ВМРО иска националистическо съединение за изборите

Трябва да си подадем ръка в мощен патриотичен съюз, призова Каракачанов
Обновена: 5 сеп 2012 17:16 | 5 сеп 2012 16:25, Красимир Ангелов
147
ВМРО иска националистическо съединение за изборите
Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото

За мащабно съединение на всички националистически партии и съюзи на предстоящите парламентарни избори се обявиха от ВМРО, ден преди честването на 127 години от Съединението на България.

Председателят на „войводите“ Красимир Каракачанов предложи в отворено писмо до лидерите на патриотичните  партии и движения да се организира обща среща до края на месец септември. На нея трябва да се съгласуват общи действия на предстоящите парламентарни избори, "за да докажат, че "Съединението прави силата" в името на националния интерес".

"През последните 22 години българският народ бе лъган, грабен и предаван от своите управници, които направиха всичко възможно да го разединят и противопоставят на враждуващи лагери, за да могат по-лесно да го манипулират", се казва в обръщението.

"Бъдещите поколения българи няма да ни простят, ако ние не си подадем ръце и съединени в мощен патриотичен съюз не дадем истинска патриотична алтернатива на досегашния политически модел на управление, който е на път да унищожи България", призовават още в Отвореното си писмо от ВМРО.

Призивът е адресиран до лидерът на "Атака" Волен Сидеров, председателят на ПП "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов, председателят на СПС "Защита" Йордан Величков и "всички останали патриотични организации и сдружения".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
7
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
Именно защото се занимават с дъравна сигурност, трябваше да се дискредитират пред обществото за да я няма тази имунна система на нацията. Пример - накарай САЩ да разпуснат ЦРУ или Homeland Security. В България са лоши ако са били червени, но ако е от запад е от злато. Не се връзвайте на ДС въдицата, че са самия Сатана. властта е свързана с тях просто заради огромната информация която е натрупана от тях.
47
1
 
5
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
До 46Може би съм. Наивник и оптимист си граничат едно с друго а аз определено съм оптимист. По темата - не е ли по-добре да издигаме на власт и постоянно да сменяме хора които все още не са имали време да се корумпират?ДС не поддържат това статукво, ДС с изключение на малката част които се занимават с махленски доноси се занимава с държавна сигурност, както подсказва и името, до 89-та . След това очевидно хора със знание и ноухау за политика и успиване на БГ масите използват това за свои цели
46
2
 
8
 
! Отговори
славянин преди 11 години
Най-накрая едно умно предложение, но дали ще има кой да се вслуша в него!? А за тези, които постоянно и сляпо плюят по всяко конструктивно намерение ще им кажа, че на земята безгрешни няма!? Казано е в Библията да не съдим, за да не бъдем съдени и преди да видим треската в чуждото око, да видим гредата в своето! Затова и България е стигнала до дъното на блатото - заради злобата и проклетията на поданиците си!
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На този са му натиснали копчето да се внедрява отново.Да си взима Сидерчо и заедно може да откраднат 0,5%Ние истинската националистическа партия си я знаем
44
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Леле какъв нелицеприятен тип...Облеклото му няма да коментирам,от лошо по-лошо,за него вероятно "стил" е град в Хърватия. А пък противнят му корем и големите гърди..Не не,ужас!
43
3
 
12
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
До Dnes.bg - малко свестни политици останаха в България, не можахте ли да намерите една свястна снимка? Вярно е, че е дебел, но може ли да хвърляте умишлено или не такава сериозна тема в толкова глупава посока?!
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
***-доносник на шесто, акъл ще дава
41
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
О боже опази,държавата да ни оправя Сидеров и ВМРО, е тогава аз окончателно ще я напусна и вече нищо няма да ме спира...
40
1
 
20
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Обединението прави...силата,не разединението и разцеплението,което погуби...дясната идея в България.Малко е...вероятно националистите да се...обединят,но това ако стане,ще бъдат трета политическа сила в следващия Парламент,без която няма да се състави...кабинет.Ако успеят да загърбят...обидите и враждите,в интерес на народа и бъдещето на младите поколения,ще изкупят грешките и компромисите,които са правили до...сега.Желая им успех.
39
5
 
4
 
! Отговори
25 преди 11 години
Да отслабне преди това...
38
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво обединение бре,тия не моат напълнят и зала 1 на НДК...Националисти,фашисти...се боклучета...
37
4
 
10
 
! Отговори
Strahil преди 11 години
ДС през 1989 г. с псевдоним Иван, ползван е по изготвяне на анализи за контраразузнавателните служби на МВР и не е давал сведения за български граждани. Съдържанието на документите не е изнесено, тъй като те съдържали класифицирана информация. След разкритието Каракачанов заявява, че той е бил причислен към Трети отдел, който се е занимавал с Македонския въпрос и че и сега може да се подпише под становищата, които е писал тогава[1].Това е от Уикипедия - преценете си дали е направил нещо лошо
36
11
 
15
 
! Отговори
Солидарност е избора преди 11 години
По-добре късно,отколкото никога.Няма време за роене,единственото спасение за народа,колкото е останал е подкрепата за един съюз с ясни цели.Защото войната на мафията,облечена с власт срещу народа на този етап е в полза на мафията.утрешната дата е символична и много показателна.Целия ограбен и унизен народ трябва да е на улицата,защото в това е силата му.Само единен може да поиска възмездието,което не получи 22 години.
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виж му фигурата и как се е облякъл (шарден с визия на пайзано) и няма нужда да слушашс какви алабализми ще те облъчва.
34
6
 
4
 
! Отговори
Само НФСБ е за довер преди 11 години
Това е невъзможно. Всяка една от тези националистически уж партии преследва свои цели. Най-прилежната и умерено преследваща своите цели е Националния фронт за дпасение на България. Още повече, че е нова и муцуните в нея са нови, неизцапани през тези 23 години. На нея трябва да се даде възмжност да проведе националното обединение, така необходимо понастоящем и в бъдеще.
33
2
 
4
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Огладне ли бате...
32
15
 
1
 
! Отговори
Hitler ot Berlin преди 11 години
po dobre Osmansko ot kolkto NACI MAKEDONCI
31
1
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 11 години
Призивът е адресиран до лидерът на "Атака" Волен Сидеров, председателят на ПП "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов, председателят на СПС "Защита" Йордан Величков и "всички останали патриотични организации и сдружения".Трябва да бъде:Призивът е адресиран до лидерА на "Атака" Волен Сидеров, председателЯ на ПП "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов, председателЯ на СПС "Защита" Йордан Величков и "всички останали патриотични организации и сдружения".
30
5
 
7
 
! Отговори
nema EU za Maketata преди 11 години
vsi4ki Maketa van ot Balgaria , nema BG li4ni karti za vas ne ma i EU
29
2
 
1
 
! Отговори
predateli na BG преди 11 години
tea izkaraha Balgarskata Istoria 4e e Makedonska uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu