Всеки да си каже ще се коалира ли с ГЕРБ, зове Станишев

"Борисов не е от калибъра на ПЕС, все едно да сравняваш куче и слон"
Обновена: 21 окт 2012 17:02 | 21 окт 2012 17:02,
698
Всеки да си каже ще се коалира ли с ГЕРБ, зове Станишев
Сергей Станишев Снимка: БТА

Призовавам всички партии да кажат ясно дали са готови да правят коалиция с ГЕРБ. Този апел отправи в Русе председателят на БСП и президент на ПЕС Сергей Станишев.

"Всяка партия, която иска доверие от хората, да каже: "Аз искам доверието във вас, защото ще правя първо, второ и трето, и четвърто - ще правя коалиция с ГЕРБ. Това е най-важният политически въпрос в България. Хората трябва да знаят кой какво ще прави след изборите. Да го кажат ясно, а не да шикалкавят", заяви Станишев.

Той беше категоричен, че докато е лидер на БСП, не може да има коалиция с ГЕРБ.

„Няма как с тях да бъдем заедно, защото това означава да станем част от това статукво, част от тази политика, която срина малкия и среден бизнес. Нямаме пазарна икономика, защото нямаме конкуренция. Всичко се решава горе и ако не си от ГЕРБ, ако не им правиш услуги, ако не им отделяш, ти пращат НАП, Икономическа полиция и прочие. Това демокрация ли е?", запита соцлидерът.

По думите му подобна коалиция би означавала „да спасяваме с ГЕРБ страната от ГЕРБ".

"Бойко Борисов не е от калибъра на ПЕС, това е все едно куче и слон, сравнете вие мащабите", каза още Станишев.

В крайдунавския град Станишев е по повод честването на 100 години от създаването на Младежкото социалистическо движение в България. Той участва във форум на тема "Младежка безработица".

Станишев обясни, че има три ясни стълба от политиката за младежта, които БСП ще отстоява. Първият е образование, което да е основа за бъдеща конкурентоспособност, политиката за заетост за младите хора и политика за младите семейства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


698
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
410
7
 
22
 
! Отговори
До Станишката преди 11 години
НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ ,А НЕ ГЕЙОВЕ. БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ОТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ КОИТО НЯМА ДА СЕ КОАЛИРАТ С ***. А ТАКЪВ ФИЛМ СМЕ ГЛЕДАЛИ И НИ ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СОЛЕНО. ЕДИН *** РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. КАК И ЗАЩО ГО ДОПУСНАХМЕ ТОАВА. ДАНО НИКОГА НЕ ДОПУСНЕМ ОТНОВО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. А ИНДИКАЦИИ ЗА ТАКАВА "ЛЮБОВ" ПО ИНТЕРЕСИ ОТНОВО ИМА. ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ . Сигнализирахте за неуместен коментар
409
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НИКОГА В КОАЛИЦИЯ С ЕТ"ГЕРБ-ГРОБ"
408
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ ЧЕРВЕЙ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕГЛЪТНЕ ЧЕ БОЙКО ГО ОТРЯЗА ОЩЕ ОТНАЧАЛО ДА СЕ КОАЛИРА С ТЯХ.
407
7
 
9
 
! Отговори
до 612 преди 11 години
И как така установи че ние които не одобряваме политиката на Герб сме "неработеци" и сме "за психиатрия".След всичко което прочетох в твоя комертар си помислих,че май ти си за психиатрия.ПРОМИТ МОЗЪК.А относно гейовете хайде не навлизайте във водите на жълтите вестници,има хора които не ги четат защото просто имат мозък в главата си.
406
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Искам всеки да каже дали ще се коалира с ДПС. Който се коалира с ДПС (последните такива бяха БСП) - аз няма да гласувам за него. Ако някой обещае да не се коалира с ДПС (както ГЕРБ или АТАКА) - ще гласувам за някой от тях.Българино, не се заблуждавай от приказките на комунистите за глад и беднотия. В основата на цялото зло е турцизацията и *** на страната ни. За това че младите българи бягат защото не искат да живеят в *** държава. Да върнем България на българите!
405
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пази боже този да се върне отново на власт. Това ще докаже отново ,че комунистите никога няма да се наядат, вечно са гладни за власт и пачки пари, за сфери на влияние и имат нужда от народ като нашият да ги търпи толкова години да безчинстват. Мръсни башибузуци!
404
4
 
12
 
! Отговори
Гоце преди 11 години
Станишко, ами ако изгубиш отново изборите?
403
6
 
9
 
! Отговори
българка преди 11 години
Ще отговоря в стила на този плазмодий.Първо:Теб в България не те зачитат и те изритаха от управлението не заради друго а защото сте алчни и корумпирани .Второ:това че си в Пес ,доказано е че България е платила от джоба на народа ти да заемеш този пост-това е факт а не ,заради заслуги.Трето: ти който влезе в какви ли не коалиции и с дявола само за да си на върха и да задържиш кокъла сега назидаваш другите кой с кого да се коалира Четвърто:А когато ти беше на върха не се ли решеваше всичко горе П
402
5
 
11
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 11 години
НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ ,А НЕ ГЕЙОВЕ. БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ОТ ИСТИНСКИ МЪЖЕ КОИТО НЯМА ДА СЕ КОАЛИРАТ С ***. А ТАКЪВ ФИЛМ СМЕ ГЛЕДАЛИ И НИ ИЗЛЕЗЕ ДОСТА СОЛЕНО. ЕДИН *** РАЗПРЕДЕЛЯШЕ ПОРЦИИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ. КАК И ЗАЩО ГО ДОПУСНАХМЕ ТОАВА. ДАНО НИКОГА НЕ ДОПУСНЕМ ОТНОВО ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ. А ИНДИКАЦИИ ЗА ТАКАВА "ЛЮБОВ" ПО ИНТЕРЕСИ ОТНОВО ИМА. ДА БЪДЕМ БЪЛГАРИ .
401
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Знам че ви е неловко да си признаете,но е факт,че Доган беше в пъти по-добър от тоя ***.Човекът е роден за политик.
400
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БСП трябва да ни избави от Герб! А след 4 години(дори и по-малко) някой трябва да ни избави от БСП.*** филм! Вече съм го гледал. Имаме нужда от нов!(не от нова партия спасителка)
399
1
 
2
 
! Отговори
От Киев до 615 преди 11 години
Право. Таким чином, ми називамо це тут - "***" !
398
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се карайте ! Решението е взето ! Не от ме или вас , но го има !
397
4
 
11
 
! Отговори
до 603 и 606 преди 11 години
Украйна отдавна ни изпревари по доходи - всяка година ходя там. И знаеш ли как наричат Тиквата там - "***". Ако ви го преведа, ще ми изтрият коментара. Само тук Мутрата е нещо - най-вече в собствените си очи!
396
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко логично! Активните хора изразяват своята подкрепа за ГЕРБ през извънработно време, а подкрепата на БСП и филиалът им ДСБ е през времето извън амбулаторните прегледи на Психиатрията.
395
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде да ви успокоим ! Ние работещите, не крадящите, обичащи Родината и справедливостта пак за ГЕРБ ще гласуваме, а вие смотаняците , за който си искате от престъпните ви приятелчета на червено-синята мъгла и пушека на Кунева
394
1
 
1
 
! Отговори
А.Доган преди 11 години
Аз да - стига да има далавера
393
9
 
15
 
! Отговори
Има ли мераклия ? преди 11 години
Боколино няма да е премир след юли 2013 г. Питам се дали ще има мераклия-самоубиец за нов премиер на държава в която: няма икономика, междуфирмените задължения минават 200 млрд.лв.,фиска е опоскан, частните пенс.фондове са национализирани, НОИ на дефицит с 2 млрд.лв., в НЗОК недостиг от 1.6 млрд.лв., неосигурени над 1,8 млн., безработни над 500 х., фалирали над 27 х.фирми, нови външни кредити 4 млрд.лв., нов данък от 10%, високи цени-сиромашки заплати, чифт ножици и кашон с ленти ? "Бонжуар" !
392
11
 
15
 
! Отговори
ДО БАЙ ИВАН преди 11 години
НЯМА ПО-ГОЛЯМ *** ОТ УПРАВЛЯВАЩИЯ В МОМЕНТА- ТОЙ НЕ ЗНАЕ НА КОЙ СВЯТ Е ВЪОБЩЕ, КАМО ЛИ ДА КАРА ВЛАКА.
391
6
 
11
 
! Отговори
бай Иван преди 11 години
ако ще и за главен секретар на ООН да го изберат пак си остава кре...н