Полицаи носят пица без зеленчуци на Дянков

От градинката пред МВР протестът продължава към МФ
23 сеп 2012 17:17, Петя Славова
291
Полицаи носят пица без зеленчуци на Дянков
Снимка: Булфото

Пица без зеленчуци ще занесат протестиращите близо 500 полицаи днес в сградата на Министерство на финансите . Тя е наречена на името на финансовия министър Дянков.

Още по темата

С шествие от градинката до МВР до МФ и обратно, протестищите за пореден път ще изложат исканията си за по-добри условия на труд. Към тях се присъединяват надзирателите от затворите в страната и митнически служители.

Шефът на полицейския синдикат Валентин Попов заяви, че досега до премиера са написани над 70 писма от февруари до днес.

На нито едно от тях обаче синдикатите не са получили отговор, пише БТА. Два пъти са уведомили и министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов за протеста днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
1
 
6
 
! Отговори
кривк*р преди 11 години
До Bai Hoi"Kak nevie sram ve gospoda policai povecheto hora se scepvat ot rabota za 400 lv vie nishto nepraite i ste nedovolni ot 1000 kato nevi iznasq anpuskaite ve !!! 99% ot vas sa korumpirani !!!"От коментара ти, не става ясно дали считаш заплатата от 400 лева за достатъчна или заплата от 1000 лева за малка.Нима тези които работят за 400 лева, не искат да взимат повече и тях ли ще оплюваш и няма да подкрепиш.
154
0
 
4
 
! Отговори
Митко преди 11 години
До ДО 172И още : Д питат всеки срещнат : Ти терорист ли си ? Прав е 175 ! Ако си зададат въпроса : С какво и в какво са добри , ще останат потресени . Едва ли ще могат да намерят разумен отговор!
153
6
 
13
 
! Отговори
hefest преди 11 години
Аз съм от Панагюрище и ми направи впечатление че и нашите милиционери също били подкрепили протеста.Аз например работя в частна фирма на ден през ръцете ми преминават по няколко тона стомана независимо от атмосверните условия.Зимата например работим при минусови температури и до -20 -25 градуса.Ако са им малко парите на нашите ченгета да заповядат да видят как се изкарват 1000 лева заплата самоче с работа не със седене по кафетата и в чесане на топките защото имам лични набюдения как работят .
152
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До от ВанкувърИзглежда отдавна не си бил в България ? Тук всеки е специалист по всичко ! Най-много разбираме от футбол , политика и вс.останало !Тук никой не иска да е добре, а всички останали да са по-зле от него ! За това тъпата ни и завистлива нация е обречена !
151
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЧЕРНАТА ЗЛАТКА СЪЩО БИ СЕ ИЗКАЗАЛА ПРОТИВ ПРОТЕСТИТЕ НА ПОЛИЦАИТЕ! ЗАЩОТО И ТЯ, КАТО ХОВЕЧЕТО ФОРУМЦИ "РАЗБИРА НЕЩАТА"! И ТЯ Е ОТ СУВЕРЕНА, И ТЯ Е ОТ "ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ"!
150
1
 
4
 
! Отговори
До 170 преди 11 години
От личните сметки на ония 10% от населението който държат 90% от националния капитал. От там ще се вземат. Но само с протеста на полицаите, учителите и др. не става. Протеста трябва да е един но всенароден. Работещи, служители, полицаи, учители, пенсионери, всички и то с павета и сопи. Вече 23 г. се протестира на парче и всяко съсловие по отдел което е идеално за олигархията. Вместо да плюете полицаите излезте и вие с тях, иначе оправия няма и няма да има.
149
2
 
5
 
! Отговори
питам преди 11 години
Ехааа много *** се изказаха по повод протеста, ами господа "аз_съм_по_добър_от_полицаите" вие които работите за по 200 лева и не сте доволни от това, що не протестирате бе, чакате на някой да накаже лошите работодатели, чакате на някой ви оправи живота, чакате на някой да учи и да работи заради вас макае че повечето от вас едва изкретаха 10-и клас. Умниците отдавна работят там където са нужни, а вишистите като Черната Златка които с отворена няма уста си изкараха висшето наистина никъде няма да ги вземат за работа. Не плачете на чужд гроб. Задайте си простия въпрос с какво сте по-добри, и ще се потресете от истината. Ако сте решили да чакате някой да ви оправи ще има да чакате много време. Но ако решите сами да вземето бъдещето си в свои ръце имате реалния шанс да постигнете целите си.
148
0
 
5
 
! Отговори
plamen.ivf преди 11 години
До от Ванкувър Даже не съм чел коментариите надолу. Стигнах до твоя и се шашнах, че сравняваш полицаи с лекари и учители!? Без злоба :)
147
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Бургас на летището видях нещо необяснимо. Месец след атентата 3-*** полицаи си седят на една пейка и така сладко си говорят, и се смеят... в продължение на 70 мин.
146
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе защо съществуват изобщо?Някога е трябвало да си свършат работата и да изчезнат сигурно,ама явно не могат и така до ден днешен си продължават.Те са забравили че са на временна работа и си мислят че вечно ще са необходими.Но като всяка институция,която съществува на гърба на някого,без да има реална нужда от нея,тя обрича на застой,и ще умре,ще се разпадне.Ако е яка,ще умре последна,повличайки всичко за което се е закачила.Като кука.
145
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Stana jasno, che Cvetanov okonchatelno razbi MVR.Profesionaizm, otgovornost otdavna njama.Ima samo STRAH!!!Strah koito trese slujitelite zashtoto natiska vurhu tiah e ogromen,rabotata mnogo obemna i nevuzmojno da bude izpulnena.Kajete mi, kolko godini Cvetanov imas operativen staj??Ot kakvo razbita toi v MVR?Bil e shofeior i kadrovik, slujbi ot koito ne se iska nisho osobemo, samo poslushanie.A GDBOP e sljba za poruchki sreshtu nesuglasni da plashtat na GERB.No sled izborite shte se tursi smetka
144
0
 
5
 
! Отговори
Данчо преди 11 години
Голям цирк,страшно шоу и все искаме,искаме,пици, погребения,обиди но не чухме думата на хората който плащат сметката, доволни ли са,не са ли, подкрепят или не,и все искаме,искаме но реформи и промени не искаме давай по старому пък каквото стане,да ама не..........
143
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Как ще ме изкефи Дянков да им повичи заплатите, но за тази цел вземе ги резне с 30%. Та да се уплашат малко за тея работни места и да почнат да работят.
142
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВСИЧКО ХУБАВО, КОЕТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НАПРАВИ, ЩЕ БЪДЕ СРИНАТО ЗА МИГ! С ТАЗИ ПОЛИТИКА НА ДЯНКОВ, ГЕРБ 100% ГУБИ ИЗБОРИТЕ ДОГОДИНА. СИТУАЦИЯТА Е СЪЩАТА, КАТО ПРЕЗ 2001. ВСИЧКО ХУБАВО, КОЕТО СДС НАПРАВИ ТОГАВА, БЕШЕ УНИЩОЖЕНО ОТ НЕКОЛЦИНА КОРУМПИРАНИ МИНИСТРИ! СЕГА ГЕРБ СИ ПРАВИ СМЕТКА ДА УПРАВЛЯВА В КОАЛИЦИЯ СЪС СДС И ДСБ, АМА И НА ТРИТЕ ПАРТИИ НЯМА ДА ИМ СТИГНАТ ПРОЦЕНТИТЕ. ПРЕМИЕРЪТ ТОЛКОВА ЛИ Е СЛЯП! ДЯНКОВ ЩЕ ГИ ПОГУБИ!
141
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До До кривк*рДо кривк*рпреди 55 минути "Не са отишли нито с униформите си, нито без тях..."Кой тротест си организирал, поискал си подкрепата им и не си я получил.Кои хора, от коя професия би подкрепил. Заща толкава злоба се излива във форума, срещу които и да са хора които искат да си защитят правата.
140
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Алоууууу мишоците от частния сектор с по 300-400 лв. заплати. Вместо да ревете направете и вие като полицаите стачка до дупка и като поне да издиша бизнеса ще си получите по големите заплати. Даааааа, май не ви стиска защото се вързахте на банките и сте се продали предварително за нови ГСМи и коли трета ръка и ако шавате ви го набутват. Не са ви виновни протестиращите полицаи сами сте си виновни. А когато протестираха учителите пак недоволствахте, мишоци с мишоци.
139
5
 
4
 
! Отговори
---- 153 преди 11 години
Освен другите фактори, при нас бр. на служителите на МВР се вдига от това, че сме външна граница на ЕС и трябва да има определен бр. гранични полицаи за охрана.Виждате какъв наплив напоследък и тук излизат често новини за сирийци и всякакви.А ония от ЕС пари за заплати не дават, а само за техники.
138
2
 
3
 
! Отговори
Валентин преди 11 години
Няма какво да му я носят. Да му я пльоснят по главата, а после да се самоуволнят всичките.
137
4
 
12
 
! Отговори
кик преди 11 години
Тази постно пица си я хапнете вие ,защото така сте се ояли ,че сте забравили какво яде народа.Всички се разкарвате с ланци,гривни ,черни очила и скъпи коли,защото се продавате на мутрите.Като ви изхвълят от МВР то ,ще ви гледаме сеира
136
4
 
14
 
! Отговори
Пъзел преди 11 години
Божкее, и митническите служители им ниска заплатата....смех!А на полицайте трябва да се увеличи че, да имат парички да си купуват патрони и после да избиват хора по улиците или след дискотека :)