Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!

Тази информация се появява за четвърти път, преброи Цветанов
Обновена: 4 фев 2013 14:52 | 4 фев 2013 14:40,
382
Определени сили си правят сценарии с досието "Буда"!
Цветан Цветанов Снимка: БТА

Публикациите за досието „Буда“ са начин определени сили в държавата да реализират сценариите си преди изборите. Това заяви днес вътрешният министър Цветан Цветанов в село Бисер.

„Публикациите, според които премиерът Бойко Борисов е трябвало да бъде вербуван като информатор на някогашната Централна служба за борба с организираната престъпност  - ЦСБОП с псевдонима "Буда", са сценарии, които определени сили в държавата реализират преди изборите“, коментира Цветанов.

Още по темата
"Една малка част от това, което беше писано в интернет пространството, сме го чели през 2005 година, когато Бойко Борисов беше кандидат за кмет на София.  Тогава преди втория тур на изборите почти всички, които ползваха интерент, на своите имейл адреси получиха подобна информация. През 2009 година отново това беше актуална тема, 2011 г. преди президентските и местните избори също", изброи Цветанов.

Според вътрешния министър няма нищо притеснително в тиражираната информация.

"Премиерът е този, с чоето име се спекулира и само той може да поиска евентуалното изнасяне на тази информация публично, защото грифът на класифицираната информация е изтекъл", коментира още вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


382
Още по темата: досиеЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
2
 
32
 
! Отговори
РУМЕН221 преди 11 години
ЗНАМ ТРИ ИСТИНИ...- ПЪРВАТА - БОКО Е АГЕНТ БУДА...!- ВТОРАТА - ОРДИНАРЕЦА МУ Е БУДА-ЛА...!! - НИЕ ВСИЧКИ СМЕ БУДА-ЛИ...., ЧЕ ОЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ...!!!- НО НИЩО НЕ СЕ ЗНАЕ СЪС СИГУРНОСТ ДОКАТО... БУДА НЕ СЕ ОТРЕЧЕ ТРИ ПЪТИ... И ПОСЛЕ, КАТО ВСЕКИ ДОБЪР КОМСОМОЛЕЦ ЩЕ СИ КАЖЕ "ДА"...
210
3
 
24
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
До ВВВ - напълно си прав! Всички трябва да застанем един до друг - от младите до пенсионерите, всички съсловия, които ни настроиха едни срещу други..... всички "овчари", "картофосеячи", "кучета, вързани на каишка".....всички по площадите!
209
7
 
20
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Комунистически маниери и манипулации.Да напишат , че сестрати е ****а, а ти доказвай, че нямаш сестра.Не защитавам никого, но аман от компромати и досиета и какви ли не гадости от страна на партията майка столетница.Не че другите сме стока, ама тия мутанти са върха и няма отърване от тях.Така е и така ще бъде!!!!!!!!!!!!!!!
208
6
 
20
 
! Отговори
Dido преди 11 години
Хайде стига сте скачали, четете малко и други новинарски сайтове - Борисов е разпоредил да се отвори и поблично да се оповести съдържанието на досието Буда.... Хайде сега започвайте да скачате да се отворят досиетата на Гоце, Станишев, Петров, Доган и сие които стоят за тази партнека с Буда, за да ви отклонят вниманието от далаверите на БСП които лъсват през час!!!!
207
3
 
24
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
До Минувач - даааа! Не било компрометиращо! Да само за хора от другите партии е компрометиращо, така ли да го разбирам? Сега Цветанов ще нарича ли премиера Буда, както наричаше бившия президент Гоце?
206
5
 
22
 
! Отговори
божеее преди 11 години
Тоя па Слави Бинев, няма такава проста мутра като него втора, Боко е като титан на мисълта до това архонтско .
205
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 249Познаваш ли някой от Бг-политици,да не са мутри ....?
204
3
 
31
 
! Отговори
ВВВ преди 11 години
ПРОТЕСТ Е НУЖЕН НА БЪЛГАРИЯ ПРОТЕСТ МАСОВ ГОЛЯМ ДЪЛЪГ И ЯРОСТЕН СРЕЩУ МУТРИТЕ БУДА БЕДНОСТТА БЕЗРАБОТИЦАТА И БЕЗКРАЙНИЯ ПРЕХОД ДАНО ГО ОСЪЗНАЕМ И ТО СКОРО
203
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Факт е, че този път Борисов не обвини както винаги и за всичко Сергей Станишев, а се престраши да ми спомене името. С това само показа кой е най-големият му кошмар, от които той изтръпва и кой е единствената алтернатива на досегашната политическа система, твърди Бинев.
202
10
 
22
 
! Отговори
до 241 преди 11 години
Прехода ще свърши когато умре и последния комунист - социалист. Дотогава другарите ще правят всичко възможно да спъват държавата и да крадат от народа. Те само това могат. Да рушат, крадат и пречат. Познавам много "бизнесмени", които фалираха откакто Боко е на власт, защото за първи път някой им спря кранчетата, чрез които източваха държавата. Това ми е достатъчно, за да гласувам пак за ГЕРБ.
201
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нищо не мога да презра повече от треторазрядна, сервизна, самовлюбена мутра... всъщност има - единственото е тя да бъде и един презрян доносник", така евродепутатът и председател на ГОРД Слави Бинев коментира твърденията на Бойко Борисов, че той стои зад скандала Буда"
200
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не е важно какво пишем ние в интернет.Важно е какво си мислят тези които ще се почустват предадени и донесени от БУДА.Важно е и какво ще каже народа,дали желае да го управляват хора с тъмно криминално минало.
199
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---237А ДПС ,не трябва ли и него ...?
198
2
 
30
 
! Отговори
Акция Буда преди 11 години
ДАНС нахлу във ВМЗ-СопотАгент Буда;Тези заплати през носа ще ви излезнат.
197
0
 
33
 
! Отговори
Култура ми Янков преди 11 години
Бг-пичове ,някой запитва ли се ,......кога ще свърши ПРЕХОДА в Бг?Всичко друго е вятър и мъглЪ!
196
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нали не си мислите ,че Бойко е стигнал до първото място в държавата заради подобаващи лични качества, ум и образование ?!
195
1
 
21
 
! Отговори
Минувач преди 11 години
Николай Радулов, бивш секретар на МВР: Изнесеното за Буда е сензационно, но не е компрометиращоdnevnik.bg/intervju/2013/02/04/1996526_nikolai_radulov_bivsh_sekretar_na_mvr_iznesenoto_za/
194
1
 
27
 
! Отговори
а Цеце??? преди 11 години
А какво ще кажеш за СИМО,а за немските вестници,а на твърдението на британците,че българската икономика се управлява от мафията??КАКВО ще Кажеш цеце????????????????
193
5
 
27
 
! Отговори
АНТИ БКП_БСП преди 11 години
Вдигнете се г-да и д-ми БЪЛГАРИ да изметем това отроче на комунизма БСП извън парламента и всякаква власт 68г.това изчадие ни трови живота да му отвърнем подобаващо!!!
192
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тия дни излиза наяве със страшна сила колко клинично *** е редовия гербер