Станишев бори купените гласове на вота с виц за Борисов

Соцлидерът разказа как премиерът бие с 14 гласа при трима гласували
Обновена: 4 окт 2012 15:52 | 4 окт 2012 15:52,
279
Станишев бори купените гласове на вота с виц за Борисов
Станишев посети и зеленчуковата борса в село Първенец край Пловдив. Снимка: БТА

Лидерът на БСП Сергей Станишев разказа виц по адрес на премиера Бойко Борисов, в който засяга темата с прозрачността на изборите.

Станишев обяви, че ще се бори да няма фалшификации на парламентарния вот догодина. 

„Господин Борисов пътува със самолет заедно с президента на САЩ Барак Обама и президента на Руската федерация Владимир Путин. Самолетът получава техническа повреда, оказва се, че парашутът е един. Решават в името на справедливостта с гласуване да определят кой ще скочи с парашута. Пускат бюлетините, отварят, преброяват. Г-н Борисов получава това право, той веднага хваща парашута и скача в свободен полет.  Остават президентите на САЩ и на Русия на борда на самолета и г-н Обама казва: Странно, ние бяхме трима, а г-н Борисов ни би с 14 гласа”

„Ето така ГЕРБ разбират изборите”, коментира Сергей Станишев.

Той обяви, че в докладите на американското посолство у нас, публикувани от Уикилийкс, стават ясни причините за оттеглянето на RWE от проекта АЕЦ „Белене”

„Това изтгегляне е в резултат на знаците, сигналите и приказките на правителството на г-н Борисов, прочетете го, публично е в интернет”, посочи Станишев.

Лидерът на социалистите коментира, че между 60 и 80 от законите, приети от ГЕРБ, са лобистки, като се позова на последното проучване на Института за модерна политика.

Станишев разкритикува и политиката на кабинета, която се води спрямо цените на храните у нас, тъй като имало поскъпване с 20-30% на основните стоки.

„Предлагам министърът на земеделието и храните да се нарича вече министър на поскъпването на храните, защото неговите ПР-акции не водят до резултата”, смята още лидерът на опозицията в парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Я да видим сега,какво пише за Цецо-о-о-о-о !
189
10
 
12
 
! Отговори
Станишева преди 11 години
Станишката реве защото трябва да връща много пари ама много, той и няколко други човечета от неговата клика. Добре е че реве, реви другарю Санишев реви, по-силно реви че време беше и тебе да те изплющат братушките :-)))
188
3
 
2
 
! Отговори
до 209 преди 11 години
аз пък обикновено, като не мога да рзбера нещо, не се хваля с това по форумитеиначе да, прав си, това с ъс Станишев и Доган не е смешно...
187
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха Вица по-скоро е за Путин и Обама, а не за Бойко...
186
4
 
9
 
! Отговори
за Серго преди 11 години
Сергей имаше НЕЩАСТИЕТО да попадне м/у Г.Първаноф и А.Доган ,....които го използваха за ----ИЗТРИВАЛКА !
185
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 205Вица е много качествен,обаче не мога да разбера ,къде трябва да се смея !
184
9
 
8
 
! Отговори
До АЗЕ преди 11 години
Не най-големия му гаф е че се занимава с политика и се опитва да убеди хората че може да бъде премиер, той се е обекновен хомосексуалист с червини наклонности, руско изчадие което се прави на Българин
183
4
 
10
 
! Отговори
До 191 от Гошето преди 11 години
Абе пич,аз при Станишев бях добре ! Сега при Бойко съм още по-добре ! Но всичко съм постигнал със,със собствен труд и умения,без да лъжа,крада или правя разни далавери ! Обаче не можеш да казваш на черното бяло,когато виждаш,че нещата вместо да се влошават/както е нормално по време на криза/ стават безнадеждни !Не вярвам на Цветанов за апартаментите му,за това че обяви без съд и присъда 4-*** лекари за убийци.Не ми харесва Премиер,който вместо да работи,по цял ден рита топка и реже ленти !
182
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Веднъж Станишев, Царя и Доган заедно вдигали самолета. По едно време се разбрало, че имат само един през..., ахм, парашут, Царя обявил, че не му е сега времето, и отишъл да сбира дръвца за зимата.Накрая Станишев се запитал ... добре де, как ме минаха 14 пъти, като останахме само двамата с Доган?
181
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
...ЛИДЕРЪТ НА ОПОЗИЦИЯТА...ЕЕЕГА ТИ ЛИДЕРА,ЕЕЕГА ТИ ЧЕРВЕНАТА ГНУС--ЦЯЛАТА...
180
2
 
9
 
! Отговори
АЗЕ преди 11 години
Най-големият ГАФ на Станишев е,....че беше приятел с Ахмед Доган!
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Най - бостанджийското изказване е на 190.Останалите в негов тон не му отстъпват.
178
0
 
14
 
! Отговори
ДО 192 преди 11 години
До година , когато отново ще сте ----"ПОБЕДИТЕЛИ",както ще го обяви ---С.Станишев ,като победа,.... ПАК ЩЕ СТЕ В ОПОЗИЦИЯ !Дано все така да ---"ПОБЕЖДАВАТЕ ",....В ОПОЗИЦИЯ ПОНЕ 300 ГОДИНИ!
177
2
 
12
 
! Отговори
Чрвената гражданка преди 11 години
Не им ли стигна толкова години да крадат България на тези хиени червини? Но понеже напоследък много се разреваха това ме кара да мисля че Путин ги е напънал да връщат пари за Белене които те май вече са изхарчили и сега дращат със сетни сили против ББ. Но този път се моля да не им се получи на тези ***.
176
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А докато Борисов, Обама и Путин летяха в един самолет, Станишев вързваше, вързваше ...вързваше обувки, за да го направят председател на ПЕС...Борисов кой го е учил как се правят избори ? Нали сте от една школа, дава ви от вашите собствени лекарства.
175
2
 
7
 
! Отговори
www преди 11 години
ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ И СТАНИШЕФ Е СПЕЧЕЛИЛ ИЗБОРИ ПО ТОЗИ НАЧИН - ПРЕДИ БОРИСОВ -
174
2
 
6
 
! Отговори
Мк преди 11 години
Ех че е забавен тоя хубавец....не знам дали и една баба ще успее да разсмее. Даже Къци едно време по-добри ги разказваше. ПР-ите ник'ви ги няма.
173
0
 
11
 
! Отговори
чекист за 179 преди 11 години
До До чекист-*** Това че си против комунистите-добре. Преди да прочетеш надолу пийни лексотанче:Борисов-член на БКП, син на полковник от МВР. Плевнелиев -секретар на Комсомола в Благоевград-баща отговорен партиен работник в ОК в Благоевград, Цецка Цачева-партиен секретар, Нона Караджова-дъщеря на завеждащ отдел на ЦК, Младенов-син на водещи дипломати и племеник на Петър Младенов, Павлова-внучка на съпартизанин на бащата на станишев и министър на химията при Живков. Помисли друже Бъди здрав
172
0
 
3
 
! Отговори
до 188 преди 11 години
Успешни политици от десетки години в България не е имало(според мен). Поне гнусния "преход" мина без война(засега),защото тогава вече щеше да си е..е майката...
171
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лошо Станишев, лошо. Този виц, като стигне до ушите на Путин и Обама, ко праим? От вица ти излиза, че Бойко е умен, а другите двама не са и то при положение, че вместо три гласа са преброили 14 и не се усетили?! Не можа ли вместо тях, двама от най-могъщите хора на планетата, да сложш Иванчо и Марийка?