Всеки да си каже ще се коалира ли с ГЕРБ, зове Станишев

"Борисов не е от калибъра на ПЕС, все едно да сравняваш куче и слон"
Обновена: 21 окт 2012 17:02 | 21 окт 2012 17:02,
698
Всеки да си каже ще се коалира ли с ГЕРБ, зове Станишев
Сергей Станишев Снимка: БТА

Призовавам всички партии да кажат ясно дали са готови да правят коалиция с ГЕРБ. Този апел отправи в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев.

"Всяка партия, която иска доверие от хората, да каже: "Аз искам доверието във вас, защото ще правя първо, второ и трето, и четвърто - ще правя коалиция с ГЕРБ. Това е най-важният политически въпрос в България. Хората трябва да знаят кой какво ще прави след изборите. Да го кажат ясно, а не да шикалкавят", заяви Станишев.

Той беше категоричен, че докато е лидер на БСП, не може да има коалиция с ГЕРБ.

„Няма как с тях да бъдем заедно, защото това означава да станем част от това статукво, част от тази политика, която срина малкия и среден бизнес. Нямаме пазарна икономика, защото нямаме конкуренция. Всичко се решава горе и ако не си от ГЕРБ, ако не им правиш услуги, ако не им отделяш, ти пращат НАП, Икономическа полиция и прочие. Това демокрация ли е?", запита соцлидерът.

По думите му подобна коалиция би означавала „да спасяваме с ГЕРБ страната от ГЕРБ".

"Бойко Борисов не е от калибъра на ПЕС, това е все едно куче и слон, сравнете вие мащабите", каза още Станишев.

В крайдунавския град Станишев е по повод честването на 100 години от създаването на Младежкото социалистическо движение в България. Той участва във форум на тема "Младежка безработица".

Станишев обясни, че има три ясни стълба от политиката за младежта, които БСП ще отстоява. Първият е образование, което да е основа за бъдеща конкурентоспособност, политиката за заетост за младите хора и политика за младите семейства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
450
1
 
1
 
! Отговори
Kuro преди 11 години
Само НФОБ
449
1
 
5
 
! Отговори
Бай Тошо преди 11 години
Докога меки китки ? Доган ги чака на гара разпределителна !
448
0
 
5
 
! Отговори
стар комунист преди 11 години
Мечтая БСП да вземе власта и да се прекръсти на БКП!Ръководна роля на БКП,всички останали забрана и в Белене!Другарят Станишев генерален секретар на БКП и на Коминтерна,макар че тия отПЕС-а се опитаха да ни го откраднат .Излизане в чужбина-само в Русия.Всички *** по 3 години в армията!Още със раждане децата да се кръщават със сърп и чук.Да се забранят джиесеми,компютри и интернет!Ромилунгите в строителни войски!Всеки месец по 10 съботника,всеки ден по 12 часа работа.Да няма безработни да се шляят,работа за всички дори и по 2 лв на ден.Всеки дошъл от селата обратно на село,оземляване със 4-500 декара и да произвеждат храни!Чудя се само какво да правим с нашите братя червени капиталисти,но един другар предлага да кажем че са били под прикритие в тила на врага,само не знам дали ще са съгласни да върнат парите?!
447
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Другарю Станишев, къде отиде разликата между 45 милиона евро, колкото струва оборудването от Сименс за личните документи и 116 милиона евро, колкото плати за него българската държава. Защо повече от половината оборудване спря да работи в първите 6 месеца и се извика километрични опашки пред МВР, както по времето на социализма за захар и олио ?***, забравихте ли опашките и нямането през социализма?
446
3
 
8
 
! Отговори
П.Петров преди 11 години
За мен е много по-важно да гласувам за някой, който няма да се коалира с БСП по никакъв повод.За всички нещастия на България за последните 70години са виновни комунистите!Няма значение под какво име и под каква партия ще се запишат, комунистите си остават алчни, крадливи и мързеливи терористи, които паразитират на гърба на народа !Къде е комунизма, който обещаваха? Видяхме само терор и неизпълнени обещания!Долу комунистите ! Предателите заслужават само едно !
445
4
 
9
 
! Отговори
СТАНИШ преди 11 години
НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ ,А НЕ ГЕЙОВЕ. БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ОТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ КОИТО НЯМА ДА СЕ КОАЛИРАТ С ***. А ТАКЪВ ФИЛМ СМЕ ГЛЕДАЛИ И НИ ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СОЛЕНО. ЕДИН *** РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. КАК И ЗАЩО ГО ДОПУСНАХМЕ ТОАВА. ДАНО НИКОГА НЕ ДОПУСНЕМ ОТНОВО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. А ИНДИКАЦИИ ЗА ТАКАВА "ЛЮБОВ" ПО ИНТЕРЕСИ ОТНОВО ИМА. ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ .
444
5
 
8
 
! Отговори
само БСП преди 11 години
Гласувайте за Станишев.Обещаваме всичко евтино!Ако лошите Капиталисти вдигнат цените ние ще ви дадем парички,за цели четири години!
443
5
 
6
 
! Отговори
лимонад преди 11 години
в коментара на станишев - ПЕС - е кучето нали ? добър пример е дал!
442
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Божидар Димитров: От ДПС в Кърджали да вдигнат паметник на Явер паша!" ---> ТОВА СА ЕДИНСТВЕНИТЕ КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ НА БСП /БКП/ ОТ КРАЙ ВРЕМЕ.
441
10
 
13
 
! Отговори
до San преди 11 години
А защо му спряха на Станишко еврофондовете ? Сега вече щяхме да имаме магистрала и свободни пари за пенсии....А защо не сложи подписчето за Белене ? Сега вече щяхме да я строим централата.....Сложни въпросчета ли ти задавам ?
440
11
 
14
 
! Отговори
Цветелин преди 11 години
Остана ли нормален човек, който още да вярва на Станишев? Тя, цялата им партия е нелигитимна . Идеологията на БКП беше обявена за античовешка, а те се фукат ,че са нейни наследници. Доносници !
439
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОГА В КОАЛИЦИЯ С ЕТ"ГЕРБ-ГРОБ"
438
16
 
19
 
! Отговори
San преди 11 години
Наистина станишевци управляваха много по-добре. През мандата си направиха няколко индексации на заплати и пенсии, тавана на пенсията от 500 на 700 лв, 100 % на минимална раб запл, всяка година 13 заплата и пенсия, нормален стандарт и безработица. Никога не посегнаха и не окрадоха спестяванията на хората и парите от детските касички за разлика от тия обирджии. Убеден съм, че следващото управление е на БСП и на тия разсипници ще им се потърси отговорност.
437
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С две ръце за Меди Доган, но никога повече за милиционери и комунисти. Докараха ни за 3 години и половина до последната дупка на кавала в целия ЕС и нормален човешки свят.
436
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само БСП е алтернативата и силата, което ще омете тия комунисти от власт завинаги.
435
7
 
6
 
! Отговори
Спонги преди 11 години
Марешки вече си призна. Цтанишев, няма страшно, признай си и ти.
434
14
 
4
 
! Отговори
Релакс преди 11 години
Коментатрите , не се напъвайте толкова щото след няма и 8-9 месеца ще видите как ще се прегърнат ГЕРБ и БСП ,та и ДПС ще се присламчи при тех , та и Кунева.За справка ви припомням кво се случи 2006-та. Напъва се Сергейчо,напъва се и като виде,че стигна до герана и може жаден да остане се прегърна с Царя и Доган. И сега това ще стане.За спрвка вижте в Сливен какво се случва : кмета е уж от БСП ,група 10-12 човека също ,ама се коалираха с ГРЕБ за по-сигурно и сега ще има да си делкат на воля
433
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
648А сега порциите ги разпределя един Зеленчук Плодков..........И ако преди имаше за всички то сега порциите се разпределят между Котараците,Стенли,Цуцолина,Пашата и още двама-трима.Добре ли ти е така ***?
432
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Малкия и среден бизнес е сринат от такива *** като Костов,Станишеви,и се довършва от ББ !!ДА НИ Е ЧЕСТИТО !!!!!
431
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия не спряха да тръбят,а да ги видим като спечелят изборите-какви ще ги изберат-братята Галеви отново ще се върнат в Държавата на мафията.