Всеки да си каже ще се коалира ли с ГЕРБ, зове Станишев

"Борисов не е от калибъра на ПЕС, все едно да сравняваш куче и слон"
Обновена: 21 окт 2012 17:02 | 21 окт 2012 17:02,
698
Всеки да си каже ще се коалира ли с ГЕРБ, зове Станишев
Сергей Станишев Снимка: БТА

Призовавам всички партии да кажат ясно дали са готови да правят коалиция с ГЕРБ. Този апел отправи в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев.

"Всяка партия, която иска доверие от хората, да каже: "Аз искам доверието във вас, защото ще правя първо, второ и трето, и четвърто - ще правя коалиция с ГЕРБ. Това е най-важният политически въпрос в България. Хората трябва да знаят кой какво ще прави след изборите. Да го кажат ясно, а не да шикалкавят", заяви Станишев.

Той беше категоричен, че докато е лидер на БСП, не може да има коалиция с ГЕРБ.

„Няма как с тях да бъдем заедно, защото това означава да станем част от това статукво, част от тази политика, която срина малкия и среден бизнес. Нямаме пазарна икономика, защото нямаме конкуренция. Всичко се решава горе и ако не си от ГЕРБ, ако не им правиш услуги, ако не им отделяш, ти пращат НАП, Икономическа полиция и прочие. Това демокрация ли е?", запита соцлидерът.

По думите му подобна коалиция би означавала „да спасяваме с ГЕРБ страната от ГЕРБ".

"Бойко Борисов не е от калибъра на ПЕС, това е все едно куче и слон, сравнете вие мащабите", каза още Станишев.

В крайдунавския град Станишев е по повод честването на 100 години от създаването на Младежкото социалистическо движение в България. Той участва във форум на тема "Младежка безработица".

Станишев обясни, че има три ясни стълба от политиката за младежта, които БСП ще отстоява. Първият е образование, което да е основа за бъдеща конкурентоспособност, политиката за заетост за младите хора и политика за младите семейства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
430
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Допускам,че отново ще управлява коалиция,където ще доминира БСП-и какво правим тогава?!Брюксел спира субсидиите-асВалт няма да ядем,ама и пари няма да видим.И аз искам да няма ***,които мислят и говорят с изходните си отверствия.Доган блесва като един най-добър атомен енергетик-прибира милиони и се оттегля да си пие,а ние,а децата ни,а внуците ни-ко прайм-...
429
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено кучето е комунисчето. Само комунистите са като глутница ,зли, безмозъчни и немислещи - ПАРТИЯТА /разбирай тяхната/ Е ПРАВА, ДОРИ КОГАТО СЪГРЕШИ.
428
8
 
19
 
! Отговори
Т. ДОНЧЕВА преди 11 години
НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ ,А НЕ ГЕЙОВЕ. БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ОТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ КОИТО НЯМА ДА СЕ КОАЛИРАТ С ***. А ТАКЪВ ФИЛМ СМЕ ГЛЕДАЛИ И НИ ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СОЛЕНО. ЕДИН *** РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. КАК И ЗАЩО ГО ДОПУСНАХМЕ ТОАВА. ДАНО НИКОГА НЕ ДОПУСНЕМ ОТНОВО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. А ИНДИКАЦИИ ЗА ТАКАВА "ЛЮБОВ" ПО ИНТЕРЕСИ ОТНОВО ИМА. ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ .
427
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой знае ли защо е затворен бул.Черни връх?Общината ремонтирала пътя?НЕееееееее,МОЛ-чето си прави инфраструктурата около сградата.По-големи лъжци и манипулатори от КОМУНИСТИТЕ на Боко няма.
426
6
 
15
 
! Отговори
До бесепар преди 11 години
Хората отиват в чужбина, защото са СВОБОДНИИИИИ.Не ги стрелят по границите и не ги убиват, както правеха твоите другари.Няма ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА, тъпчо.
425
8
 
4
 
! Отговори
къде са парите на да преди 11 години
Не разбрах кой е кучето и кой е слонът, но това май е без значение !?Но най - вече не разбирам защо сегашният първи прави магистрали по суша, след като той хвърчи само с хеликоптерчето, което струва на българския данъкоплатец по 9810 лв на час !? Не трябваше ли сегашният първи да прави магистрали във въздуха ? Ами , ако утре всички решим да си купим по едно хеликоптерче и да летим с него, какво ще правим тогава, след като във въздуха няма магистрали ? Пак ли Станишев ще е виновен за това, че във въздуха няма магистрали ?П.П. Куче може да влезе в стъкларски магазин ? А слон ?
424
4
 
14
 
! Отговори
Хан Крум преди 11 години
По правилно и по добре ще бъде за нас ако се зададе въпроса - "Всеки да си каже дали ще се коалира с БСП и ДПС за да не гласуваме за него"Никога до сега България не е била управлявана от подобна гнусна тройка чужденци - украинско-еврейски гей, татарин ***, и германо италианец. Резултатите ги видяхме. Отрязаха ни от всякъде. Сега пак напират, пак точат лиги да се докопат до кранчетата. НИКОГА ВЕЧЕ!
423
2
 
15
 
! Отговори
Съсляко преди 11 години
Съсело се е запънал като *но при запек да се бори с ГЕРБ и по-специално с Бойко.Май вече ми намирисва на избиване на комплекси от негова страна.
422
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен614. DOGAN BIL RODEN ZA POLITIK. DOGAN E RODEN ZA KRADEZ I MOSHENNIK. TOVA I MALOUMNITE GO ZNAIAT.
421
3
 
28
 
! Отговори
бивш социалист преди 11 години
БСП подкрепя *** , а ДПС турците. Питам нормалните българи с Доган и Станишко ли ще се оправи държавата. Те повече не трябва да управляват нищо, а камо ли държава.
420
5
 
27
 
! Отговори
кореняк преди 11 години
Жалко че няма мандри в планината иначе бсп веднага биха станали партизани, защото няма вече откъде да крадат!Много голямо и зло куче е пазач и ги е страх да не им съдере трътките!
419
9
 
31
 
! Отговори
избирател преди 11 години
По добре с ГЕРБ, защото са българска партия. Но Станишко е чужденец и с ДПС му е много добре. И двете партии мислят как да провалят държавата това са БСП-ДПС-ДС. Вижте какво направиха в Кърджали за почетния гражданин. С Доган и Станишко нищо добро не ни чака.
418
22
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Чудя се защо пита като знае,че БСП и ГЕРБ са като дупе и *** ?
417
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кучето за пореден път ще сдави съсела и ще му скъса дупето!!
416
3
 
5
 
! Отговори
ES преди 11 години
Nikoi nqma da se koalira nito s GERB,nito s teb glupako!Samo BMPO i ATAKA!Neka nai-nakraq budem bulgari!
415
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ПЕС това, ПЕС онова... започвам да си мисля, че Станишката си е платил да го изберат за председател.. така предизборно :)
414
5
 
21
 
! Отговори
зоопарк преди 11 години
Кучето е десет пъти по-голямо и сто пъти по -умно от съсела , и не му трябват очила да търси истината!!!
413
2
 
2
 
! Отговори
До РЕАЛИСТ преди 11 години
ТОВА КОЕТО СЕ ТЪРСИ ГО НЯМА В БЪЛГАРИЯ.
412
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами ти като се коалира с ДПС? То бива дебелоочие, ама такова...
411
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Софи Маринова депутат!