Пиарката на президента с предупреждение за уволнение

Мария Иванова поела отговорност за грешката в новогодишното обръщение
80
Пиарката на президента с предупреждение за уволнение
Мария Иванова получи вече "Златния скункс". Снимка: Господари на ефира

Прессекретарят на президента Росен Плевнелиев – Мария Иванова, е наказана за гафа със снимката от Колорадо с предупреждение за уволнение.

„Мария Иванова е предупредена официално по административен път съгласно Кодекса на труда“, съобщиха за Dnes.bg от прессекретариата на държавния глава.

Тя е поела цялата отговорност за грешката при подготовката и реализацията на новогодишното обръщение на президента.

В новогодишната реч на Росен Плевнелиев се появи кадър от Колорадо, когато той говореше за красотата на българската природа. Оказа се, че снимката е взета от сайта на „Балкантурист”, който рекламира с нея Пампорово.

В съобщение до медиите преди дни от държавната телевизия уточниха, че концепцията за изработването и визуализирането на клипа с новогодишното послание на държавния глава е на администрацията на президента, а техническата реализация е осъществена от Българската национална телевизия.

Гафът доведе до уволнение на служителка на "Балкантурист", която сбъркала Скалистите планини с пейзаж от България.

Впоследствие Плевнелиев заяви, че се гордее с речта си на Нова година и че не отговаря за техническата реализация и визуализацията на обръщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
2
 
! Отговори
Президент с фес преди 11 години
Eх да, то пуделчето на Пожарникаря обвини целият български народ освен себе си и некадърните си, анти-български агенти от Гроб.
9
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази от кое гето се издигна ?
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЛОШАТА РЕКЛАМА Е НАЙ-ДОБРАТА РЕКЛАМА - ТРЯБВАШЕ ДА Я НАГРАДЯТ ЧЕ ВКАРВА НОВ ИМИДЖ, НАЛИ ПРЕЗИДЕНТЪТ Е ЗА ИНОВАТИВНОТО РАЗВИТИЕ ...:))))))))
7
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
pravi se ot muhata slon. BG tolkova mnogo e typkana prez godinite, sega za edna snimka se peniavat. mnogo vajno - planinata si e planina, nezavisimo kyde e.
6
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
От къде ги вземат тези *** ?Цялото президенство е такова .
5
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изглежда много щастлива!Висшият служител си запази поста, уволниха някаква далечно-замесена служителка със заплата 400 лева - герберска справедливост....
4
9
 
3
 
! Отговори
Баба Жаба преди 11 години
Абе стига сте се излагали, бе, да ви имам и гафа! Те ни ограбиха до шушка, а изкарахте една *** снимка най-големия проблем на народа ни.. Аман от *** фишеци - изобщо не ме интересува тази снимка, това да ни е проблемът!!! Нямаме ли си други кусура в нашата държавица? Толкова добре ли сме вече, че една *** снимка, която няма никакво значение, да дискутираме вече 10-ти ден! Срамота!!!
3
9
 
2
 
! Отговори
Добро решение! преди 11 години
Поела е вината, преградила е амбразурата сневинната си гръд, и след по-малко от 6 месеца ще замине като културно аташе в САЩ...
2
9
 
0
 
! Отговори
Цента и Сани преди 11 години
К**ви, К**ви, навсякъде брат,Калинки, Калинки, навсякъде брат!(music)
1
9
 
0
 
! Отговори
в магазина преди 11 години
Извинете бушони имате ли?Да-колко ще ви трябват?