Парламентът не поиска да обсъди "Буда"

Бил ли е Борисов част от организираната престъпност, пита Бисеров
Обновена: 13 фев 2013 11:32 | 13 фев 2013 10:15,
126
Парламентът не поиска да обсъди "Буда"
Ангел Найденов. Снимка: Булфото Архив

Парламентът отхвърли искането на депутати от Коалиция за България да се обсъди създаването на парламентарна анкетна комисия за досието ”Буда” на премиера Бойко Борисов.

Ангел Найденов от БСП поиска анкетната комисия да изясни обстоятелствата около информациите за досието "Буда" на премиера Бойко Борисов. Преди около седмица сайтът "Биволъ" разпространи документи, които показват искане за вербуването му като информатор към ЦСБОП. В друг документ се твърдеше, че е имало и наблюдение на Борисов от службите заради контактите му с оперативно интересни лица и представителите на организираната престъпност.

Е ли бил господин Борисов представител на организираната престъпност в онези години, поиска да бъде изяснено от парламентарната трибуна депутатът от ДПС Христо Бисеров.

В крайна сметка искането беше подкрепено от представители на БСП, ДПС, Атака, "Синята коалиция" и един независим депутат. Предложението обаче беше отхвърлено с гласовете на ГЕРБ и останалите независими.

Народните представители отхвърлиха и искането на депутата от БСП Румен Петков за парламентарна анкетна комисия за случая в село Коиловци. Преди месеци стана ясно, че парашутисти са паднали в землището на селището, появиха се информации, че те са френски парашутисти. Петков не внася за първи път искане за комисия по случая.

Днес той отново обясни, че ”става дума за грубо посегателство на националната сигурност” и направи ”обосновано предположение”, че е имало опасност за живота на български граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
20
 
8
 
! Отговори
Истината преди 11 години
Страната ни 5 пъти банкрутира под ръководството на комуносоциалистите 2 пъти при Т. Живков и 3 пъти при: Луканов, Виденов и Станишев. В края на управлението на Станишев западни агенции са ни давали 50% че след месец ще ще фалираме! Сега този процент е 5%. ! Ако не бяха дошли Герб, а бяха останали БСП до сега да сме фалирали. Защото като дойде ГЕРБ в хазната реално нямаше никакви пари и Орешарски го потвърди пред медиите. Парите които имаше бяха за увеличените пенсии и неразплатените сметки с частните фирми тоест реални пари 0! За това БСП избяга в опозиция за да дойде друг да оправя стран
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ИСТИНСКАТА БИТКА Е МЕЖДУ ХАРДЛАЙНЕРИТЕ В БКП- ПЪРВАНОВ И МОДЕРНИТЕ ЛЕВИ- СТАНИШЕВ. ТОЧНО ЗАТОВА СТАНИШЕВ КАЗА, ЧЕ БОЙКО Е КАДРОВА ГРЕШКА НА БКП.
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На изборите народа такава комисия ще ви спретне , че ще отидете на майната си !!!
19
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯСНО !!! ЩОМ ГИ Е СТРАХ, ЗНАЧИ Е БИЛ ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ !
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АГЕНТ БУДА Е НЕЩАТЕН АГЕНТ НА 6 ОТДЕЛ НА ДС- СТАРИТЕ ХАРДЛАЙНЕРИ СА ГО СЛОЖИЛИ НА НАЙ-ВИСОКИТЕ МЕСТА - КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ? СТАНИШЕВ СЕ БОРИ С ПЪРВАНОВ, КОЙТО Е ЛОБИСТЪТ НА СТАРИТЕ, НО ПЪРВАНОВ ЗАСЕГА НЕ СЕ ДАВА.
17
1
 
32
 
! Отговори
ГЕРБераст преди 11 години
Буда е Бог,той не се обсъжда,той само се почита.
16
3
 
23
 
! Отговори
Бастун преди 11 години
До ИванНе помня Ванчо и НЕ е нужно да е имало за Гоце.Правиш ли разлика между ДС агент и ПРЕСТЪПНИК?!!!!!!!В това е проблема, дреме ми, кой е бил ДС, работил за службите и т.н., важното е, да не е бил престъпник, а тиквата е точно такъв!!! Бандит, при това от не много висок ранг, но за сметка на това министър председател.... позор за България!
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне по голяма м*стия ли е от Волен
14
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Срам за "демокрацията" в България!Време е да си ходите на бунището на историята!П.П. Извинявам се на всички българи , че сгреших , че гласувах за ГЕРБ!
13
2
 
19
 
! Отговори
ха преди 11 години
Спокойно,Яна Магарешка ще извади някоя флашка оневиняваща ***.
12
2
 
17
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
Ей гербъвелник жалък,за разлика от Буда,Гоце си призна,че е сътрудничил.
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАЩО НЕ ИСКАТ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ДА ИМА ТАКАВА КОМИСИЯ ? ЗАЩОТО ИМАТ СТРАХ ОТ БОРИСОВ. АКО Е ЧИСТ НАПРАВЕТЕ КОМИСИЯТА И ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ НО ЯВНО ИМА НЕЩО ЗА ДА НЕ ИСКАТ. И ЗА СЕТЕН ПЪТ ПОКАЗВАТ ,ЧЕ СА ЗАТЪНАЛИ В ПОМИЯ ДО ШИЯ. ВСЕКИ КОЙТО Е ОКЛЕВЕТЕН И ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА В СВОЯ ЗАЩИТА ГИ ВАДИ И СЕ ЗАЩИТАВА. А АКО НЯМА ЗАМАЗВА ПОЛОЖЕНИЕТО.
10
1
 
31
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Народа се събужда от дълга дрямка.Хората видяха,че "месията" от Банкя се оказа поредния нищоправещ тарикат.Време е да вкарат сектата му там където и е мястото-в *** на историята!
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
будалите не смеят да обсъждат БУДА
8
25
 
4
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Имаше ли анкетна комисия Гоце ?
7
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Създаването на анкетна комисия за всяка една простотия плъзнала в медийното пространствоприравнява Парламента със селска кръчма.Нима не е ясно,че всичко се прави от чувство за беспомощност и липса на интелектуален капацитет.
6
0
 
37
 
! Отговори
НАДПИС преди 11 години
НАДПИС НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ " СЪЕДИНЕНИЕТО НА ПАРТИЙТЕ ПРАВИ МИЗЕРИЯТА НА НАРОДА И БОГАТСТВОТО НА ЕРП-ТАТА И МОНОПОЛИТЕ " .
5
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Днес софиянци излизат на улиците да простерат, солидарни с бунта във Варна. Съобщението се разпространява в социалната мрежа в 18,30 часа преди МИЕТ / Славянска 8/, а мотото на протеста е Солидарни с Варна!. Снощи във Варна излязоха над 2000 души, срещу които бе пусната с тропот на палки, жандармерията, за да ги разгони на финала.
4
0
 
37
 
! Отговори
кк преди 11 години
Ами направете комисия, проверете документите и обстоятелствата, натрийте носа на т. нар. опозиция... Защо се страхувате, г-да депутати? Нали сте убедени, че всичко е чисто... Пък и ББ, ако не е ***, отдавна е изчистил нещата...
3
2
 
45
 
! Отговори
гражданин преди 11 години
Герберите ще се сгромолясат със страшна сила и така ще са разфунтят,че ще задушат цялата държава с жалката си смрад.