Парламентът не поиска да обсъди "Буда"

Бил ли е Борисов част от организираната престъпност, пита Бисеров
Обновена: 13 фев 2013 11:32 | 13 фев 2013 10:15,
126
Парламентът не поиска да обсъди "Буда"
Ангел Найденов. Снимка: Булфото Архив

Парламентът отхвърли искането на депутати от Коалиция за България да се обсъди създаването на парламентарна анкетна комисия за досието ”Буда” на премиера Бойко Борисов.

Ангел Найденов от БСП поиска анкетната комисия да изясни обстоятелствата около информациите за досието "Буда" на премиера Бойко Борисов. Преди около седмица сайтът "Биволъ" разпространи документи, които показват искане за вербуването му като информатор към ЦСБОП. В друг документ се твърдеше, че е имало и наблюдение на Борисов от службите заради контактите му с оперативно интересни лица и представителите на организираната престъпност.

Е ли бил господин Борисов представител на организираната престъпност в онези години, поиска да бъде изяснено от парламентарната трибуна депутатът от ДПС Христо Бисеров.

В крайна сметка искането беше подкрепено от представители на БСП, ДПС, Атака, "Синята коалиция" и един независим депутат. Предложението обаче беше отхвърлено с гласовете на ГЕРБ и останалите независими.

Народните представители отхвърлиха и искането на депутата от БСП Румен Петков за парламентарна анкетна комисия за случая в село Коиловци. Преди месеци стана ясно, че парашутисти са паднали в землището на селището, появиха се информации, че те са френски парашутисти. Петков не внася за първи път искане за комисия по случая.

Днес той отново обясни, че ”става дума за грубо посегателство на националната сигурност” и направи ”обосновано предположение”, че е имало опасност за живота на български граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Народът ще обсъди Буда...на изборите.
81
2
 
5
 
! Отговори
CHUK преди 11 години
ABE,G-N ANGELOV TI SI BIL PO DOLEN CHOVEK OTKOLKOTO TE MISLEH,PO DOLEN *** SI BIL.HODI SI CHUKAI SESTRA GALEVA-MAICHETO,ISE SKRII POD ZEMYATA *** DOLEN.
80
3
 
25
 
! Отговори
Гогата преди 11 години
Калинките пак покриха БудаНали Янка прави всеки ден комисии,защо не направи и такава за миналото на Буда !????Или "всемогъщият" Буда се е понасрал малко в гащите от страх ???!!Май вече не е такъв смелчага;истината е,че е просто една страхлива и хитра мутра
79
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВОЛЕН РАБОТИ ЗА ДОГАН И ***-----ИСКА "НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ"....за да се разграби енергийната мрежа на България !"национализация"-----ОЗНАЧАВА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ И РАЗРУХА!....лъжат ви българи .....ИСКАТ ДА ЯХНАТ ВЪЛНАТА НА ВАШЕТО НЕДОВОЛСТВО!НЕ БЪДЕТЕ ГЛУПАВИ .....НЕ СЛУШАЙТЕ *** И КОМУНИСТИ !!!!!!
78
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всичките от БСП/ДПС ,са ----БУДА ,от 1944г.,до днес!А ние Б-народ сме --БУДАЛИ!
77
2
 
8
 
! Отговори
БББ преди 11 години
Като толкова се ежите по форумите кажете на Негово Светейшество БУДА препоръките и мненията си директно 0887600222 и 0888758498. Ако Ви стиска рзбира се. :)
76
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има само досие,и ОТКАЗ за АГЕНТ на ДС,.....без нищо друго !Къде е ---ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ,ИМА ЛИ ТАКОВА?Предиизборен балон ....!Само вдигат рейтинга на Боци!
75
2
 
15
 
! Отговори
Татяна Олгина преди 11 години
Когато го изритат от власт,ще го гонят до дупка враговете му.ТЕ НЕ СА НИКАК МАЛКО.
74
0
 
5
 
! Отговори
86 преди 11 години
БИЗНЕСА ДА ПОДКРЕПИ НАРОДА ???!!!
73
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ напомня на БКП и култа към личноста и едноличното решение
72
4
 
12
 
! Отговори
дядо преди 11 години
Достойния член на БКП Буда Борисов ,бетонира за дълги години водещата роля в управлението на съпартийците си от БСП,ДРУГОТО Е ШМЕНТИ КАПЕЛИ...жал ми е за вас,които се подлъгахте по помпозните обещания за затвор на комунисти и т.н.Комунист партията си мени ,но нрава не!!
71
1
 
6
 
! Отговори
БИЗНЕСА ДА СЕ ВКЛЮЧИ преди 11 години
ВРЕМЕ Е И БИЗНЕСА ДА ПОДКРЕПИ НАРОДА - ГОСПОДА, ТОВА ВИ КАСАЕ И ПРЯКО И КОСВЕНО - ПРОДУКЦИЯТА ВИ ЩЕ СТАНЕ НЕПРОДАВАЕМА И ЩЕ ФАЛИРАТЕ - ВИЕ И БЕЗ ТОВА ФАЛИРАТЕ ОТ КИТАЙСКИ И ТУРСКИ СТОКИ И ДЪРЖАВЕН РЕКЕТ - СЕГА И ТОВА КОЕТО ПРОИЗВЕЖДАТЕ - ДАЛИ ЩЕ Е ДЮНЕРИ ИЛИ ЛАМБИНИ ШИШЕТА ЩЕ СТАНЕ НЕПРОДАВАЕМОПОДКРЕПЕТЕ НАРОДА СИ - СВАЛЕТЕ РЕЖИМА И НАЦИОНАЛИЗИРАЙТЕ ДРУЖЕСТВАТА ЗА ДА ИМАТЕ ЕВТИН ТОК И ДА ВИ ИЗЛИЗА ИСАПАЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ СТЕ ФАЛИРАЛИ БЕЗРАБОТНИ НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ТОКА
70
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ДА ,БЕ....ХА,ХА,ХААА ЛЕКУВАЙ СЕ ПРИЯТЕЛЮ...ЛЕКУВАЙ СЕ...*** НА 4 КИЛОМЕТЪР--ДНЕС НЯМА ДА МОЖЕШ ДА ЗАРАБОТИШ НАДНИЦАТА
69
4
 
2
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 78 - Хаха това е доста забавно! И къде спа хърватската полиция, та се сети точно преди изборите да оповести тая информация?!
68
4
 
7
 
! Отговори
ДА ,БЕ....ХА,ХА,ХААА преди 11 години
...ЩО НЕ РАЗСЛЕДВАТА ,КОЙ ПУСНА СЛЕД СЪДА БРАТЯ ГАЛЕВИ ......ДИЛЪРЧЕТАТА НА "УРИНАТОРА" ОТ БКП/бсп???!!!ТОЯ ЧЕРВЕН ПЪПЕШ , КВО НИ СЕ ПУДРИ ЗА ..."СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА"....??!!!!...Нема балами ,вече ......ЧУДЕСНО ЗНАЕМ , КОЙ Е ..."ЧЕРЕВНИЯ БИВОЛ" и кой биволара от *** -20!ЛЯТОС , ШЕ ВИДЯТ "БЕЛ БИВОЛ" ......ТИЯ ЧЕРЕНИ ГОВОРИТЕЛИ НА "Хизбула"...!ДО ТОГАВА , ЩЕ ИМ РАЗТУРИМЕ И "енергийната дружинка"!ПРИ ЯНЕ ...."НЕМА ЛАБАВО".....вади всички червени усрани прашки и кюлоти на Партията!!
67
12
 
7
 
! Отговори
optimist преди 11 години
до 77 - Борисов погреба най-голямото зло за България - спинозната столетница. Само заради това заслужава втори мандат :)
66
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯСНО Е И БЕЗ КОМИСИЯ ЧЕ ГЕРБ Е СИМБИОЗА НА ЦЕКАЙСКО -ПОЛИТБЮРОВСКА СМРАД С МУТРЕНСКА УКРАСКА...БУДА СИ Е БУДА-***,НАХАЛЕН И ВОНЯЩ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП,ДРАПАЩ ДА СЕ ЗАПАЗИ НА ГРЕБЕНА НА ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ..ДАНО НА ИЗБОРИТЕ ИЛИ ДО ИЗБОРИТЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ СЪБУДЯТ И МАХНАТ ТОЗИ ***!!!
65
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ангел Найденов, Румен Петков, Р.Овч, Петър Димитров. Напоследък наводниха меддите с интервюта. Интересно, как си мисли БСП, че ше спечели изборите наесен, ако тези хора са флагманите на партията им ?
64
0
 
4
 
! Отговори
slav преди 11 години
тези обаче са мн нагли те изобщо не са част от организираната престъпност аххахахахахаха
63
3
 
25
 
! Отговори
Батман преди 11 години
Значи може да разследват за корупция опозицията.. обаче като трябва да се назначи комисия за БУДА и е отхвърлено.. И това дами и господа е ПАРТИЯТА ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ НА БЪЛГАРИЯ ? Това била демократична партия разбираш ли.. Като му е чиста работата сам трябва да поиска такава комисия да се оневини веднъж за винаги.. ама не ? Това ли ви е понятието за демокрация ? един човек да коли и да беси и да си присвои държавата.. много сте прости.. Дори ДПС е по демократична партия от ГЕРБ