Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!

Отговорът на БСП за отправената до медии позиция на партията на Борисов
Обновена: 6 окт 2012 21:10 | 6 окт 2012 20:08, Петя Славова
671
Явор Гечев: ГЕРБ са просто неспасяеми!
Явор Гечев. Снимка: Facebook

Явор Гечев смята, че позицията на Сергей Станишев като лидер на ПЕС е непостижим резултат за Бойко Борисов. Това каза председателят на младежката организация в БСП по повод позицията на партия ГЕРБ, което бе отправено до медиите. Становището на Гечев беше разпространено от пресцентъра на БСП и така се стигна до словесна битка между двете партии.

Дори в опозиция лидерът на БСП допринесе толкова много за авторитета на България, колкото Борисов не успя да направи докато е на власт, пише Гечев. Като президент на ПЕС Сергей Станишев обединява политиката на социалистите в цяла Европа, предаде БТА.

Неговата дума днес засяга съдбата на повече от 137 милиона европейци, които живеят в страни, управлявани с участието на левицата, заявява Гечев. Това е непостижим резултат за Бойко Борисов, коментира председателят на МО в БСП.

"Не ме учудва поведението на ГЕРБ. То е типично за всеки, който е изпаднал в паника и предусеща загубата. ГЕРБ са просто неспасяеми", отбеляза Гечев. Той изтъква, че управляващите губят доверието както на българските граждани, така и на Европа. За този трагичен резултат трябва да се сърдят най- напред на себе си, смятат в БСП. "Бойко Борисов така се е омотал в лентички за рязане, че остава сляп за мизерията, в която лично той потопи хората.

Още по темата

Българите обедняха, останаха масово без работа. Страната ни е на път да загуби минимум 150 милиона - европейски средствав областта на земеделието - заради некомпетентното управление.Това е реалността днес и ГЕРБ няма как да я скрият", добавя председателят на младите социалисти.

Той подчертава, че гражданите искат референдум и БСП ще направи всичко възможно гласът им да бъде чут. "Очевидно е, че Бойко Борисов се страхува от българите. Това може да предизвиква у нас единствено съжаление", коментира още Гечев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


671
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
491
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Румен Василев Гечев е български политик от БСП, вицепремиер през 1995-1997 г. Биография През 1980 г.завършва ВИИ Карл Маркс. Специализира икономика вДържавнияуниверситет на Илинойс (през 1987 - 1988 г.), а през 1993 г.- в Таймс Валей иУниверситета на Аризона. В периода 1997 - 2007 г. епреподавател в УНСС - пазарна икономика и капитализъм, и либерална икономика в условията на неоконсерватизъм. Преподава и вчужбина. През 1990 г. ставачлен на БСП. Впериода 1995-1997 г.е заместник- председател на Министерския съвет иминистър наикономическоторазвитие вправителството на Жан Виденов.[1]. Източници
490
8
 
15
 
! Отговори
Каров преди 11 години
В този форум има 3-4 балабурника които защитават Мутрака от с. Хераково. Не е необходимо да се напъват. Той си отива Няма как втори път да му дадем власт (веднъж вече се изгаврихме със себи си). Този човек бай Миле не го хареса за лична охрана (бил турлуп) и го беше назначил за охрана на паркинга пред хотел "Славия". Маргините също бързо се отърваха от него. А днес някакви лайньовци искат същия този да им се *** още четири години. Той е напъден човек. Ние трябва да изгониме завинаги !
489
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма конспирация е издигането на крайно десният либерален капиталист Сергей Станишев за партията на европейските социалисти. Да направиш плосък данък и то 10% каквато е мечтата на Рейгън и Тачър а да те изберат за социалист номер едно в европа си супер гавра и стратегия на световното правителство - трилатералната комисия. Капиталистите не плащат данъци в България но след като направиха данъка плосък и без праг за ниските доходи - постъпленията от данъците се увеличиха, но без да намалее сивата икономика - и това увеличение на приходите бе обявено от всички десни да супер доказателство че ниските данъци са супер ефективни. Като България се превръща в пример за десните че дясната политика е супер ефективна. Политика от Сергей дето трябва да има лява политика неговото управление е пример за най-добро дясно управление - за буржоазните икономисти. Дори умишлено се скрива че този растеж тогава се дължи на без прецедентните взети и изхарчени кредити - и така събрани повече данъци. А не от дясната политика на Станишев. А негова министърка тогава ходи да търси роби във Виетнам за да свали заплатите в България. Загрижени за добрите печалби на буржоазията - себе си.
488
7
 
13
 
! Отговори
криссс преди 11 години
Г като ***,Е като Егоисти,Р като Рапони,Б като ***!
487
10
 
11
 
! Отговори
самураи преди 11 години
време е вече Герб да изчезнат завинаги, усещат загубата
486
11
 
8
 
! Отговори
ПО ТАЗИ ЛОГИКА преди 11 години
"Дори в опозиция лидерът на БСП допринесе толкова много за авторитета на България, колкото Борисов не успя да направи докато е на власт, пише Гечев. Като президент на ПЕС Сергей Станишев обединява политиката на социалистите в цяла Европа, предаде БТА." Явно СърГей е по-усрешен, като е в опозиция - ЗНАЧИ ТАМ МУ Е МЯСТОТО.
485
8
 
12
 
! Отговори
КЪСА ПАМЕТ преди 11 години
Простите ЧЕРВЕНИ *** НА КАКВО СЕ НАСЯВАТ - да ги изберем ли? Ами, че ние за какво ги свалихме - НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНИ *** НА ВЛАСТ. Като имаха толкова много пари какво построиха, а само гепиха. Защо не си платиха задълженията, а оформиха парите, уж като излишъци, та като дойде ГЕРБ да плащат с тях, както повишените пенсии в последните пет минути, така и задълженията. Ако искате кражби, убийства, отвличания, заменки, фалити на банки, силово застраховане и т.н. гласувайте за БСП
484
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Аз да кажаЗа да говориш подобни глупости на 89г (по твоите твърдения) трябва да си напълно изкукал.Гласувай за когото искаш, но за мен правилното гласуване ИЗКЛЮЧВА любимците ти от ГЕРБ (или по-правилно ГРОБ). Сегашните са еталон за некадърност и празнодумство.А са и по-корумпирани от всички преди тях, взети заедно.
483
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Румен Гечев е от Червен бряг,започна с Румен Петков беше по Америка-А Яворчо даже сме го забравили ,ама ето на порасна и трябва да го правим политик,далаверата е голяма ,а депутатската длъжност сладка.
482
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Станишеф и Борисов са двете страни на една и съща монета, с тая разлика, че единия е представител на червената аристокрация, а другия - на червената мутрокрация.
481
6
 
13
 
! Отговори
Ама тия амбразурчици преди 11 години
от ГЕРБ също катоАл. Морозов бранят с голи гърди вожда-слънца
480
6
 
11
 
! Отговори
ген. лейтенент инж. преди 11 години
Тиквоний, доктор по тикви и картофи: Дерзайте младежи от ГЕРБ. Също като ХитлерЮгенд преди падането на Берлин
479
8
 
14
 
! Отговори
Бай Чончон преди 11 години
Помним бащата на малкото педерасче. Беше министър в кабинета на Виденов. Социализма и помиярството наистина се предават по кръвен път!
478
8
 
11
 
! Отговори
Майничка преди 11 години
След Жан Виденов ,този е най големият срам за града ни , с глупостите които плещи.Не вярвам да е пловдивчанин ,където комунист не е печелил избори /и няма да спечели/.Явно е ***!Защо ли не си гледа киселото мляко?
477
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че Грабаджийте са неспасяеми си е видно, ами държавата кой да спаси?! Не е ли време за търсене на сметка на самозванците, които назначиха и се самоназначиха във властта? Сега ще е изключително трудно отърването от наглеци и отявлени Калинки! Окопаха се на всички управленски, правораздавателни, позиции в общинската власт и къде ли не. Как да махнем сега тези ***, които освен да въртят бухалка и да ядат от държавната хранилка никога не са се занимавали с някаква народополезна работа?
476
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много коментари под тоя АНОНИМНИК .Какъв е,кои е ,кои е гласувал за него .Кои му е дал право да се изказва .Някакъв си *** от на маинатас и се изтъпанчил речи да държи.Какво оръщате внимание на тия анонимни серопозитивни отпадаци
475
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще ви издуфам!
474
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до ком.нахалствоИзвадка от писмото на Румен Гечев до Цветанов:В началото на писмото Гечев припомня, че през последния месец Цветанов вече два пъти грубо нарушил законите на страната ни, като ни в клин, ни в ръкав го обявил по националните медии ту за баща на Явор Гечев, който е председател на младежката организация на БСП, ту пък за някакъв роднина на Величка Цанова "понеже, видите ли, мъжът й имал същата фамилия като моята?!".
473
8
 
8
 
! Отговори
до 552 преди 11 години
До И аз да кажа ! ------------------------Ако наистина си на 89г. би трябвало да си наясно, че бай Тошо беше по-***, но беше хитър и находчив. С него не могат да се сравняват никои от политиците и управляващи след него.С течение на времето все повече българи се убеждават, че той е бил велик политик, въпреки лошите страни на социализЪма.
472
4
 
4
 
! Отговори
Десен антикомунист преди 11 години
Станишеф и Борисов са двете страни на една и съща монета, с тая разлика, че единия е представител на червената аристокрация, а другия - на червената мутрокрация.