Всеки да си каже ще се коалира ли с ГЕРБ, зове Станишев

"Борисов не е от калибъра на ПЕС, все едно да сравняваш куче и слон"
Обновена: 21 окт 2012 17:02 | 21 окт 2012 17:02,
698
Всеки да си каже ще се коалира ли с ГЕРБ, зове Станишев
Сергей Станишев Снимка: БТА

Призовавам всички партии да кажат ясно дали са готови да правят коалиция с ГЕРБ. Този апел отправи в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев.

"Всяка партия, която иска доверие от хората, да каже: "Аз искам доверието във вас, защото ще правя първо, второ и трето, и четвърто - ще правя коалиция с ГЕРБ. Това е най-важният политически въпрос в България. Хората трябва да знаят кой какво ще прави след изборите. Да го кажат ясно, а не да шикалкавят", заяви Станишев.

Той беше категоричен, че докато е лидер на БСП, не може да има коалиция с ГЕРБ.

„Няма как с тях да бъдем заедно, защото това означава да станем част от това статукво, част от тази политика, която срина малкия и среден бизнес. Нямаме пазарна икономика, защото нямаме конкуренция. Всичко се решава горе и ако не си от ГЕРБ, ако не им правиш услуги, ако не им отделяш, ти пращат НАП, Икономическа полиция и прочие. Това демокрация ли е?", запита соцлидерът.

По думите му подобна коалиция би означавала „да спасяваме с ГЕРБ страната от ГЕРБ".

"Бойко Борисов не е от калибъра на ПЕС, това е все едно куче и слон, сравнете вие мащабите", каза още Станишев.

В крайдунавския град Станишев е по повод честването на 100 години от създаването на Младежкото социалистическо движение в България. Той участва във форум на тема "Младежка безработица".

Станишев обясни, че има три ясни стълба от политиката за младежта, които БСП ще отстоява. Първият е образование, което да е основа за бъдеща конкурентоспособност, политиката за заетост за младите хора и политика за младите семейства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
390
8
 
13
 
! Отговори
до 605 преди 11 години
Избран- назначен, факт е, че е шеф на всички европейски партии, които бележат парламентарен успех- Франция, вчера в Испания, догодина в Германия. А Бойко и за пиколо на ЕНП не го избраха в Букурещ.
389
3
 
9
 
! Отговори
ДО ОТЕЦ РАЛФ преди 11 години
ИДЕЙНО НЕ СИ ДОБРЕ- ЮЛИЯ ТИМОШЕНКО Е ПРОАМЕРАНСКИ ПОЛИТИК.ЗНАЧИ В УКРАЙНА ТРЯБВА ДА ХОДИ БОЙКО!
388
12
 
14
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Станишев не беше избран в ПЕС,той бе назначен.***,който продава народ и родина за власт.(И газъ си също!!!)
387
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ ИМА СЪДБАТА НА ВСИЧКИ ЕДНОДНЕВКИ, РОДИЛИ СЕ ОТ НЕИЗКОРЕНИМИЯТ СТРЕМЕЖ НА БЪЛГАРИНА НЯКОЙ ДА ГО ВОДИ НА КАИШКА, ЗА ДА ИМА ОПРАВДАНИЕ ЗА НЕУДАЧИТЕ СИ.
386
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТРИ И ПОЛОВИНА ГОДИНИ БОЙКО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ ПРОИЗНЕСЕ ИМЕТО НА ДОГАН- ЗНАЕ СИ ТОЙ , ЧЕ ДПС Е ЕСТЕСТВЕНИЯТ МУ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТНЬОР- ЕДНАКВО КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ СА ГЕРБ И ДПС.
385
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БОЙКО НЕ КАЗА ЕДНА ЛОША ДУМА ЗА ДОГАН- ЗАЩО? ПОДМАЗВА МУ СЕ !
384
0
 
18
 
! Отговори
Немеца преди 11 години
Хубаво е да се знае кой ще се коалира с ГЕРБ. Аз пък искам да знам БСП ще се коалира ли с ДПС???
383
4
 
15
 
! Отговори
Българин преди 11 години
По важно е кой ще се коялира с БСП....предните избори бяха дпс- сегашните също.... извода е НеГласувайе за БСП за да не дойдат резащите, които в кърджали не направиха почетен гражданин освободителя на града!!!!!!!!
382
10
 
31
 
! Отговори
Слава Богу преди 11 години
Добре че пишещите тука са малолетни необразовани селендури под 18 години и няма как да гласуват.Но като погледнем това масово фалшифициране на вотове и като се има напредвид че умните се изнесоха от България нищо чудно геноцидът Герб да се нагмезди за още един мандат-тогава с България е свършено.
381
12
 
10
 
! Отговори
ДО 586 преди 11 години
И ОТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ,САМО МОДЕРНИТЕ ЛЕВИ КОМУНИСТИ НА СЕРЕГЕЙЧО СПИНИШЕФ ЛИТИ ОТГОВАРЯТ НА ОЧАКВАНИЯТА !?...
380
8
 
9
 
! Отговори
gospodin преди 11 години
Този,сериога,ако изчезне од политическата сцена,сиромашкиа,сте умре од глад,не знам,кои осте му вярва,*** за зелие не става од него
379
8
 
5
 
! Отговори
до Драскачи преди 11 години
Кеворкян президент!!!
378
9
 
11
 
! Отговори
Другарю анонимен 580 преди 11 години
ама какво ще стане, ако Тиквата вземе че се спъне по време на тренировка с "Бистришките тигри".И няма такава партия ГЕРБ. То и краля слънце е бил по-скромен. Човека-партия ГЕРБ е еднодневка като Симеон-НДСВ. Сините имаха претенции за идеология, ама ги видяхме, че всичко се сведе до пладнешки обир на държавата. Та мисля, че е ясно бъдещето на ГЕРБ. Само датата е още неизвестна
377
10
 
24
 
! Отговори
Прогнози преди 11 години
Герберските селендури плачат като вдовици че плешивият глиган си заминава и няма кой да им прилича по простотия.
376
15
 
9
 
! Отговори
Акълмайстор преди 11 години
Станишев ще махне със червената пръчица,и о чудо,всичко става евтино!Няма да гледате че в Европа е по-скъпо-при Станишев ще бъде евтино!всяко лято ще ходите на море,а зиме на планина!Джоба ви ще бъде пълен-БСП сега тъкмо печатат парите за електората!Само да гласувате за ПРАВИЛНАТА ПАРТИЯ!
375
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто няма начин да сравнявате интелигентен и образован човек като Станишев с примитив като Пожарникаря
374
6
 
15
 
! Отговори
БСП преди 11 години
вече го подари Доган на ГЕРБ, да си му се радват и да се вземат. То е ясно, че Тиквата тоя номер на следващите избори няма как да повтори. Всички помним как се изцепи Доган, че той контролирал всичко в тая държава и половин България наказа БСП за това. Тъй като Доган е продажен изцяло въпросът е как Борисов е платил за услугата. Май с мълчанието си без да закача бизнес интересите на Доган
373
7
 
17
 
! Отговори
Brainwash преди 11 години
Колко смешно и жалко ти става като четеш коментарите на герберската ***. Преди време наглите гербери и атакисти пуснаха слухове че Станишев и Янев са гейове. И разбира се малумната пасмина бойковска скочи като шаран на въдица.И до ден днешен продължават да повтарят като папагали тези глупости по форумите. Разбира се това ниско образовано правителство се радва на тази ниско интелигентна аудитория. Герб се молят с всеки изминал ден колкото се може повече културен народ да напусне страната. На тях им трябват хора с основно образование, чалгари,дебелогъзи мутри, вонящи ***, прости селяни и грозни силиконови. Иначе кой друг ще гласува за тях.
372
6
 
4
 
! Отговори
Заформя се оста преди 11 години
Барак Хюсеин - Бойко Борисов - Ердоган. Света троица. Пък оная дърта кукумявка Клинтъница - каква дева Мария ли ще играе?
371
6
 
6
 
! Отговори
Кажи си Бойко преди 11 години
ще се коалираш ли с Доган? Или ще го играете театъра "Аз съм по-турчин от Доган и ходя да правя салтанати на Ердоган". Всички чухме предателя да поздравява аскера с "Мараба". Машала Бойко, национални предателю!