Станишев: Обещанията на ГЕРБ за доходите са предизборно шмекеруване

Арогантната власт вече вярва на собствените си лъжи, твърди лидерът на БСП
8 сеп 2012 16:43,
756
Станишев: Обещанията на ГЕРБ за доходите са предизборно шмекеруване
Снимка: Bulphoto

Имаме власт, която е станала толкова оядена и арогантна, че вече вярва на собствените си лъжи. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който днес участва в 9-ия Национален събор на приятелите на Русия в България, цитиран от пресцентъра на политическата сила.

Станишев поздрави министъра на културата Вежди Рашидов, който единствен имаше куража да признае, че при настоящата власт този, който се подмазва на Бойко Борисов, си урежда живота и се облагодетелства. „Остава да каже и имената на хората, които са се облагодетелствали", добави лидерът на социалистите.

Лидерът на БСП отбеляза, че все повече българи отхвърлят цинизма и лъжите на ГЕРБ. Според него причината е, че колкото и да промиват мозъците с пропаганда, реалността в България се разминава с реалността на управляващите.

„Питайте хората по улиците, в магазините, на опашката, когато трябва да си плащат тока или водата - как живеят, когато ГЕРБ се хвалят какви велики неща са постигнали", обърна се Станишев към представителите на медиите.

Той обяви обещанията на вътрешния министър Цветан Цветанов за чудеса. „Всички разбират, че става дума за предизборно шмекеруване и хитруване", заяви лидерът на БСП.. "Инфлацията отдавна е изяла това, което обещават да увеличат догодина. Това е толкова цинично", добави той.

Станишев напомни, че вече три години политиката на ГЕРБ води до обедняване на българите и че доходите са замразени. Той отбеляза, че безработицата в страната вече засяга над 400 000 души, а още 250 000 българи са обезкуражени. Наред с това ГЕРБ смаза дребния и среден бизнес в интерес на своите приближени, категоричен бе лидерът на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
447
5
 
7
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
...*** *** ГЕРБРСКА ДОООЛНА...!
446
3
 
6
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
През 1923??? година взривиха покрива на църквата Св София за да убие царя на България и убиха над 100 "....ААЛЬОООУУУ ПРЕЗ 1925 ПАДНА ПОКРИВА БЕ БЕСЕН ГЪРБАФФФ...!
445
3
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Честит празник.Честит 9-ти септември на всички честни и почтени българи.Да сте живи и здрави.
444
0
 
7
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
... НЕЕ ЗА ВЕРВАНЕ *** ГЕРБ СА ПО ДОБРИТЕ ЦОЦИАЛИСТИ И НАИ ДОБРИТЕ КОМУНИЗИ...!....БАЦЕ СИ ПАЗИ ПАРТИИНАТА КНИЖКА У БАНКАТА ...ЗА ЦЕННИ БАНКОВИ КНИЖА...!....АКО ВААЗКРЪСНЕ ТОШКАТА ДА КАЖЕ ...ЕТО КАЗВАХ ВИ ....ПА СЪМ ПРЪВИ...!
443
4
 
18
 
! Отговори
Иларион Макариополск преди 11 години
Дядо ми когато беше жив разказваше за миналото, преди и след 9-ти, любима фраза му беше "от кадърния ратай ставаше чорбаджия, а некадърния ставаше комунист" колко много мъдрост има в тези думи на стареца умрял през 1978 година. Същото е актуално и сега 34 години по-късно.
442
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По добро за сега от ГЕРБ няма на червените мога да кажа чао
441
2
 
5
 
! Отговори
до 580 преди 11 години
Защо трябва да избирам между познати до втръсване лица, или ***? Има хора, които не са натрапвани по телевизията, но са много по-качествени.Избирателният закон е направен така, че едни и същи да ни управляват, докато нашата смърт ни раздели.
440
1
 
2
 
! Отговори
на 578 и други преди 11 години
Няма да се уморя да поправям грешките на неграмотните политикани-НЯМА "й" в множествено число!
439
2
 
12
 
! Отговори
Тимур преди 11 години
Честит празник!Деветосептемврийски поздрав до всички леви формации!
438
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Девето-Септемврийски коментар , за Българския преход : Преди Двадесет и три години Диктатура на Пролетариата !Днес след Двадесет и три години Диктатура , на МУТРЯТА !!!Да ни е честит тоз преход Братя ...Да се радват нашите деца ,Че по Скайп-а внуци гледаме със сватя ,И Гласуваме за ГЕРБ сега !
437
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
580...ка'иш некой требе да аресваме...Стига ни да аресаме ***...
436
2
 
3
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
.....БРОЕНИ ЧАСОВЕ ДО 9 СЕПТЕМВРИ ...МАНИФЕСТАНТИ ВЕЧЕ ЧАКАТ С ПОРТРЕТИ НА БАЦЕ НА ПЛОШТАДА...!...МАФЗУЛЯ ГО НЕМА ШО Г ДИМИТРОВ Е НЕДОСТОЕН ЗА ГЕНИЯ НА БАЦЕ...!....ЦЕЦО Е СААБРАЛ *** ЗА ЖИВА ПИРАМИДА НА КОЯ ШЕ СЕДНАТА ЦАЧКА ФИДОСКЯ И ДРУГИТЕ ДРУГАРИ ОТ ЦК НА ГЕРБ...!....ДЯНКУФ ШЕ БУДЕ ПУШТЕН С ПАРАШУТЕ НАД МАНИФЕСТАЦЯТА ШЕ ФРЪЛЯ ДОЛАРИ НА ТЪЛПАТА...!....ЦАЧКА СГОТВИЛА ЗА ПРАЗНИКО 1 МЛН ЧУШКИ БУРЕК...!...ПОТНИЯ ВЕСО НЕЕ СПАЛ ЦЕЛА НОЧ ОТ РЕПЕТИЦИЯ...ПЕЕ ПРЕД БАНКАТА ТА СЕ ДЕРЕ...!
435
8
 
3
 
! Отговори
До 476 преди 11 години
Като не долюбвате ГЕРБ и ББ поне се определете - кажете кого харесвате. Дали Мавъра Костов, дали снахата на политбюро Кунева, дали синчето на политбюро Станищко Мишока или пък пияндето Доганчо дето турския премиер прескочи при посещението си в България. Наистина ББ не е пример за изтъкване, но поне се опитва да свърши нещо полезно за страната. Всичката останала пасмина от червени до турско сини искат властта за да крадът.
434
3
 
9
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
До: номер 576Аз магистрали не ям!!! А пък и те едни магистрали ... да ти умре коня!
433
5
 
5
 
! Отговори
имигрант преди 11 години
Абе стига с това БСП, стига с тоя Станишев бе!!!Ееее, ГЕРБ - така, ГЕРБ - онака ... Че тея комуноиди от БКП/БСП какви са? Нали са същите - като наближат избори и веднага - заплатите ще увеличим, пенсиите ще увеличим, за "достойни старини", за болните ще се грижим, на ромите бира и кебапчета ...
432
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Обобщаване на управлението на СтаниШЕФ:1. Заложена бомба от 3 милиарда лева в бюджета.2. Заплатите на съшото ниво за 5 години.3. Еднократно подкупване на пенсионерите със 100 лева, които да могат да изхарчат само в хотелите на пиятелчетата на БКП.4. Спрени милиарди евро по ИСПА и инфраструктурни проейти спонсорирани 80% от ЕС.5. Неизпълнение на обещанието на този комсомолски секретар да разследва имотите крадливото "царче" НЕбългарин, Кобурготски.6. Преколонение пред Доган и шайката му.7. Турцизиране на България с новини и всякакви други видео материали по националната ни телевизия.8. Опит да задлъжнеем към Русия с 12 милиарда Евро за този ненужен АЕЦ - нуждите ни от ток няма да нарастнат, защото населението ни постоянно намалява и то благодарение на червено синята мъгла.... Ще спра до тук.====================================================Обобщаване на управлението на ГЕРБ1. Постоени магистрали и трамспортни артерии.2. Зашита на националния интерес и НЕучастие в НЕизгодни за страната ни проекти като АЕЦ Белене и Бургас-Александруполис.3. Арести на на много мафиоти като Ал Петров и структури на октопода свързан с него. За съжаление съдът ни още е много червен и пусна доста от тези иначе углавни престъпници.4. Балансирана финансова политика - НЕвземане на заеми, съкращавае на държавните разходи и париране на инфлацията. Дянков е непопулярен имено защото изгони един куп държавни служители, които само пият кафе и пушат цигари през работно време.5. Уволянване на министри, които не си вършат работата - за първи път в историята на българските правителства от 1989 насам.
431
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тъпия пед*рас посерГей стаНищов па се изпущила разултата на изборите ще е пак като преди - бой до посиране на куманизките ***
430
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Според мен пък е време да се забрани на всички от ДС + децата им да се занимават с политика в България (поради факта че са национални предатели) но за жалост това няма да стане в близките години...
429
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БКП-БСП лъжат и шмекеруват от 1891 год. българският народ. Особено са нагли в лъжите си след 1944 година след като управляват България в типично фашистко-тоталитарен стил. 60 години след фашитката власт на БК-БСП България е съсипана тотално. Няма нещо което да работи и функционира нормално. Най -зле е демографски. Българите след 20-30 години ще намалеят значително , а изчезването е гарантирано. Това което турците не успяха за 500 години , българските комунисти го постигнаха само за 60 години. Българи унищожиха българите щото за да запазят краденото с години от гърба на народа.Срамота!Къде е моралът на Станишев, че да задава такива въпроси. Сарказмът му е неуместен в момент в който оцеляването за българите е толкова критично , а вината на БКП-БСП толкова явна и голяма.Срамота!
428
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
kvo draskate rysia ta rysia,ne vijdate li che tia sazdadoxa gropirovkite borcite sasipaxa i razprodadoxa balgaria tia predateli i izmenici prodajnici koito naroda triabvashe dosega da gi izbesi.te sasipaxa armiata s amerikanskite gospodari tezi izmamixa naroda s privatizaciata stanaxa bankeri miliarderi s parite i zlatoto na balgaria .tezi nwe sa komynisti a alchni izmenici .no i dneshnite ne sa kapitalisati zashtoto kapitalizma e vid komynizam.