Станишев: Обещанията на ГЕРБ за доходите са предизборно шмекеруване

Арогантната власт вече вярва на собствените си лъжи, твърди лидерът на БСП
8 сеп 2012 16:43,
756
Станишев: Обещанията на ГЕРБ за доходите са предизборно шмекеруване
Снимка: Bulphoto

Имаме власт, която е станала толкова оядена и арогантна, че вече вярва на собствените си лъжи. Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев, който днес участва в 9-ия Национален събор на приятелите на Русия в България, цитиран от пресцентъра на политическата сила.

Станишев поздрави министъра на културата Вежди Рашидов, който единствен имаше куража да признае, че при настоящата власт този, който се подмазва на Бойко Борисов, си урежда живота и се облагодетелства. „Остава да каже и имената на хората, които са се облагодетелствали", добави лидерът на социалистите.

Лидерът на БСП отбеляза, че все повече българи отхвърлят цинизма и лъжите на ГЕРБ. Според него причината е, че колкото и да промиват мозъците с пропаганда, реалността в България се разминава с реалността на управляващите.

„Питайте хората по улиците, в магазините, на опашката, когато трябва да си плащат тока или водата - как живеят, когато ГЕРБ се хвалят какви велики неща са постигнали", обърна се Станишев към представителите на медиите.

Той обяви обещанията на вътрешния министър Цветан Цветанов за чудеса. „Всички разбират, че става дума за предизборно шмекеруване и хитруване", заяви лидерът на БСП.. "Инфлацията отдавна е изяла това, което обещават да увеличат догодина. Това е толкова цинично", добави той.

Станишев напомни, че вече три години политиката на ГЕРБ води до обедняване на българите и че доходите са замразени. Той отбеляза, че безработицата в страната вече засяга над 400 000 души, а още 250 000 българи са обезкуражени. Наред с това ГЕРБ смаза дребния и среден бизнес в интерес на своите приближени, категоричен бе лидерът на социалистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


756
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
407
8
 
7
 
! Отговори
До учуден преди 11 години
Твоят кумир Тиквата и Путкинов си бъркат по дупките и за това плащаш газ през *** си герберско селендурче.
406
8
 
9
 
! Отговори
Констатация преди 11 години
На необразованите герберски чалгари постоянно им се привиждат комунисти,Позитано,Кутевци и тем подобни. Поради слабо развити умствени способности за тях всеки който не е съгласен с банкянският селендур трябва задължително да е червен. Прости,по-прости,най-прости,също като бащицата тиква.
405
4
 
10
 
! Отговори
Ох Боже преди 11 години
Директива от пиар центъра на нашата партия Герб :Всички които са против нашето управление да се наричат "***" , "червени" и "бесепари" Това е нашата защита срещу 90 процента от населението които са срещу нас ! Нищо че ние сме истинските наследници на БКП.1. Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. Известен с това, че отказва да се деполитизира от редовете на БКП и да захвърли партийната си книжка, поради което е уволнен от деполитизираното МВР. Бодигард на Тодор Живков.2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. Известен с това, че поради невероятния си интелектуален потенциал завършва ВИФ задочно само и само да бъде назначен в структура на ДС.3. Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС.7. Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова.8. Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП.9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП,10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.12. Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП...Mинистър на регионалното развитие и строителството Лиляна Павлова е внучка на партизанин от бригадата Чавдар, твърдят отлично запознати. Дядо й Георги Павлов е роден в Етрополе и през 44-та г. става партизанин в бригада Чавдар. След това заема високи постове, сред които директор на Химкомбината в Димитровград, член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията и председател на комитета за опазване на природната среда. Министър Павлова е кръстена на баба си Лиляна, която е била политическа затворничка през 44 г.Апартаментът на баровския столичен булевард Джеймс Баучер, който министър павлова е посочила в декларацията си пред Сметната палата, е наследство точно от дядото партизанин. В него Георги Павлов е живял до смъртта си преди няколко години, припомнят си съседи.
404
5
 
9
 
! Отговори
Ще се види преди 11 години
Преди ГЕРБ да си признаем също си беше мизерия. Но се намираше работа. През шест месеца се покачваха пенсии. Заплатите също леко полеко. Имахме чужди инвестиции. Имахме някакъв растеж макар и слаб.Сега тези автомагистрали с които се хвалят са построени с европейски пари. Не се знае къде отиде резерва. Похарчени са милиарди за три години.Безработицата е много висока. Единственото което ни държи все още е валутният борд.Реалната себестойност на лева е 8 лв за евро. Реалната безработица е 30%.Увеличават се заплатите на администрацията. Полицаите също са добре все пак правителството има нужда от тях.Медиите особено телевизиите са под натиск.ГЕРБ "инвестират" и в интернет с платени коментатори то си личи.Целта е да се покаже, че уж не всички се оплакват а само "комунистите" - Тройната Коалиция"които останали гладни" и "пищяли по форумите" от една страна а от друга недоволнитеда се почувстват виновни за лошото си състояние понеже има хора които са добре и всъщностнещата изобщо не са зле и всичко е ОК.Тези манипулации имат ефект няма спор но този ефект е краткотраен.Все едно да скриеш фекалий със сняг. Рано или късно всичко ще излезе наяве.
403
6
 
9
 
! Отговори
Тъжно герберче преди 11 години
Ох, още една година. Не остана много. Чета форумите на ляво и на дясно и виждам колко много ни обича българският народ. Ще се бяга, няма начин. Извинявайте българи,изгаврихме се с вас, лошото е че този кофти гаф който опитахме ще ви коства най-малко 10 години беднотия.
402
6
 
7
 
! Отговори
ДО 533 преди 11 години
СУРОГАТНАТА ЧАЛГАРСКА ЧЕРВЕНА МОДЕРНА ЛЯВА ЛИЦЕМЕРНА КОМУНИСТИЧЕСКАКРЕМЪЛСКА ***,НЕОТГОВАРЯ ПО СЪЩЕСТВО,А ЗАХАПВА Я ГОЛЯМАТА БУКВА НА НЯКОЙЯ ЧЕТВОРКАТА ИЛИ ШЕСТИЦАТА.НЕ СЪМ КОМУНИСТИЧЕСКИ БЕЗДАРЕН И НЕГРАМОТЕН МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА И ДАЖЕ НЕПИША КЛАСНО ПО ЛИТЕРАТУРА,А НАЙ--ВАЖНОТО ЕЧЕ И ТЕЗИ,КОИТО ПИШАТ ЗАБЕЛЕЖКИТЕ СЪЩО ПРАВЯТ ГРЕШКИ,АКО СЕ ВЗРЕ ЧОВЕК,НО НЕЙСЕ.ТОВА ЧЕ ВИ ИМА В РОДИНАТА НИНИ КАРА ДА СЕ СРАМУВАМЕ ЗАРАДИ ВАС.ТОЛКОВА ПЕЩЕРНИ КОМУНИСТИ И В КРЕМЪЛ НЯМА !...
401
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
При правителството на Станишев много изкъсо се следеше кои случаи са интересни на ес, кои са им определящи и върху тях се работеше. И пак се оакаха. Танов, който беше шеф на ГДБОП подаде оставка по негови думи, защото работата му е възпрепятствана от по - високо, удрят се само дребни риби за реклама.
400
6
 
3
 
! Отговори
МАГАРЕ преди 11 години
егати тъпите писачи
399
7
 
10
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
Върнах се от България преди няколко месеца. Още съм депресирана. Някои ще кажат- тая пък какво циври.Намерих само слабо развиващи се хора които подкрепят техният тиранин Герб. Гнусни чалгарски клишета се чуват от всякъде: "Бойко е пич", "Няма алтернатива", "Строим магистрали". *** властват докато българите им плащат домакинските сметки. Простотия и неграмотност е обхванала цялата страна-телевизионен канал ми предава новини на турски, след това порой от турски сериали. Всички главни телевизионни канали хвалят спасителят Бойко. Цените в магазините по-високи от тези на запад, а заплатите по-ниски от тези в Африка.Какво става?
398
6
 
8
 
! Отговори
Внимание Опасно преди 11 години
Скоро ще изпълзят верните на диктатора и ще обявят всички които са против кухата тиква за мръсни червени ***. Ще ги познаете по крещенето с главни букви, писане на лайняница и чалгарски простоват стил използващи 4 за ч и 6 за ш.530 е вече тука.
397
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С.Данаилов 2007 - "мутрите се цивилизоваха. " Правителството на Станишев заливаше с афери и скандали, които всячески прикриваше. Овчаров защо подаде оставка, Петков - официално заради озоновата дупка. Истинската причина - енергийна мафия, маджо, галеви, маргини... и то когато народа разбра за това
396
6
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
Естествено е по това време на ноща да е пълно с грухливи пияни селски подръжници на герб. За тях една шопска и няколко ракии е постигнатата цел в живота. Глупавите обещания и неспокосаните приказки на плешивият банкянски глиган са като музика за техните уши. Едно две парчета на Азис и Ивана и затъпяването е тотално. Как умело герб се бъзика с простолюдието.
395
6
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
GEI4O SERGEI4O DA OTIVA DA DYHA .2O GOD QDOHME POPARATA NA KOMYNISTITE .A PREDI TOVA I NA6ITE RODITELI.GEI4O SERGEI4O DA VARVI DA DYHA PO EVROPATA I NAS BALGARITE DA NI OSTAVI NA MIRA .PAK I SLED 10 GOD 6E IZMRAT VSI4KITE MY BABI4KI I DQDKOVCI DETO SEGA MY ......DA VIDIM TOGAVA ZA GEI4O KOI 6E GLASYVA .
394
6
 
5
 
! Отговори
ДО 521 преди 11 години
НЯМА ДА ТЕ ПИТАМ ОВЧАРОВ ЛИ ТЕ ИЗДЪРЖА В ЕВРОПА ИЛИ МАСЛАРОВА,А САМО ЗАЩОВСЕ ГЛАВНАТА БУКВА МИ ДЪВЧЕТЕ ?ЗА ГРАМАТИКАТА СЪМ СЪГЛАСЕН,ЧЕ СЪМ НЕГРАМОТЕН,КОЛКОТО МИНИСТЪРА ВИ НАКУЛТУРАТА ЗЗЗЗТЕФАН ДАНДАНИЛОВ.БЪДИ ЗДРАВ ЗА ДА ХАРЧИШ ПАРИТЕ КОИТО ТИ ПРАЩАТ КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ.
393
6
 
3
 
! Отговори
beerres преди 11 години
тези болните от спин ,не разбрахали ,че стях е свършено. НЯМАМ ПРЕДВИД ДЕИСТВИТЕЛНО БОЛНИТЕ ОТ СПИН/
392
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очевидно българските комунистически лакеи са решили да направят всичко според силите си, за да угодят на кремълските си другари. На всичкото отгоре БСП се готвела да се връща пак на власт! Е, това вече е прекалено. Но комунистическата наглост и гьонсуратлък в демагогията и популизма нямат граници.
391
5
 
7
 
! Отговори
T.N.T. преди 11 години
ХОРА БДЕТЕПОСЛЕ ПАК ЩЕ МИ РЕВЕТЕКОМУНИЗМА ЯКО СТИСКАЗА М'ДЕТЕ,ПОСЛЕ ПАКЩЕ МИ РЕВЕТЕ...НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЛИЛИПУТКИТЕ.
390
6
 
12
 
! Отговори
България 2012 преди 11 години
Разни кухи необразовани чалгарчета обикалят с по пет лева джобни пари и се наслаждават на лъскави билбордове,двайсетина километра магистрали и силиконови пачаври които хвърлят гюбеци в нощнтите чалготеки. По някакъв начин са се сдобили с втора ръка лаптопче и 30 инчова плазма. Това е. Всичко е наред. Те вече са наравно с истинските европейци. Браво, Бойко ни доведе до тази светла действителност. Ура! Тези същите не осъзнават че все още се въргалят в постелите на майка си,ядат фасулчето и се молят за 3-4 лева да може да се доберат до близкият мегдан и да срещнат останалите от съмишлениците си. "Бойко е велик","Ние строим магистрали","Няма друга алтернатива", "Червени ***","Мръсни ***","Платени драскачи". И колко още други любими клишета набити в *** им необразовани канчета от закупенати от режима медии.(Умните знаят че повечето телевизонни канали и гнусните жълти медии са завербувани от хунтата Герб. Те все още си въобразяват че в 21и век Интернет не съществува и могат да бълват помия). Накрая след като се напушат и похарчат тези 5 лева ще се върнат у дома. Ще пуснат българска телевизия,ще чуят новините на турски,ще изгледат листопад. Ако са късметлии може и Азис да хвърли някой гюбек и Ивана да изграчи последният си хит. Няма значение,веселба да става. Утре ще се събудят и главатарят Боко ще изгрее на екрана. Той ще ги стопли отново с известните слова: Повишение на заплатите няма да има,Повишение на пенсиите абсурд. Болници,училища и такива подобни скоро не се предвиждат.Вие сте кучета и АЗ съм вашият кучкар,садете картофи и се радвайте че ви има. НО,голямо НО. Няколко мижави спортни залички и още десетина километра магистрали се плануват за близкото бъдеще. Всички си отдъхват- Ей голям пич е този Бойко бе,ние сме европейци направо. Да живее вождът!!!
389
4
 
12
 
! Отговори
Невежество преди 11 години
Скандал след скандал още от първият ден на това циргаджийско правителство. Едва ли някои може да събере и постави в електронна дата всички гафове откакто завзеха власта. Само няколко от последните като:Договор за изсичане на горите за техните приятели олигархи.Повишение на електричеството.Поставяне на *** мутра в учебниците.Възпяване на простакът в песен-чист комунистически тоталиризъм. Закупуване на повечето телевизии и вестници за собствени нужди. Опит да заглуши и свободният интернет.Педофилските наклоности на банкянският селендур.И още няколко стотин подобни провала на това некадърно правителство.В която и да е нормална европейска държава, само за едно от тези издевателстава тиквата щеше да се е търкулнала и ще отговаря пред европейският съд.НО не и тук,още се шири на ляво и дясно и режи всевъзможни лентички.Тези лапащи големите пари около него,тези обвързани с неговото мафиотско минало се радват и се съгласяват.Понеже болшинството от здравомислещи интелигентни българи напуснаха отдавна, останаха една малка група от простолюдие с основно образование които се лигавят и умилкват около банкянският селендур и се радват на трохите които им подхвърля.
388
9
 
11
 
! Отговори
От истинска Европа преди 11 години
"НА ВАС СПИНИШЕВИТЕ МОДЕРНИ ЛЕВИ КОМУНИСТИ НЕ ВИ Е ВУСТАТЪЧНО,ЧЕ НЕХВАЛЯ БОИКО,А ИЗКАТЕ КАТО ВАС ДА СЕ ПРЕВЪЗНАСЯМ ПРЕД ДВАТА ЧИФТА ЧЕРВЕНИ ТЛЪСТИ МОДЕРНИ ЛЕВИ БУЗИ НА СПИНИШЕВ,КОЙТО ПРИ ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е БЪЛГАРИН. Е,ДА ВИЕ КОМУНИСТИТЕ НАЛИ СИ ПАДАТЕ ПО ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО... Е,И ТУК МЕ НЯМА.АЗ СЪМ СКРОМЕН БЪЛГАРИН И САМО БЪЛГАРИН,ЧИИТО ПАТРИОТИЗЪМ НЕМИНАВА ПРЕЗ КРЕМЪЛ. НЕ СЪМ ОТ ВАС УВАЖАЕМИ ВИДИОТЕНИ КОМУНИСТИ--КОЛКОТО И ДА ОТРИЧАТЕ,ЧЕ СТЕ... "Типичен коментар на *** необразован гербер с дузина грешки. На всичкото отгоре крещи с главни букви.Какъвто вождът такива и последователите му.Добре че умните се изнесохме на време и останаха само *** като този.Успех на шепата интелигентни българи които се стягат за спасение от хунтата Герб.