Полицаи носят пица без зеленчуци на Дянков

От градинката пред МВР протестът продължава към МФ
23 сеп 2012 17:17, Петя Славова
291
Полицаи носят пица без зеленчуци на Дянков
Снимка: Булфото

Пица без зеленчуци ще занесат протестиращите близо 500 полицаи днес в сградата на Министерство на финансите . Тя е наречена на името на финансовия министър Дянков.

Още по темата

С шествие от градинката до МВР до МФ и обратно, протестищите за пореден път ще изложат исканията си за по-добри условия на труд. Към тях се присъединяват надзирателите от затворите в страната и митнически служители.

Шефът на полицейския синдикат Валентин Попов заяви, че досега до премиера са написани над 70 писма от февруари до днес.

На нито едно от тях обаче синдикатите не са получили отговор, пише БТА. Два пъти са уведомили и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за протеста днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
235
1
 
0
 
! Отговори
ak47 преди 11 години
Като почнете да си вършите работата,както трябва и народа не вида че когато им трябвате нищо не правите затваряте си очите.За какво ви е по голяма заплата като нищо не вършите!? иначе сте със претенции и тая постна пица е много глупава идея..аман от простотии
234
1
 
1
 
! Отговори
ANONIMNA преди 11 години
POLICAI PROTESTIRAT ISKAT PARI ZA KVO ZA TOVA DETO NI6TO NE PRAVQT LI.NIKAKVI PARI NA TIQ REKETIORI MRASNI SLUGI NA UPRAVLQVA6TATA MAFIQ DERAT NARODA KOLKOTO MOGAT NIKAKVI PARI ZA TQX.PARI ZA RABOTNICITE DETO BLASKAT V PRPVINCIQTA ZA 200LV SRAMOTA
233
1
 
0
 
! Отговори
краставичар преди 11 години
На Дянкофф, трябва да му се завре отзад, един зеленчук, дето съдържа 97% вода!!
232
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
v BG ima li vaob6te POLICIA , tva sa Partizani ot 1940 godina
231
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
искат високи заплати, а как се справят с работата си? как защитиха децата в катуница? нямаше ги когато убиха ангел и павел, затова пък цялата пловдивска полиция и жандармерия се изсипа в катуница да охранява *** фамилия рашкови когато бяха застрашени. с тези си действия да не чакат подкрепа от нас.
230
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Вдигнете заплатите на редовите полицаи с 25 процента а на тия в канцелариите ги намалете с толкова.Така дори и бюджета ще е на плюс.
229
0
 
1
 
! Отговори
bat ivancho преди 11 години
Bravo nomer 260-ti , nerazbira li tozi narod igrite koito si igraqt vutre v sistemata tezi ovchari ooo pardon za izraza tezi malki bezobidni , ysmihnati I bezstrashni tupanari.DOKOGA zabludi za naroda ta toi znae vsichko ama go e strah ot tezi chudovishta oblecheni vuv vlast,polovinata nezaslujavat I troha vnimanie -mazni maznici, bezsramie I naglost uvolnenie za vsichki ot tozi miting. Da hodat da rabotat I da mulchat
228
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
прав е 227 не сама ченгетата , и на очилатия гном хората взимат много повече от бонуси и премиални , и то всяка година !!! Вие в старшинките се огледахте , аре стига тая българска завист !! За да сме добре трябва да има за всички , трябва парите да се въртят между хората !!!!
227
0
 
5
 
! Отговори
Ами финансистите преди 11 години
дето си раздадават скрито по няколко хилядарки всяка година. По една втора заплата вземат всички дето работят с европейски проекти и нали всички проекти минават през Дянков...И те и много други вземат по 10 заплати при уволнение. Да не казвам какво е в Ръководство въздушно движение - 30 години - 30 заплати. А магистрати, депутати... Издънков да почне орязване на привилегиии от своето ведомство
226
6
 
7
 
! Отговори
Егати гьонсуратите преди 11 години
Това полицайте в България са по-нахални и от тахтабите.Абе не виждат ли, че половината престъпност иде от тях, а тези от тях които не са престъпници стоят в състояние гъ*обрък (това е едниственото им действие)
225
6
 
4
 
! Отговори
"народната" преди 11 години
"Предстои зима, която по нищо няма да се различава от тази през 1997 година. И тогава между "народната" любов и парламента ще застанат служителите на МВР, които с щит и телата си трябва да пазят народните представители от народа" Такава наглост и цинизъм е това изказване! Излиза, че основната задача на 300.000 служители на МВР е да пази корумпираните политици от хората??? Гласувайте за милциционерите отново!
224
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Г-н министър,премахнете привилегиите на държавния апарат в България! Никакво пенсиониране на 45 години, заплати на куп при пенсиониране, почивки, дрехи, неплащане на осигуровки и пр. привилегии.......Редуцирайте щатовете в НАП, МВР, съдебна система, разпродайте всички ненужни активи на тези ведомства от типа на почивни станции, къщи за гости и др........, въведете нови конкурси и атестации на служителите както в частните фирми.............и чак тогава мислете за вдигане на заплати!
223
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заплатите на полицаите са явни.Там няма сива икономика и втора ведомост, която данъчните не виждат.Ще вземат 20 заплати при пенсиониране, а разни чиновници всяка година си дават бонуси по-големи от тези 20 заплати.Наистина, на фона огромната мизерия са много и натоварват актуалния бюджет.Нека ги направят 10, 6 или 4, но ежемесечната заплата да е европейска, а пенсията 70 % от нея.
222
4
 
10
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 11 години
Добре искат увеличение на заплащането, а защо не искат да се изчисти МВР от безотговорни полицаи, които само си разкарват униформата и не вземат отношение към проблемите на гражданите? Защо не вземат отношение към колегите си, които са вдигнали краката по столовите в заведенията и чоплят слънчоглед или пият кафе, за което получават обезщетения? Защо не вземат отношение към колегите си каращи автомобилите си без минат технически преглед, винетка, гражданска отговорнос, без колан и несъобразена скорост? Много още мога да напиша, но наистина трябва да имаш голямо дебелоочие, за да искаш да работиш и втора работа, когато има ръст на безработицата в страната. Г-да полицаи вижте какво преставляват вашите колеги и как си изпълняват своите задължения и тогава ако не ви е срам излезте и протестирайте.
221
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
Браво на полицаите и за протестите им и за посната пица която ще носят на очилатияА за всички които в коментарите плюете полицаите че желаят увеличение на заплатите си се замислете дали целия Български народ не трябва да излезе и да се пресъединиме към тях
220
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 11 години
265Стига с това 60 000 . Като гледаш , как е в Германия , помисли каква цифра ще се получи , ако прибавиш и пожарникарите , спасителите и другите служби , които са в нашето МВР?
219
0
 
5
 
! Отговори
Баче Кико преди 11 години
До до 261Пак нещо се пънеш като кръжочник от НБУ и пак не отговаряш на поставената тема.Против протестите на кои си, на всички които си защитават правата ли.Да не би да си от онези, на който до обяд са им виновни останалите, а следобяд се сърдят на себе си.Относно малката глава, тя не е за мислене, а е за е****.Хайде със здраве и един по-здрав от Баче Кико! П.С. Защо се плюе против всеки които си претендира правата.
218
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Германия има 200 000 полицаи на 80 милиона население. Ние имаме 60 хиляди милиционери на 7 милиона население. Ето къде да се търси начин за увеличение на заплатите. За съжаление в ченгесарска държава, желание за реформи в милиционерското министерство, едва ли ще се намерят.
217
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато протестират с пица нищо няма да постигнат. Палка му трябва на Дянкоффффффффф за да разбере в какво положение се намира народа.
216
5
 
3
 
! Отговори
до 261 преди 11 години
Баче, *** ли си или добре имитираш ? Против протестите съм им защото тяхното лапане е за МОЯ сметка ! Схваща ли го малката ти главица ?