Камерън премиерът Бойко Борисов съобщи, че са обсъдили бъдещето на ключовите проекти, които да осигурят диверсификация на доставките на газ за Европа.

Борисов посочи, че вчера Камерън е обсъдил този въпрос и с азербайджанския президент Илхам Алиев в Лондон. „Бритиш петролиум” биха работили по проекта „Набуко запад” ако той е икономически ефективен, каза още българският министър-председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам данни че някой ни прави на маймуни в частност неуспял премиер тиква и назначен послушник на ротшилд
160
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква КУЛТУРНА физиономия има Камерън...Жадувам да видя в управлението на България също културна физиономия,но уви...От 12 години не съм виждал подобна!?
159
1
 
3
 
! Отговори
ФИНАНСИРАТ БНТ преди 11 години
ДО ОТ ЛОНДОН. НЕ САМО ЧЕ НЯМАТ КАПКА ДОСТОЙНСТВО БЪЛГАРСКИТЕ ***, АМИ НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ,КОЯТО СЕ ИЗДЪРЖА ОТ БЮДЖЕТА Т.Е.С НАШИТЕ ПАРИ ВЕЧЕ ИЗЛЪЧВА СТАРИ "НОВИНИ".СЛЕД КАТО ВЧЕРА НИ ОБЛЪЧИХА ДЪЛГО И НАПОИТЕЛНО С ПОСЕЩЕНИЕТО ПРИ ДЕЙВИД, ЗА КАМЕРЪН СТАВА ДУМА,ДНЕС,ВСЕ ПО-ГНУСНАТА БНТ В ЦЕНТРАЛНАТА ЕМИСИЯ ПОВТОРИ КАТО НОВИНА ДУМА ПО ДУМА ВЧЕРАШНАТА НОВИНА ЗА БЕЗПЛОДНОТО ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ДЕЙВИД НА МУТРАТА БОРИСОВ.Е ТАКОВА ЧУДО НЕ СЕ БЕШЕ СЛУЧВАЛО.И ВСИЧКО ТОВА С ОТКРАДНАТИТЕ ОТ НАС ПАРИ,С КОИТО
158
2
 
1
 
! Отговори
румен221 преди 11 години
Кой имал данни да атентата?- Ония, дето казаха, че Садам имал химическо оръжие да избие цяла Европа па после...- НЕ НАМЕРИХА ДОПИ И МОЛЕКУЛА...Е..., ТЕЗИ СА НАЙ-ИНФОРМИРАНИТЕ...
157
1
 
2
 
! Отговори
Дейвид преди 11 години
Борисов е *** и мутра, това е !!!!!
156
3
 
8
 
! Отговори
ОТ ЛОНДОН преди 11 години
Защо никоя медия не коментира факта, че Европейската комисия започва разследване на престъпното минало на Бойко Борисов свързано с убийства и наркотрафик?! Защо се потули педофилския скандал около него?! Има ли журналусти в тази държава или само ***?! Докога ще търпим тази евтина мутра да се гаври с нас?! Събудете се хора! Нямате ли капка достойнство?!
155
3
 
4
 
! Отговори
ОТ ИНГИЛЕЗИЯ преди 11 години
ИНГИЛЕЗИТЕ НАБИВАТ КАНЧЕТО НА БОЙКО ДА КАЖЕ ЧЕ ХИЗБУЛА Е ОРГАНИЗИРАЛА АТЕНТАТА. ИНГИЛЕЗИТЕ ИСКАТ ДА ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЙНАТА С ИРАН И БОЙКО ТРЯБВА ДА Е ПРОВОДНИКА И ДА ДАДЕ БЪЛГАРИЯ ПОД НАЕМ НА САЩ И ИНГИЛЕЗИТЕ ДА АТАКУВАТ ИРАН. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЛЪЖА. ВЪПРОСА Е ДАЛИ БОЙКО БОРИСОВ И ГЕРБ ЩЕ НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНАТА СРЕЩУ СИРИЯ И ИРАН? БОЙКО ДАДЕ БАЗИТЕ НА САЩ АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО- НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА. ЗАЩО АГЕНТ НА ЦРУ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ?
154
3
 
3
 
! Отговори
Баба Ванга преди 11 години
-А пък аз имам данни,че това което казва Камерън -не е вярно!
153
3
 
1
 
! Отговори
ппп преди 11 години
За какъв ДАНС говори тоя ***, нали преди последното освобождаване на близо 250 човека през м. Ноември 2011 год., служителите на ДАНС бяха наречени от него "чантаджии" и сравнявани с БОП. Сега е много загрижен за личния състав - пародия господа, МЪКА!
152
2
 
2
 
! Отговори
цецо преди 11 години
Еб*ти лемура, бива простотия ама такава нема!
151
2
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 11 години
Това, другаре, никой го не виде у Английско.. Ама съвсем никой....Имаме едно предложение - Да спрете да се дупите заедно с президенчето, че нали не сте забравили що се случи в Катар...Хайде - халал...Иде зима - нали не сте забравили....
150
2
 
3
 
! Отговори
някой преди 11 години
Имал данни. Той и Блеър имаше данни за химически оръжия в Ирак, ама нищо не намериха, нали?
149
2
 
3
 
! Отговори
Втори път МОЛЯ преди 11 години
Първият път помолих след обръщението към лекарите в Бургас: " ДЕ Е ОНЯ КАСАПИН ".Втори път МОЛЯ сега: Г-н Премиер, моля Ви кажете, КЪДЕ СЕ ИЗУЧИХТЕ на такива фини обноски?Ама то на човек, когато някои работи са му в кръвта .......??????
148
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е па той рита сека неделя с Дейвид, как?
147
2
 
8
 
! Отговори
а преди 11 години
Г-н Борисов, министър-председателят на Великобритания едва ли е бил в твоята пожарникарска рота за да го наричаш на малко име.
146
3
 
9
 
! Отговори
outsider преди 11 години
За Ирак, преди войната в залива, Великобритания и САЩ също имаха сигурни данни (тогава за химическо оръжие). Сетне се оказа, че не е имало, но това вече беше без значение - войната си беше съвсем истинска. Сега нещо се готви за Иран и свързаната с него Хизбула. Да им "верваме" ли на сигурните данни?
145
2
 
6
 
! Отговори
Старшина Ушев преди 11 години
И тоя *** като оня другия *** Слави Трифонов говори на хората на малки имена все едно се знаят от 100 години.Ако се беше срещнал с кралицата сигурно щеше да каже ,че кака Лизи му е казала еди какво си.Това да не ти е Цветанов да ми говориш на малко име бе проста тикво
144
2
 
10
 
! Отговори
реален преди 11 години
Ало,Борисов къде е протокола? Това не е пазара в Банкя!Забрави къде се намираш ли?В Англиия ,неграмотнико!Добре,че не го прие кралицата,че на нея щеше сигурно да и каже БЕТИ!РЕЗИЛ!
143
2
 
12
 
! Отговори
Има днни - да! преди 11 години
То и предшественика му имаше данни че в Ирак има и атомни и биологични и какви ли не оръжия!Вервайте му! Съсипаха страната и сега търсят следваща жертва. Никой не говори вече че просто излъга тогава.
142
3
 
14
 
! Отговори
Паднах на гъза си преди 11 години
"Аз помолих Дейвид .. ",а в друг статия казва: " Като говорих с Барак ".Паднах на *** си. Толкоз гъсти ли са? Първи дружки. Обръща се на малки имена, а?Аз помолих, все едно говори на чистачката: како Пено я ....?Малеееееее!!