ВМРО иска националистическо съединение за изборите

Трябва да си подадем ръка в мощен патриотичен съюз, призова Каракачанов
Обновена: 5 сеп 2012 17:16 | 5 сеп 2012 16:25, Красимир Ангелов
147
ВМРО иска националистическо съединение за изборите
Красимир Каракачанов. Снимка: Булфото

За мащабно съединение на всички националистически партии и съюзи на предстоящите парламентарни избори се обявиха от ВМРО, ден преди честването на 127 години от Съединението на България.

Председателят на „войводите“ Красимир Каракачанов предложи в отворено писмо до лидерите на патриотичните  партии и движения да се организира обща среща до края на месец септември. На нея трябва да се съгласуват общи действия на предстоящите парламентарни избори, "за да докажат, че "Съединението прави силата" в името на националния интерес".

"През последните 22 години българският народ бе лъган, грабен и предаван от своите управници, които направиха всичко възможно да го разединят и противопоставят на враждуващи лагери, за да могат по-лесно да го манипулират", се казва в обръщението.

"Бъдещите поколения българи няма да ни простят, ако ние не си подадем ръце и съединени в мощен патриотичен съюз не дадем истинска патриотична алтернатива на досегашния политически модел на управление, който е на път да унищожи България", призовават още в Отвореното си писмо от ВМРО.

Призивът е адресиран до лидерът на "Атака" Волен Сидеров, председателят на ПП "Национален фронт за спасение на България" Валери Симеонов, председателят на СПС "Защита" Йордан Величков и "всички останали патриотични организации и сдружения".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
1
 
! Отговори
Smart ili svoboda преди 11 години
vsi4ki Makedonci van ot Balgaria , ne gi sikame tuka
107
0
 
0
 
! Отговори
CHE 50% МАКЕ преди 11 години
До IQ146 А ОТ КЪДЕ Е НАЧАЛНИЯ КАПИТАЛ НА ВЕЛИКИЯ БИЗНЕСМЕН И НАШ ПРЕЗИДЕНТ А ???
106
1
 
0
 
! Отговори
CHE 50% МАКЕ преди 11 години
До IQ146СКЪПИ БРАТКО НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ПЪРВАТА ЧАСТ,НО С ВТОРАТА ИЛИ СТЕ МНОГО *** ИЛИ ЖИВЕЕТЕ В ЧУЖБИНА ИЛИ СТЕ ОТ ГРОБ ??? БОЙКО Е НАЙ-ГОЛЯМИЯ КРАДЕЦ ОТ ВСИЧКИТЕ ДО СЕГА-СИНИТЕ ВЗИМАХА 10-15%,ЧЕРВЕНИТЕ И ПРИТУРКИТЕ ИМ 25% БОЙКО ВЗИМА 50% ВСИЧКО В МЕТРОСТРОИТЕЛСТВОТО Е ПРЕЗ НЕГОВИ ФИРМИ,70% ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ ФИРМИ СА НА НЕГОВО ПОДЧИНЕНИЕ,ЗАНИМАВА СЕ С ПРОСТИТУЦИЯ И НАРКОТИЦИ,КОГА БУЛГАРСТРОЙ Е БИЛ ПЪТИЩАР И Т.Н. И Т. Н. НЯМА БРАКО НИТО ЕДИН СВЕСТЕН В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ И ППРАВИТЕЛСТВО,А ОТ К
105
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
а наздраве!
104
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За отрицателно време арменците успели да изтласкат повече от местните дилъри. След няколко побоя и отрязани уши са превзети най-големите територии в Бургас и Слънчев бряг. Бос на наркобандата е 41 - годишен контрабандист с прякор Кобрата, който дълги години е работел в голяма московска групировка.
103
2
 
0
 
! Отговори
IQ146 преди 11 години
Всъщност това, за което съществува политиката като занятие и политиците като практикуващи го, е да работят за народните дела. Политики колкото щеш.. И по това се различават държавите-практикуват различни схващания как се живее по-добре, кое е по-добро. Дотук-добре, интересното става, когато в политиката влязат откровени КРАДЦИ, или по-лошо, когато ВСИЧКИ в ПОЛИТИКАТА са ОТКРОВЕНИ КРАДЦИ. Когато политиката стане основно и единствено средство за ЗАБОГАТЯВАНЕ на практикуващите я. Не знам как се нарича такава обществена система, но ние в България сме свидетели точно на това. Вече не е критерий и обект на спор каква да е политиката и как да се постига това и онова. В основен проблем се превръща опазването на общественото богатство от КРАДЦИ. Че без пари всякаква ПОЛИТИКА е НЕВЪЗМОЖНА! Просто НЯМА ПАРИ! А ВСЯКА година бюджетът събира 40-50 млрд.лв. Това са бая пари! Затова сега избираме политиците ЗА ДА НЕ КРАДАТ! Не е важно колко са компетентни, компетентността е твърде разтегливо понятие, важно е да не КРАДАТ! Ако Борисов НЕ КРАДЕ, ще го изберем пак, ако КРАДЕ, ще се оглеждаме и ще търсим друг, може би Кунева, може би Станишев, може би ГОЦЭ, може би Капон, може би Яне, може би Костов, може би СДС, може би Каракачанов, може би Слави Бинев, може би Доган, може би Каролев, може би Волен, може би тия от ТВ Скат, не им знам имената, може би Лидер на Ковачки, може би Марешки, може би ***, може би Пульо и т.н., и т.н... А може би някой ден и батко ви с голямото IQ или някой такъв като мен, знае ли някой? Според мен от всички изброени и реалистични възможности, бате ви Бойко Борисов НАЙ-НЕ КРАДЕ! И ИЗГРАЖДА ИНФРАСТРУКТУРАТА НА БЪЛГАРИЯ! Така аз мисля, затова ще гласувам за него! А на тия, дето плещят за диктатура, да попрочетат малко за Чили след Алиенде-най-корумпираното в чилийската история правителство, съставено от социалисти...А тези, за които интелектуалния капацитет на Борисов представлява лична обида, да си зададат въпроса няма ли да бъде обидно и приемливо ли е да те ЛЪЖАТ и КРАДАТ (псевдо)интелектуални титани и салонни лустросани типове...
102
0
 
3
 
! Отговори
CHE 50% МАКЕ преди 11 години
До АнонименСАМО, ЧЕ ПРЕДИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗГРАНИЧИМ ОТ ВСИЧКИ *** КОИТО НИ ЛЪГАХА ПРЕЗ ТЕЗИ 22 ГОДИНИ, ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ОМРАЗАТА И НАЦИОНАЛИЗМА "ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ РАЖДА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ" - И НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАВНОСТОЙНО И "НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО" И НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАКТО В ЕВРЕЙСКИЯ СЪЮЗ В КОЙТО НИ НАБУТА ОЛИГАРХИЯТА. ИСКАТЕ ДА СТЕ КАТО АМЕРИКАНЦИТЕ НАЛИ "СКЪПИ ПСЕВДОБЪЛГАРЧЕТА"??? САМО, ЧЕ ТАМ ПРЕД ВСЕКИ ДОМ СЕ ВЕЕ АМЕРИКАНСКОТО ЗНАМЕ !?!?!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ***.
101
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Националистическо съединение е наложително! С обща политическа програма, точка по точка! Не, само лозунги! За да има патриотична алтернатива на досегашния предателски политически модел, те трябва да получат мнозинство и да съставят правителство. Защото отпорът ще е жесток и ако не се справят, България ще бъде закрита от раз чрез международна изолация и чужда културна и икономическа инвазия.
100
0
 
3
 
! Отговори
ЗА! преди 11 години
Но, едно е да искаш, друго е да можеш. Искам националистичното обединение да ми изброи методите, с които държавата ще преодолее външния антибългарски натиск на разни велики империи от близо и далеч и как ще ги откаже от геополитическите им мераци на Балканите? Ще устоят ли на корупцията и заплахите? Ще посмеят ли да проведат реална лустрация на съществуващия политико-икономически елит в страната? Само буквата Н (национализъм) в абревиатурата не е достатъчна!
99
3
 
4
 
! Отговори
Митко72 преди 11 години
Това е начина да накарате такива като мене да видят алтернатива - обединение на ВСИЧКИ патриоти, но БЕЗ ВОЛЕН, КАРАКАЧАНОВ, РАСАТЕ и т.н., които носят негативи от всичките си действия и междуличностно противопоставяне, а сега да се прегръщат - кой ще им повярва ? Иначе ми са симпатични и ВМРО и телевизия СКАТ, но докато играят по отделно е безсмислено да очакват по-широка подкрепа. Ако се направи такова обединение успехът е гарантиран - съдейки по коментарите от уплашените им опоненти
98
3
 
4
 
! Отговори
От Русе преди 11 години
Като ги гледам тия "войводи", се сещам за оная бойна мадама с шишането дето им се кани: Е за наденицата ви утепах !
97
0
 
8
 
! Отговори
Ивайло Джилянов преди 11 години
Като чета коментарите и ми става мъчно за България. От тях излиза, че най-голямото зло в историята на България са ВМРО и Каракачанов. Единият се срамувал от кръвта си, като чуел за тях, другият говори, че ВМРО били крадци и ***... Хора, вие гласувахте за "спасението" Иван Костов, след това и за "спасението" Цар, след това за поредното "спасение" Бойко, а сега се готвите за поредния "спасител" Кунева. Е, кой ви е виновен- Каракачанов или плитките ви главички?! Ама от злоба ще се задавите...
96
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да сложи начело войводата Славчо от Пловдив, та да го унищожат съвсем това ВМРО барабар със всичките му разновидности. Където са били на власт са ги запомнили не като воеводи, а като пладнешки разбойници и никой не иска да чуе повече за тях.
95
4
 
1
 
! Отговори
1 преди 11 години
Един съвет отмен,към каракачанов и болен сидеров,с призиви турците вън,*** ***,избори не се печелят,живеем през 21век.
94
7
 
2
 
! Отговори
CHE -50% МАКЕ преди 11 години
ТОЯ *** Е ВРЕМЕ НЯКОЙ ОТ ЖАЛКАТА МУ ПАРТИЯ КОЯТО МЕ КАРА ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ КРЪВТА СИ ДА ГО ГРЪМНЕ ЗА ДА НЕ СЕ НАЛАГА АЗ ДА ИДВАМ С КАЛЪЧКАТА НА ДЯДО МИ - НАСЛЕДНИКА НА ЧЕТНИК КАСАПЧЕТО. БРАТЯ МАКЕДОНЦИ И КОМУНИСТИТЕ И ФАШИСТИТЕ "ДЕТО ГИ Е НЯМАЛО В БЪЛГАРИЯ" В НЯКОГАШНИТЕ ПАРЛАМЕНТИ СА ТРЕПЕРЕЛИ КОГАТО ПОКРЙ ТЯХ Е МИНЕЛ МАКЕДОНСКИ ДЕПУТАТ, СЕГА ВИ РЪКОВОДИ ***-ПАРДОН ГЕЙ!?!?!?
93
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледам снимката ми се гади!
92
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
cql svqt vi govori za obedinenie tolerantnoswt no kakto vinagi edno si znae ganq edno si pee vsi4ko na opaki pravite bre
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ba6 lai ...........rq toi zabraven ot boga
90
3
 
10
 
! Отговори
119 преди 11 години
НЕЩ*СТНИК,вместо да се правиш на политик с *** идеи, повикайте чужди наблюдатели за изборите,иначе ГЕРБ пак ще ни преебат!!!
89
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ei 4ovekat trabva da qde pusnetego vav parlamenta inak 6kembetomu 6te izpixne