Полицаи носят пица без зеленчуци на Дянков

От градинката пред МВР протестът продължава към МФ
23 сеп 2012 17:17, Петя Славова
291
Полицаи носят пица без зеленчуци на Дянков
Снимка: Булфото

Пица без зеленчуци ще занесат протестиращите близо 500 полицаи днес в сградата на Министерство на финансите . Тя е наречена на името на финансовия министър Дянков.

Още по темата

С шествие от градинката до МВР до МФ и обратно, протестищите за пореден път ще изложат исканията си за по-добри условия на труд. Към тях се присъединяват надзирателите от затворите в страната и митнически служители.

Шефът на полицейския синдикат Валентин Попов заяви, че досега до премиера са написани над 70 писма от февруари до днес.

На нито едно от тях обаче синдикатите не са получили отговор, пише БТА. Два пъти са уведомили и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за протеста днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
3
 
4
 
! Отговори
$! преди 11 години
В РБългария представителната демокрация не работи и Никога няма да заработи.23г. е Достатъчно доказателство.Единственият Изход за Гражданите, ако Нямат желание да се повтори всичко Отново и Отново е Пряката Демокрация.Пряка Демокрация или Мутрокрация(представителната демокрация), това е Следващият Избор!Граждани направете Своят Избор Сега! В противен случай, Знаете какво Ви Чака! W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $!
174
1
 
4
 
! Отговори
бай преди 11 години
До ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИХайде не се пъни като кръжочник от НБУ и стига си дрискал простотии по форумите.
173
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Наглостта на куките да искат повишение на заплатата си в деня на смъртта на Ангел от Катуница заслужава само куршум от армията
172
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да вдигнат на тези които се гонят и бият по-улиците с ***, но ония дремещите на бюрата НЕ.
171
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само с мерака им да могат да работят нещо не мога да се съглася. Това време им е дадено да си отпочинат и после с нови сили да се борят с ***. Те ако хукнат да работят на частно няма да има как да съберат сили. На когото не му харесва, че не може да работи на две места да си взема шапката и да отива другаде, да го видим там дали ще може. Частника държи хората си по 14 ч. на работа, а им плаща за 2 ч.
170
0
 
1
 
! Отговори
до199 от ПЛЕВЕН преди 11 години
Защото на Плевенското МВР все още е министър РУМЕН ПЕТКОВ.
169
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вие бе милиционерчета защо не вземете да протистирате срещу пенсионираните ви началници които ви отварят работа вместо да си пиете кафенцето ходите да гоните бандити от бандите на вашите генералчета ,да ви напиша ли имена все ЧИСТИ И СВЯТИ БИЗНЕСМЕНИ и всичките бивши ваши началници минали на другият бряг. Страх ли ви е ,ами махаите се бе станете санитари във родилен дом.Други ще доидат по млади и без страшни ,че взе да ни писва вече от тоя филм
168
1
 
2
 
! Отговори
кривк*р преди 11 години
До ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ"...НЯМАТ ПРАВО НА СТАЧКИ И РЕКЛАМАЦИИ!" Ти чел ли си или поне прочел ли си ЕКПЧ/ако не си прочети я/. Всеки има право да си защити правата.Защо /не/мислиш, че в частния сектор няма таван на заплатата - ИМА за обикновенните хора, а за онези с наколенките в частния сектор или в държавната служба може да е по-висок дохода. Не е необходимо да си много кадърен за да имаш високи доходи, друго трябва...
167
2
 
1
 
! Отговори
СВЕТОВНАТА БАНКА преди 11 години
ДЯМКОФ Е ПИЧ !!! :)))
166
0
 
2
 
! Отговори
hefest преди 11 години
до Гошето не мога да се съглася с теб може и да има по умни полицаи от мен ама аз поне не познавам такъв .Имам 3 трима мои съученици които станаха полицаи щото нищо друго не излиза от тях освен биячи .И не виждам с какво са по кадърни от останалите хора.Можеби в прибирането на рушвет.В скатаването в криене по храстите или в разсъждения на тема МИ КВО ША ПРАИМ СИЯ.По мое мнение ще има повече ченгета дето ще платят пари за да работят на Църна Маца примерно без заплата защоли
165
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Защо няма реформа във тъи наречени силови структури.Защо полицеиски шефове,ченгета,инспектори и др.продължават да прекриват свои /бивши колеги/ от престъпният контингент. Защо полицеиски патрулки разкарват *** *** по /магистрала/Хемус между Долни Дабник и Долна Митрополия, сабират ли оборота бе господин Цветанов, ЗАЩО ДА ВИ ПОДКРЕПИМ
164
3
 
7
 
! Отговори
нина преди 11 години
Кой биеше,протестиращите пред НС,кой ги гонеше по улиците и се гавреше с тях,и сега ми говорите за солидарност!!!ей хората не забравят погледнете,хората в очите какво виждате?!не ви ли писна да ви се повтаря,и повтаря щом не ви харесват условията на труд напуснете,имайте чест и достойнство!!!на тоя народ му писна вече от кърлежи.......
163
2
 
3
 
! Отговори
ок преди 11 години
А защо не отидат при него с палките?
162
0
 
5
 
! Отговори
$! преди 11 години
Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши ~2012~.~1<>@~13 $! Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.
161
0
 
11
 
! Отговори
ехолог преди 11 години
в България 2000000 работещи плащат по 1000 лева всеки за да се издържа полицията. Толкова ни струва правото да ни обират къщите и да ни дебна по пътищата с въпроса "Сега кво правим" ами за половина от тези пари всеки може да си наема охранителна фирма и да се върже към СОТ и да знае, че наистина собствеността му се охранява. А нагледците искат вместо по 1000, да им даваме по 1250 лева от нашите пари.
160
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До hefestОт толкова много работа,кога ти остава време за лични наблюдения ?
159
0
 
8
 
! Отговори
ако ви увеличат преди 11 години
заплатата, пак ли ще излезете срещу останалите българи, които решат да протестират за собствените си заплати и за правото на живота на всички ни?!
158
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
179,надрискал си днес всички форуми с простотиите си,я кажи коя централа ти плаща да си пишеш глуповатите изложения,които не защитиха никаква теза,а затвърдиха убеждението,че си твърде елементарен и прозрачен,че даже и за кука не ставаш,а само за форумен ***.
157
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато НИЕ протестираме,те излизат С ПАЛКИ СРЕЩУ НАС. Затова НЕ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ!
156
1
 
3
 
! Отговори
Гошето преди 11 години
Стара и характерна българска черта : По-простия завижда на по-умния,по-бедния на по-богатия,по -некъдърния на по-къдърния,неуспелия на успелия и тн. Не стига , че му за вижда , ами го и мрази ! А не по лага никакви усилия да стане , като тези , които мрази !